Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kigyulladt két hajó a Kercsi-szoros közelében

Az egyik gázszállító hajón robbanás történhetett.

Babos Tímea: Nem kérdés, hogy megnyerhetjük az Australian Open

A keddi nyolcaddöntőben a másodikként rangsorolt amerikai, brazil duó ellen lép pályára a magyar duó.

Kigyulladt két hajó a Kercsi-szoros közelében

Az Interfax hírügynökség úgy tudja, hogy az egyik hajón, egy gázszállítón robbanás történt, miközben átrakodást végzett a másikra.

Kigyulladt két hajó a Kercsi-szoros közelében

Az Interfax hírügynökség úgy tudja, hogy az egyik hajón, egy gázszállítón robbanás történt, miközben átrakodást végzett a másikra.

Életveszélyesen megfenyegették a XV. kerületi polgármestert

Vasármnap életveszélyesen megfenyegtték Németh Angélát, Ráskopalota, PEstújhely és a Újpalota polgármesterét, azt maga a független képviselő közölte a Facebook-oldalán.

Brexit: Ingyen kérhetnek letelepedési engedélyt a külföldi EU-polgárok

Theresa May hétfőn jelentette be, hogy akik már törvényesen és életvitelszerűen Nagy-Britanniában laknak, a Brexit után is maradhatnak az országban, de letelepedett státusért kell folyamodniuk.

Kétségbeesett posztban kereste eltűnt fiát Sinead O'Connor

A 14 éves Shane jó nagy ijedséget okozott anyjának.

Schmidt Mária nagy győzelme: jogerősen az övé Kertész Imre hagyatéka

Az író özvegyének fia bíróságon támadta meg a szerződést, amelyet Kertész Magda a halála előtt pár nappal kötött Schmidt közalapítványával. Mostantól nekik utalják Kertész könyveinek jogdíjait is.

Orbán üzent a bajor miniszterelnöknek

Levélben gratulált Orbán Viktor miniszterelnök Markus Södernek, a Bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnökévé történt megválasztásához - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfő délután.

Két hajó is lángol a Kercsi-szorosban, robbanás állhat a háttérben

Blikk
-
  Ma 17:52 Külföld

Két hajó is lángol a Kercsi-szorosban - amely a Krím-félszigetet elválasztja Oroszországtól - állítólag robbanás állhat a háttérben.

Pedagógus díszoklevelek kerek évfordulóra: jelentkezni kell érte

Erzsébetváros Önkormányzata a kerületben élő, vagy itt legalább 30 éve szakmai munkát folytató óvónők, tanítók, tanárok arany, gyémánt, vas, rubin vagy gránit díszoklevél adományozására irányuló kérelmét várja. Akik 50, 60, 65, 70 vagy 75 éve, tehát 1969-ben, 1959-ben, 1954-ben, 1949-ben vagy 1944-ben kapták meg pedagógus…

Orbán Viktor üzent az új CSU-elnöknek

Levélben gratulált Orbán Viktor miniszterelnök Markus Södernek, a Bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnökévé történt megválasztásához. Mráz Ágoston Sámuelt a Fidesz és a CSU, valamint a CSU és a CDU jövőbeli együttműködéséről is kérdezte az InfoRádió.

Brexit: ingyen kérhetnek letelepedési engedélyt a külföldi EU-polgárok

Maszol
-
  Ma 17:40 Külföld Brexit

Az eddigi tervek alapján a letelepedési engedélyért folyamodó felnőtteknek 65 font, a 16 évnél fiatalabbaknak 32,50 font eljárási díjat kellett volna fizetniük.

Két hajó égett a Kercsi-szorosban

Index
-
  Ma 17:40 Külföld

Ezúttal vélhetően nem katonai incidensről van szó.