Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ezért nem jelenhetett meg Orbán cikke

Kérdésünkre elárulta a véleményportál, hogy miért nem jelentették meg a miniszterelnök Soros György cikkére adott válaszát.

Orbánnal szemben, az unió mellett – A magyarok megszenvedték a járványt

A brüsszeli vitákkal párhuzamosan felmérés készült arról, hogy mennyire ártott a válság pénzügyileg az EU-s polgároknak, támogatják-e a költségvetést, illetve milyen fontosnak tartják a jogállami feltételeket.

Orbán Viktor válaszolt Soros Györgynek

A kormányfő Soros György november 18-án publikált cikkére reagált.

Pikó: káosz, kérdőjelek, kapkodás – így néz ki a kormányzati “általános” tesztelés Budapest kerületeiben

Aki Magyarországon él, azt már különösebben nem lepi meg az a kormányzati kapkodás, ami a koronavírus-járvány központi kezelését körülveszi. Lehetne

Semmit nem kapnak a nyugdíjasok a várostól, de a hivatali dolgozók igen

Idén nem számíthatnak a nyugdíjasok utalványra Vásárhelyen, a hivatali dolgozók azonban 10-20 ezer forint pluszt kapnak az ünnepek előtt.

Ovádi Péter fellépett a prémcélú állattartás ellen

Országos szinten lépett fel Ovádi Péter állatvédelemért felelős miniszteri biztos a húsevő prémes állatok prémcélú hasznosításával kapcsolatban, derült ki az Agrárminisztérium honlapjáról.

Jövőre indul a Riot Games hivatalos Valorant versenysorozata

GameStar
-
 Ma 17:24Sport

Rengeteg játékos és rajongó várta, hogy hogyan fogja felépíteni saját e-sport ligáját a Riot. Megjött a válasz.

Úszás: Kós Hubert a felnőtt ob-n már hivatalos A-szintre készül

NSO
-
 Ma 17:05Sport

A novemberi korosztályos ob-n kiválóan szerepeltek az UTE úszói, decemberben a felnőttek között tovább javulnának, miközben edzőjük, Magyarovits Zoltán pedig fél szemmel már a jövő évi eseményeket lesi.

Somfai Péter: Kocsmapult

Kiszabadult a szellem a palackból, és nem is nagyon lehet oda visszatuszkolni. A kormányzat ezután sem mindig fog igazat mondani, az ellenzék pedig nem tud elég hangosan tiltakozni, maradnak a beszólások, a sértések, a kocsmai stílus.

Jakab Péter: A magyar kormány nem a magyarok, hanem a külföldiek munkahelyeit védi

A Jobbik elnöke egy borsodi, állami támogatással, bevándorlók számára épített konténerváros mellől bejelentkezve reagált arra, hogy a Fidesz ma leszavazta a magyar munkahelyek védelméről szóló jobbikos javaslatot, ami többek között arról szólt, hogy legalább 90%-ban magyar munkaerőt foglalkoztassanak a nagyobb…

Győrfi Pál hivatalosan is reagált Zacher Gábor üzenetére a koronavírussal kapcsolatban

Győrfi Pál, az országos mentőszolgálat szóvivője nem hagyta szó nélkül Zacher Gábor reggeli nyilatkozatát, melyben azt mondta, hogy az emberek felejtsék el az idei karácsonyt.

Most teljesedett be Orbán Viktor megmagyarázhatatlan vonzalma az egyenruhás, fegyveres férfiakhoz

Tehát akkor Orbán Viktor megmagyarázhatatlan vonzalma az egyenruhás fegyveres férfiakhoz beteljesedett az egészségügyben is, írja Kunetz Zsombor, miután kiderült, hogy a múlt kedden létrehozott Országos Kórház-főigazgatóság

Orbán, Janša és Le Pen EP-képviselői védték a balkáni fideszes médiaterjeszkedést az EP-ben

A Fideszhez közelálló gazdasági körök szlovéniai és észak-macedóniai médiatámogatása az Európai Parlamentben is napirendre került. Orbán Viktor, Janez Janša és Marina Le Pen pártjainak politikusai vették őket védelmükbe, és volt olyan bolgár néppárti EP-képviselő, aki szerint valójában Belgrád és Moszkva érdekeit szolgálják ezek a…

Hivatali dolgozók kapnak 10-20 ezer forintot karácsonyra idén Vásárhelyen, a nyugdíjasok nem

A múzeumokban, a művelődési házban, és a könyvtárban dolgozók kapnak 10 ezer forintos utalványt karácsonyra Vásárhelyen, a város nyugdíjasai nem. A polgármesteri hivatal dolgozói és az óvodai alkalmazottak 20 ezer forintot kapnak. A rászoruló gyerekek megajándékozásáról nincs hír.

Exnácik és kommunista leszármazottak diktátorozzák Orbán Viktort egy német lapban

Néhány magyar ellenzéki EP-képviselő Orbán Viktort a 20. század két leghírhedtebb diktátorához, Hitlerhez és Sztálinhoz hasonlította.