Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Felújítási támogatás: néha megéri inkább magunknak végezni a munkát, mégha emiatt le is mondunk az ingyen pénzről

HVG
-
 Ma 09:10Gazdaság

A 2021-től elérhető lakásfelújítási támogatás igénylésével otthonunk korszerűsítési költségeinek felét – legfeljebb 3 millió forintot – utólag visszakaphatunk a Magyar Államkincstártól. Ehhez azonban vállalkozási szerződésre van szükség, vagyis szakembert kell megbíznunk olyan munkák esetében is, amelyeket mi magunk is el tudnánk…

Az ország adóssága 10 év Orbán alatt 11 393 milliárd forinttal nőtt - mit gondolnak róla?

A kormány működésének eredménye az, hogy most minden egyes tiszaújvárosi lakos fejeknént majdnem másfél millió forint adóssággal rendelkezik.

Pénzt gyűjtenek a rajongók Tolkien házára

444.hu
-
 Ma 08:39Külföld

Múzeummá alakítanák a villát, ahol a Gyűrűk Ura készült.

Lecsaptak a pénzmosodákra, 422 bűnözőt vettek őrizetbe egy nemzetközi akció keretében

Több mint 400 pénzmosással vádolt bűnözőt fogtak el egy nemzetközi akció keretében, ezzel mintegy 33,5 millió eurónyi veszteséget előztek meg – írja a finextra.com.

Használt autó piac - elég gyenge a felhozatal, avagy behozatal

Idén novemberben a DataHouse adatai szerint 10 197 import személyautó került hazai forgalomba Magyarországon, ami októberhez képest 10, tavaly novemberhez viszonyítva pedig 21 százalékos visszaesést jelent.

Orbán Viktor újabb nagy csatára készül

Napi.hu
-
 Ma 08:25Belföld

Az Orbán-kormány USA-politikája arra épít, hogy Donald Trump elnök távozásával nem szűnik meg óriási rajongótábora a Republikánus Pártban, ami a jövőben is jelentős politikai erő lesz az Egyesült Államokban.

Orban garantálja, hogy nem lesz újabb országos lezárás

Az államfő rámutatott: az elmúlt hét napban csökkenő tendencia figyelhető meg a fertőzések számát illetően.

Čaputová: Nincs idő a politikai vitákra, a gyerekeknek iskolába kell járniuk

Nincs idő a politikai vitákra, a gyerekeknek vissza kell térniük az iskolákba. A távoktatás a szülők és a pedagógusok óriási erőfeszítése ellenére sem lehet a klasszikus tanítás teljes értékű alternatívája, írta Zuzana Čaputová államfő egy szerdán közzétett bejegyzésben. „Sajnos, a gyerekek és a fiatalok nemzedékének egy része a szemünk előtt…

Koronavírusteszt: ezt jó, ha tudja, különben kidobott pénz a szűrés

Kinek és melyik Covid–19 tesztelésére alkalmas szűrés ajánlott? Mikor vegyük igénybe a szuperkombó tesztet? A szakértő most elmondja, melyik koronavírusteszt mire képes.

Fodor Zsóka: Már nincsenek szerette­im, akikkel ünnepelhetek

Még a mindig derűlátó Fodor Zsókát is megviseli a koronavírus-járvány miatti kén

Čaputová: Nincs idő a politikai vitákra, a gyerekeknek iskolába kell járniuk

„Sajnos, a gyerekek és a fiatalok nemzedékének egy része a szemeink előtt halmoz fel egyfajta oktatási adósságot. Nem önszántukból teszik ezt, de lehet, hogy az egész életükben elkíséri őket” – írta az elnök asszony, hangsúlyozva: minden iskolában töltött nap számít, többek között az egészséges lelki fejlődéshez szükséges társadalmi…

Orbán Viktor gyorsan megszabadult a korrupcióval vádolt helyettes államtitkártól

MFor
-
 Ma 07:51Belföld

Szerdán tette közzé az ügy részleteit az ügyészség, aznap ki is rúgták Dr. Nagy Jánost.

Szabad szemmel: Orbánra nem csak a Szájer-ügy égett rá, a vétója is a totális csőd felé sodorja

A kormányfő kissé elszámította magát a nagy hősködésben: amíg itthon ex-párttársa miatt kénytelen magyarázkodni, addig a nemzetközi színtéren a nyílt ellenállása szépen lassan értelmét veszti.