Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Orbán: Én úgy neveltem a lányaimat, hogy meg tudjanak állni a saját lábukon

Borsod24
-
  Ma 10:56 Belföld

“Továbbra is szeretném kérni az ország polgáraitól, hogy segítség a védekezést, (…) de nem lehet az élet minden rezdülését körülárkolni, mindenki mellé rendőrt állítani,” mondta a miniszterelnök a Kossuth rádió péntek reggeli műsorában. Orbán Viktor hozzátette: “az ország védekezésének a minőségét nem a kormány tevékenysége határozza…

Orbán egy szó nélkül hülyét csinált a csőcselékező Kálmán Lászlóból

888.hu
-
  Ma 10:25 Vélemény

Szinte biztos, hogy megnyalta mind a tíz ujját Kálmán László libernyák nyelvész, azért a tébolyult kontextusáért, amelyben Orbán Viktort a csőcselék közé akarta begyömöszölni.

Orbán Viktor: Köszönjük a jókívánságokat!

Magyar Nemzet
-
  Ma 09:32 Belföld

A kormányfő hálás a gratulációkért, amit unokája születése kapcsán kaptak. A kisfiú nevét is elárulta.

Orbán támogatná az egyszer használatos műanyagok gyártóit

A kormány uniós pénzekből segítené azokat a gyártókat, amelyeket érint az egyszer használatos műanyagok jövő év közepétől tervezett tilalma.

Légiósok: Erősebb, mint valaha – interjú Willi Orbánnal

NSO
-
  Ma 08:32 Foci

Az Atlético Madrid kellemetlen stílusára is felkészült az RB Leipzig és a magyar válogatott hátvédje, aki igyekezett fejleszteni magát a rehabilitáció alatt, és immár százszázalékos állapotban várja a Bajnokok Ligája negyeddöntőjét.

Orbán EU-s pénzeket adna a műanyagosoknak

Uniós pénzekből segítené azokat a gyártókat a kormány, amelyeket érint az egyszer használatos műanyagok jövő év közepétől tervezett tilalma.

A holt-tengeri tekercsek eddig nem ismert kódolása 30. – Egyszer

Librarius
-
  Ma 07:59 Könyv

Írta: Séra András Csak egyszer. A Szentély legbelső része csak egyszer nyílik meg az évben. Egyszer és nem többször. Egyetlen nap, és csupán egyetlen embernek: a Főpapnak. Függöny húzódik és füstölő érkezik, a nagy pillanat. Az előző részek.  

Felismered Tolvai Renit smink nélkül? Óriási a különbség festékkel és anélkül

Femina
-
  Ma 07:46 Bulvár

Tolvai Reni bemutatta követőinek, hogyan varázsol magának dögös, nyáresti sminket.

Furcsa tolvaj lopkodja a cipőket a környéken: felvétel is készült a különös elkövetőről

Femina
-
  Ma 07:36 Színes

Meglepődtek a lakók, amikor kiderült, ki volt a rejtélyes cipőtolvaj.

Németh Szilárd kimondta a számot, mennyien töltötték már ki a “nemzeti konzultációt”

Borsod24
-
  Ma 07:25 Belföld

Az államtitkárt nem igazán zavarja az az apróság, hogy az interneten korlátlan számban kitöltheti egyetlen ember is a híres-nevezetes konzultációt, valamint az sem, hogy igazából a fideszeseken kívül soha senki nem tudta ellenőrizni ezen számok valódiságát. De persze Gyurcsány a hibás. Még jól oda is mondott a jelenlegi ellenzéki erőknek.…

Mikor lesz Orbán Viktorék Kukorica Jancsijából János vitéz?

Orbán Viktor ismét posztolt az első fiúunokájáról.

Szárnyas barátainkkal van tele a Tolnai könyvtár

Feol
-
  Ma 07:10 Könyv

A maga módján elragadó hangulat fogadta az egyszeri embert a Tolnai utcai tagkönyvtárban, ahol amerre nézett, baglyokat látott.

Egy nap, ami csak a tiéd – te mivel töltenéd?

egy.hu
-
  Ma 06:35 Életmód

Számodra mitől alakul jól egy nap? Ha választhatnál: mivel töltenéd, hogy este elégedetten bújj ágyba? Fellélegeznél, ha egy napig nem terhelnek kötelezettségek? Egyedül lennél, hogy senkihez se kelljen alkalmazkodnod vagy családdal, barátokkal szereznél élményeket?

Még mindig jobb, ha rendes magyar emberek lopnak tőlünk

Hírklikk
-
  Ma 05:34 Vélemény

Rendes magyar ember nem kételkedik abban, amit a kormány a migránsokról kommunikál. Tudja, hogy az illegális bevándorlók – ha tehetnék, már rég ellepték volna Magyarországot. Igaza van Müller Cecília országos tiszti főorvosnak és Orbán Viktor miniszterelnöknek, amikor azt mondják, hogy a migránsok járványt terjesztenek.