Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Orbán: Mi vagyunk a jogállamiság utcai harcosai, forradalmárai

Metropol
-
 Ma 07:50Belföld

2015-ben az volt a mondás, aki nem engedi be a migránsokat, az ne kapjon pénzt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Die Zeitnak egy interjúban

Jönnek a betétdíjas, visszaváltható PET-palackok pár év múlva

Környezetvédelmi és versenyképességi szempontok miatt döntött így a kormány.

Jeszenszky Géza: Orbán provokálja az EU-t

A volt külügyminiszter szerint a jogállamisági mechanizmus a magyarok érdekét is szolgálná. Bízik benne, hogy a miniszterelnök még elengedheti a vétót.

Kiderült: idősen sem nehezebb lefogyni

Megfelelő életmóddal és mozgással idősebb korban is ugyanúgy elkerülhető a túlsúly, mint fiatalon.

Orbán Viktor: "A jogállamiság köszöni, jól van, egy új szabályzás várhat"

2015-ben az volt a mondás, aki nem engedi be a migránsokat, az ne kapjon pénzt- mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Die Zeitnak egy interjúban, amelyet szerdán közölt a liberális német hetilap a hírportálján.

Orbán Viktor: „Amit kérsz tőlem, Angela, az öngyilkosság”

Szerdán jelent meg a német Die Zeit magazinban az az Orbán Viktor-interjú, amely a politikai vétó bemondásának napján, múlt hét hétfőn készült a Karmelita kolostorban.

Kovács Zoltán küldetését meghosszabbította Orbán Viktor - még egy újat is adott

Kovács Zoltánt megerősítik kormánybiztosi beosztásában, tovább szervezheti a vadászati gigakiállítást - és mostantól a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust is.

Szabad szemmel: Orbánék betáraztak, így sokáig képesek dacolni

A The Times egyenesen arról ír, hogy a vétóvita tétje a szabadpiaci kapitalizmus pusztulása.

Kompromisszummal térítenék el Orbánt a vétótól

Olyan egyezségen dolgozik az EU, amelynek eredményeképpen Magyarország és Lengyelország elállhat a közös költségvetés és pénzügyi mentőcsomag megvétőzásától – erről beszélt Johannes Hahn, uniós költségvetési biztos egy konferencián.

Orbán Viktor: a német cégek több pénzt visznek ki tőlünk, mint amit az EU-tól kapunk

Orbán Viktor szerint Európa lehetne jó hely, de 2015-ben elromlottak a dolgok - ennek oka a migráció, ez tette tönkre szerinte a Soros Györggyel való viszonyt is. A jogállamisági kritérium miatti vétóját nem politikai atombombának, csak kis kézigránátnak tartja, az uniós pénzekről pedig azt mondta: az eurómilliárdokat csak a nálunk megtermelt profi

Orbán Sorosnak írt válaszlevelét nem “tiltották le”, csak “nem érte el az elvárt színvonalat” – üzeni a portál

Felteszem nem a "sokat látott-hallott konyhájában" a kissámlin gyertyafénynél magányában fogalmazta meg Orbán miniszterelnök a Project Syndicateban megjelentetni kívánt válaszlevelét, amit Soros Györgynek szánt. Ez esetben az anyagon dolgozó kommunikátorokra nézve is kellemetlen a portál reakciója.

"Az én kis kézigránátom nem elég" - Orbán Viktor nagyinterjúban vert oda néhányat Németországnak

Orbán Viktor szerint Európa lehetne jó hely, de 2015-ben elromlottak a dolgok - ennek oka a migráció, ez tette tönkre szerinte a Soros Györggyel való viszonyt is. A jogállamisági kritérium miatti vétóját nem politikai atombombának, csak kis kézigránátnak tartja, az uniós pénzekről pedig azt mondta: az eurómilliárdokat csak a nálunk megtermelt

Orbán Viktor: A keresztény-zsidó kultúra védelme jelenti a fennmaradást

Mi vagyunk a jogállamiság utcai harcosai, forradalmárai - mondta a miniszterelnök a Die Zeitnak adott interjújában.

Újabb remek ötlet az Orbán-kormánytól, elveszik a szemétszedést az önkormányzatoktól, de csak a bevételt, mert a fela…

Újabb éjszakai javaslat a kormány részéről. Az eddig 10 éve mindent csak államosító Fidesz-kormány most hirtelen privatizálásba kezdett és továbbra is a fő csapásirány, hogy az önkormányzatokat minél jobban sújthassa. Karácsony Gergely szerint Orbánék a vereségtől félnek, ezért gyorsan mindent végigvernek, ami a magánvagyont gyarapíthatja.…