Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ezen a héten nem volt ötös a lottón

Beol
-
 Ma 20:09Életmód

Mutatjuk a nyertes számokat és a nyereményeket.

Ezen a héten nem volt ötös a lottón

Mutatjuk a nyertes számokat és a nyereményeket.

Rejtélyes koponyát találtak Tatán - máig nem tudni, ki volt és mi történt a férfivel

Kevés tatai tudja, hogy emberi koponyát találtak a Remeteségben egy éve. Az viszont a rendőrök előtt is rejtély, hogy kinek a földi maradványa is volt az.

A kormány 16 ezer lélegeztetőgépéből csak 917-et kaptak meg a kórházak

Továbbra sem lehet tudni, mi lesz azoknak a lélegeztetőgépeknek a sorsa, amelyeket a kormány még az első hullám idején megvásárolt, de nem szállított ki a kórházakba.

Nem volt pénzük Nadalra az acapulcói tenisztorna szervezőinek

Jóban vannak a spanyol menedzsmentjével, egyszerűen csak nem fért be a büdzsébe.

Milliárdos nem lett senki, de milliomos igen. Ezek voltak az Ötöslottó nyerőszámai

A 2021. 8. heti (február 27-i) ötöslottó számok A fődíjat senki sem vitte el, így az jövő hétre még tovább fog növekedni, de 35 darab négytalálatos szelvény volt, ők közel 1,5 millió forinttal lettek ma gazdagabbak. A mai nyerőszámok: 32 45 51 73 75

Miért hagyják ott a nők a pasijukat egy másik nőért?

Femcafe
-
 Ma 19:40Szex

Egyre több olyan történetet hallani, amelyben egy heteroszexuális kapcsolatban élő nő, szakítva korábbi identitásával, egy másik nőtársa mellett találja meg a boldogságot. A jelenség összetettségével egy szexuálpszichológus, Oprah és egy személyes történeten keresztül ismerkedünk.

1 milliárd 950 millió volt a főnyeremény az ötöslottó sorsoláson

Indirekt
-
 Ma 19:37Belföld

Az ötöslottó nyerőszámai az 8. játékhéten, a 2021. februári sorsoláson a következők: 32; 45; 51; 73; 75. A Joker-szám az: 341626. Nem volt telitalálat az ötöslottón, ezért a jövő héten immár 2 milliárd 130 millió Ft forint lesz a főnyeremény. A Joker számait sem találta el senki, így annak jövő heti várható főnyereménye 20 millió

Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait – 1, 95 milliárd forint volt a tét

Femina
-
 Ma 19:36Színes

Ezek voltak a 2021. február 27-i ötöslottó-sorsolás nyerőszámai.

Nem csak a szexuális kalandozások jelenthetnek veszélyt

Azt már kívülről fújjuk, hogy a gyakori partnerváltogatásnak, a szexuális kalandozásoknak komoly veszélyei vannak. Arról viszont egyáltalán nem, vagy csak keveset tudunk, hogy a nők számára a rendszeres szexuális élet még stabil párkapcsolatban is egészségügyi kockázattal járhat.

Ötöslottó: 1,95 milliárd forint volt a tét, de vajon sikerült elvinni?

Megvannak az ötöslottó nyerőszámai, mutatjuk a 8. heti húzás eredményeit.

Orbán azt állította, hogy „az idő fontosabb, mint a vakcina aktuális ára”, ennek ellenére mégis az ár miatt rendeltek keve…

A Moderna-vakcina drágább, mint a Pfizer, és kedvezőtlenebbek a szállítási feltételei – ezzel indokolta a kormány az RTL-nek azt, miért nem vettek több Moderna-vakcinát írja a Telex. A Telex csütörtökön arról írt, hogy Magyarország a számításaink szerint csak a felét kötötte le annak a mennyiségnek a Moderna vakcinájából, amelyre az uniós keretből

Őrület, hogy már a Marson is ott vagyunk

Marmalade
-
 Ma 19:00Utazás

Ezúttal nem a Földön teszünk barangolást, hanem a Marson, még ha csak az internet segítségével is, de egészen elképesztő.

Kiderült, mennyi volt az átlagkereset tavaly decemberben

A Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adatai alapján a reálkereset mintegy 6,2 százalékkal emelkedett a fogyasztói árak előző évhez mért 3,3 százalékos növekedésével párhuzamosan.