Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 473 hír

Stadionavató: Orbán Viktor már a lelátón, focilegendák az új pályán

Blikk
-
  Ma 18:03 Belföld

Ma avatják fel a Puskás Arénát, Orbán Viktor már a lelátón figyeli az avatóünnepséget. A miniszterelnök mellett Kuncze Gábor is láttuk a már a lelátón. Az ünnepség során magyar focilegendákat, köztük Lipcsei Pétert, Dárdai Pált, Illés Bélát és Király Gábort is láthattuk az új stadion gyepén. Orbán Viktor a szurkolókkal is fotózkodott, további képek

Soros György: Orbán Viktor korrupt kormánya támad, elszánta magát a pusztításra

Pénteken hivatalosan is megnyitották a CEU bécsi campousát, az avatóünnepségen pedig felszólalt az alapító Soros György is, aki egy éles megjegyzésben úgy fogalmazott,

Orbán már a VIP-ben az új Puskás Arénában

HVG
-
  Ma 17:35 Belföld

Este hétkor kezdőrúgás, a miniszterelnök a közjogi méltóságokkal már a VIP-ben.

Az Orbán-család tovább gazdagodik, a lakosság egy jó része nyugdíj előtt meghal…

Borsod24
-
  Ma 17:29 Belföld

Újabb sikereket ünnepelhet a miniszterelnök családja: Orbán Győző a 88., Tiborcz István a 91. helyen szerepel a 100 leggazdagabb cégtulajdonos között a Forbes magazin listáján. Megjelent a Nyomtass Te is 120. lapszáma! Arról, hogy hogy mennek ezek a gazdagodások, a New York Times írt újabb cikket. Ebben beszámolnak róla,…

Orbán most rúgott bele a budapesti lakosságba!

OLKT
-
  Ma 17:14 Belföld

„Orbán hozzálátott Budapest költségvetésének megszorításához” – írta a Bloomberg. Orbán Viktor magyar miniszterelnök egy hónappal a Budapest elvesztésével járó, fájó választási vereség után olyan javaslatot tett közzé, amelynek lényege, hogy szűkíti az új főpolgármesternek a város költségvetésével kapcsolatos jogait. „Ez a nyitó sortűz…

Orbán autója már a Puskás Arénánál van - stadionavatás percről-percre

HVG
-
  Ma 17:13 Belföld

A Puskás Ferenc Aréna környékét már lezárták, a VIP-vendégek is szállingóznak az 19 órás Magyarország–Uruguay nyitómeccsre. A hvg.hu élőben közvetíti a készülődést és az avatót, tartson velünk!

Kovács Zoltán védelmébe vette Orbán Viktort

Hivatali honlapjára feltett bejegyzésben tette közzé Kovács Zoltán, a kormány nemzetközi kommunikációért felelős államtitkára pénteken azt az írását, amelyet válaszként küldött a The Washington Postnak (WP) egy Magyarországot bíráló cikkére, de amelyet az amerikai napilap nem volt hajlandó közölni.

Ludovic Orban: Biztosan elkülönítünk pénzt a brassói reptér befejezésére

Erdély Ma
-
  Ma 17:01 Gazdaság

A jövő évi költségvetésben biztosan elkülönítenek pénzt a vidombáki nemzetközi repülőtér befejezésére - közölte pénteken Brassóban Ludovic Orban miniszterelnök.

Bödőcs szerint pszichiátereknek kell majd kielemezniük a videót, amelyen Orbán varacskos Maradonaként berúgja az er…

Bödőcs Tibor író-humorista a 24.hu-nak adott interjút, amiben szóba került az a mai kisfilm is, amin Orbán Viktor egy Nemzeti Sportot olvasva rúg bele egy labdába a budai erkélyéről.

Ludovic Orban: Legtöbb egy hónapon belül döntést hozunk a Comarnic-Brassó autópálya ügyében

Erdély Ma
-
  Ma 16:35 Gazdaság

Legtöbb egy hónapon belül eldöntik, hogy a Comarnic-Brassó autópályát közpénzből, vagy a köz- és magánszéféra egyöttműködésében (PPP) építik meg - közölte pénteken Brassóban Ludovic Orban miniszterelnök.

Orbán: tisztán magyar pártok tudják hatékonyan képviselni a Kárpát-medencei magyarságot

A magyar etnikai pártok szükségességéről, a Kárpát-medencei magyarlakta területek gazdasági fejlesztéséről és a magyar közösségek önazonosságának megvédéséről is beszélt Orbán Viktor miniszterelnök pénteken délelőtt a Magyar Állandó Értekezlet XVIII. plenáris ülésén a Várkert Bazárban - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a…

Ludovic Orban Brassóban: a szabadságot és a demokráciát minden nap meg kell védeni

Maszol
-
  Ma 16:06 Határtalan

A miniszterelnök részt vett a kommunistaellenes munkáslázadás évfordulóján szervezett megemlékezésen.

Orbán: Hajrá, Magyarok!

Látványos videóval és Hajrá, Magyarok felkiáltással köszöntötte Orbán Viktor Facebook oldalán az új Puskás Aréna mai nyitómérkőzését.

Bödőcs: Pszichiátereknek kéne elemezni a kisfilmet, melyben Orbán varacskos Maradonaként rúgja a labdát

Szerinte minél közelebb vagy Viktorhoz, annál nagyobb veszélybe kerül a minőség. A NER nyelve pedig már majdnem olyan debil, mint a szocializmusé.