Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 331 hír

Honnan veszi Orbán, hogy megvédte a munkahelyeket?

Mi alapján mondhatja Orbán Viktor, hogy csak 130 ezren vesztették el a munkájukat a járvány miatt, amikor a hivatalok jóval nagyobb számokat közölnek?

Íme a Sorostól pénzért könyörgő Orbán levele: ezt nem teszi ki az ablakba a miniszterelnök

Ellenszél
-
  Ma 19:29 Vélemény

Évekkel ezelőtt a L’Express című francia hetilapban került nyilvánosságra az a levél, amit állítólag Orbán Viktor miniszterelnök írt 1988-ban a Soros Alapítványnak azért, hogy finanszírozzák

Potocskáné Kőrösi Anita: A szabad sajtó után a közösségi médiát is uralni akarják Orbánék!

Számukra már csak a Facebook-nyilvánossága jelenthet komolyabb veszélyt.

Hány percig lesz érvényes a mai “jogrend” Orbán bukása után?

Éles vitát robbantott ki Gyurcsány Ferenc Facebook-bejegyzése, amelyben az Orbán-rezsim kiszolgálóit teljes körű, személyes számonkéréssel fenyegette meg bukásuk után:”Gyurcsány félreérthetetlen üzenete Vidnyánszkynak“ Ketten beszélnek A DK elnöke egyebek mellett így fogalmazott: “Vidnyánszky és társai addig maradnak, amíg Orbán.…

Zenés családi esték péntekenként a Mátyás téren

Augusztus 7-én, pénteken indul az önkormányzat új programsorozata, a Mátyás téri dallamok. A zenés családi esték koncertjeit a Kesztyűgyár előtt tartják minden pénteken, este 7 órától. Az első alkalommal, 7-én a Józsefvárosi Roma Zenekar lép fel, Jazz in the night című programjukkal. A szervezők mindenkit várnak.

A Nemzeti Sport főszerkesztőjének új borítóképén a családjával pózoló Orbán Viktor

A Nemzeti Sport főszereksztője, Orbán Viktor kedvenc sportújságírója, Magyarország Puskás-nagykövete, Felcsút egyik híres lakója, a Puskás Intézet igazgatója, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, Szöllősi György borítóképet cserélt Facebookon. Az ember, aki szerint a Puskás Akadémia oázis lett a…

„Isten áldását kérem Önre és Magyarországra” – levélben köszönte meg a segítséget Orbán Viktornak a maronita pátri…

Magyarország a bejrúti robbanás kárainak elhárításához 1 millió eurós támogatást nyújtott.

"Isten áldását kérem Önre és Magyarországra" - levelet küldtek Orbán Viktornak Libanonból

Levélben mondott köszönetet Orbán Viktor miniszterelnöknek Béchara Boutros Rai bíboros, a maroniták antióchiai pátriárkája Magyarország részvétnyilvánításáért és a bejrúti robbanás kárainak elhárításához nyújtott 1 millió eurós támogatásért - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtökön.

Orbán kultúrharcosa 6,6 millió közpénzt ad gitáros haverjának

Ez a lényeg
-
  Ma 15:36 Vélemény

Az 5,3 milliárdos könnyűzenei támogatást ugyan nem Demeter Szilárd oszthatja szét, de "egy kis aprót" azért juttat zenésztársának.

Ludovic Orban: Megkapják bérük 75 százalékát a szülők, hogyha a koronavírus-járvány miatt felfüggesztik az oktatást

Erdély Ma
-
  Ma 14:53 Gazdaság

Megkapják bérük 75 százalékát a szülők, hogyha a koronavírus-járvány miatt felfüggesztik az oktatást - jelentette ki csütörtökön Petrozsényban Ludovic Orban miniszterelnök.

Zsiday Viktor: Menekülni kell a pénzből

Magyar Hang
-
  Ma 14:50 Gazdaság

A jelenlegi helyzet akár a forint komolyabb erősödéséhez is vezethetne hosszabb távon, ha nem veszünk össze teljesen az EU-val.

A DK után az LMP-re uszította Orbán a Pártállami Számvevőszéket

Ez a lényeg
-
  Ma 14:36 Vélemény

A politikai megrendelésre dolgozó ÁSZ úgy látszik végigmegy a teljes ellenzéken.