Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Orbán keményen kettesbe tette a járvány idején kizárással fenyegetőző Néppártot

Drága luxus más országok intézkedéseiről „fantáziálgatni” – írta angol nyelvű levelében Orbán Viktor miniszterelnök, amelyet a Fidesz-kormányt nagy hangon kritizáló Európai Néppárt (EPP) főtitkárának küldött.

Orbán Viktor a Néppártnak: "Minden tisztelettel, nekem most nincs erre időm!"

Az Európai Néppárt (EPP) 13 tagjának vezetői csütörtökön levelet írtak a pártszövetség elnökének, Donald Tusknak, amelyben a Fidesz kizárását kérték. A magyar kormányfő, pártelnök is írásban reagált.

Orbán Viktor levelet írt a Néppárt főtitkárának

Orbán Viktor levelet írt az Európai Néppárt főtitkárának – derült ki Novák Katalin, Fidesz alelnök Twitter-bejegyzéséből.

Orbán Viktor levelet írt a Néppárt főtitkárának

Orbán Viktor levelet írt az Európai Néppárt főtitkárának – derült ki Novák Katalin, Fidesz alelnök Twitter-bejegyzéséből.

BÉT: Áresést hozott a március

A nemzetközi tőzsdékhez hasonlóan a Budapesti Értéktőzsdén is változékony kereskedés mellett erőteljesen csökkentek a részvényárak, a fejlett piacok 15-25 százalékos márciusi visszaeséséhez hasonlóan a BUX is 40 230 pontról, 33 135 pontig csökkent - közölte a Budapesti Értéktőzsde pénteken az MTI-vel.

Elemzők: márciusban is folytatódni fog a kiskereskedelem szárnyalása

A kiskereskedelmi forgalom februári rekordmértékű növekedését a koronavírus-járvány határozta meg, és ez a mutató azon kevesek egyike, amelyre kedvezően hat. Márciusban még biztosan folytatódik a fogyasztás emelkedése, de az MTI-nek nyilatkozó elemzők szerint a második negyedévben már negatívba fordulhat, az év második fele pedig attól…

Orbán Viktor levelet írt az Európai Néppárt főtitkárának

A kormányfő szerint most a járvány elleni védekezés a legfontosabb.

Orbán Viktor az EPP főtitkárának: Most nincs időm az ilyesmire!

Magyar Nemzet
-
  Ma 13:27 Külföld

A magyar miniszterelnök ismételten arra hívja fel a figyelmet: most az emberéletek mentése a prioritás, így a „más országok szándékairól való fantáziálás” várhat.

Orbán a Néppártnak: Nekem nincs erre időm

Magyar Hang
-
  Ma 13:26 Külföld

Szerinte költséges luxus most arról fantáziálni, más országoknak mi a szándéka ezekben a napokban.

Megszólal a felfüggesztett kórházigazgató, a megyei tanács elnöke pedig kiáll mellette

Székelyhon
-
  Ma 13:21 Határtalan

A Maros Megyei Kórház volt igazgatója, Ovidiu Gârbovan szerint visszaélés történt a felfüggesztésével kapcsolatban. Az ügyben megszólalt Péter Ferenc, a megyei önkormányzat elnöke is.

Orbán Viktor: Szerdán születhet döntés a kijárási korlátozás meghosszabbításáról

Idén minden egészségügyi dolgozónak 500 ezer forintos pluszjuttatást biztosítanak – jelentette be Orbán Viktor pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök az interjúban az ország legfontosabb dokumentumának nevezte az úgynevezett egészségügyi átcsoportosítási tervet, amely arról szól, hogy a…

Már februári adatokban is látszódnak a felvásárlások, és hol vannak még a márciusi számok!

Pénzcentrum
-
  Ma 13:15 Gazdaság

2020 második hónapjában a kiskereskedelmi üzletek forgalma mintegy 11 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint. A becslések szerint e bővülés több mint felerészben a koronavírus-járvánnyal...

Drága luxus más országok intézkedéseiről “fantáziálgatni” - Orbán levelet írt a Néppárt főtitkárának

“Nehezen tudom elképzelni, hogy bármelyikünknek van ideje arra, hogy fantáziálgasson más országok törekvéseiről. Ez drága luxus napjainkban” - írta Orbán Viktor az Európai Néppárt főtitkárának, nyilván a felhatalmazási törvény miatt rá zúdult kritikákra, a kizárási javaslatra reagálva.

Akár Orbán is keresztbe tehet a 100 milliárdos EU-s koronás mentőcsomagnak

Ursula von der Leyen munkahelyvédelmi csomagot jelentett be, de ehhez az összes tagállam beleegyezése szükséges. SURE néven 100 milliárd eurós hitelcsomagot jelentett be Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke. A kedvezményes feltételű hiteleket azért kapnák a tagállamok, hogy megelőzzék a tömeges elbocsátásokat. Főként…