Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Életmódváltásba fognál? Már néhány egyszerű lépés is rengeteget segíthet a célod elérésében

Ízesélet
-
  Ma 19:11 Recept

Életmódváltásba fogni sosem késő, a befektetett munka pedig mindig meghozza gyümölcsét: egészségesebb hétköznapok, fogyatkozó pluszkilók és ellenállóbb szervezet lesz a jutalmunk. Ha ezt a nyarat szántuk életmódunk átalakítására, június első hetében épp itt az ideje belekezdeni. Jó hír, hogy a tavaszi-nyári időszak az egyik…

Már a nézők beengedését tervezik az olasz meccsekre

Gabriele Gravina, az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) elnöke szeretné, ha júliustól már nézők előtt rendezhetnék a Serie A mérkőzéseit.

Tusk megint Orbánt, Szijjártó Tuskot bírálta

 Ismét egymásnak üzenget az Európai Néppárt elnöke és a magyar kormánypárt.

Már nem érsz el hozzám. Már béke van

Goodstuff
-
  Ma 18:37 Életmód

Még hetekkel ezelőtt sem hittem, hogy eljutok ide. De sikerült. Büszke vagyok magamra, hogy felkeltem a padlóról, hogy nem hagytam lenyomni magam, hogy fontosabbnak találtam az életem, a szomorúságnál. Egy vagyok a sok közül aki csalódott. Tudom, történt meg ez már mással is, nem én vagyok az első a történelemben. Szerettelek, aztán…

Egy bálna tévedt a Szent Lőrinc-folyóba, már Montrealnál jár

ATV
-
  Ma 18:24 Külföld

Egy fiatal hosszúszárnyú bálna úszott fel az óceánból a kanadai Szent Lőrinc-folyón és néhány napja Montreal közelében tartózkodik.

Júliusban már nézők előtt játszanának az olasz focibajnokságban

Az Olasz Labdarúgó Szövetség elnöke szeretné, ha még ebben a szezonban visszatérhetnének a szurkolók a lelátókra.

Serie A - Júliusban már nézők előtt játszanának

"Elképzelhetetlen, hogy egy 60 vagy 80 ezer fős stadionban nincs hely a szurkolók egy kisebb csoportja számára a szükséges óvintézkedések mellett. Tiszta szívből kívánom, hogy így legyen" - nyilatkozta. Az olasz élvonal várhatóan június 20-án folytatódik, egyelőre zárt kapuk mögött. A stadionokban a szigorú szabályok szerint csak a csapatok, az…

Még el sem kezdődött a nyár, de sok embernek már alig van szabadsága

RTL Klub
-
  Ma 18:13 Bulvár

A járvány miatt ki kellett venniük. Az Utazó magazin és a Szegedi Tudományegyetem felmérése szerint a megkérdezettek 64 százaléka járt így, különösen a közszférában. A szakszervezet szerint előre rendezni kellett volna ezt a kérdést, most ugyanis sokan törhetik a fejüket, hogy ki vigyáz majd nyáron a gyerekre.

Serie A: júliustól már nézők előtt játszanának

Gabriele Gravina, az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) elnöke szeretné, ha júliustól már nézők előtt rendezhetnék a Serie A mérkőzéseit.

A koronavírus miatt a többi beteg marad ellátás nélkül

A WHO globális felmérése szerint a szívbetegek 31, a rákosok 42 százaléka kapott hiányos ellátást.

Nem a Bernabéuban fejezi be az idényt a Real

Tartalékcsapata pályáján, hatezer férőhelyes stadionban játssza zárt kapus hazai mérkőzéseit az újrainduló spanyol labdarúgó-bajnokságban a Real Madrid.

Júliustól már nézők előtt játszanák a Serie A mérkőzéseit

A szövetség elnöke nem tudja elképzelni a hatalmas stadionokat nézők nélkül.

Az izraeli hadsereg már az annektálás utáni időkre készül

Neokohn
-
  Ma 17:46 Külföld

Beni Ganz védelmi miniszter parancsba adta az izraeli hadsereg főparancsnokának, hogy a csapataik készüljenek fel az izraeli szuverenitás kiterjesztésének az esetleges következményeire. 

Máris megvan az Újpest FC új vezetőedzője

Csak néhány órával ezelőtt derült ki, hogy Nebojsa Vignjevic távozik az Újpest FC éléről, ám máris megnevezték, ki váltja őt a következő fordulótól a kispadon.