Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem kell már aláírni a postásunknak - Orbán elrendelte

Megjelent a Közlönyben három rendelet, amelyeket Orbán Viktor miniszterelnök írt alá, és a koronavírus-járvánnyal foglalkoznak. A postai kézbesítés szabályait könnyítik, a postások nem vesznek majd fel aláírásokat, csak adatot egyeztetnek – legalább másfél méterről.

Másfél méterről adják át a postai küldeményeket – megjelentek Orbán rendeletei

Megjelent a Közlönyben három rendelet, amelyeket Orbán Viktor miniszterelnök írt alá, és a koronavírus-járvánnyal foglalkoznak. A postai kézbesítés szabályait könnyítik, a postások nem vesznek majd fel aláírásokat, csak adatot egyeztetnek – legalább másfél méterről.

Váratlan: Gyurcsány volt minisztere részben megdicsérte Orbánékat

ATV
-
  Ma 20:42 Belföld

10-es skálán 9-es erősségűnek nevezte a koronavírus-járvány nyomán kialakult gazdasági világválságot Veres János, a Gyurcsány-kormány egykori pénzügyminisztere az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Pénzügyi szankciókat követelnek Orbánék ellen

Népszava
-
  Ma 20:41 Külföld

Komoly következményei lesznek annak, ha Orbán Viktor nem tud időt szakítani azon politikusokra, akik élesen bírálják a kormányt a felhatalmazási törvény elfogadása miatt.

Árokba borult egy autó a Tiszaújváros és Kesznyéten közötti úton

A balesethez a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki.

Pengeélen táncol Orbán: enyhít vagy szigorít a kijárási korlátozáson?

HVG
-
  Ma 20:30 Belföld

Szerdán dönt a miniszterelnök és csapata, mi legyen az egyelőre jövő szombatig tartó kijárási korlátozással. A pénteki rádióinterjúban megengedőbbnek tűnt, azonban korábban az operatív törzs kizárt minden könnyítési lehetőséget. Ha a jelenlegi tendencia marad, július végére, augusztus elejére eshet a járvány tetőpontja egy elemzés…

Megérkezett Orbán Viktor válaszcsapása az EPP-hez

Azután, hogy csütörtökön az Európai Néppárt (EPP) 13 tagpártjának elnöke levelet írt az EPP elnökének, Donald Tusknak, amelyben a Fidesz kizárását kezdeményezték, Orbán Viktor miniszterelnök is levet írt, de nem Tusknak, hanem valaki másnak.

Éric Zemmour is Orbán Viktor mellett foglal állást

Orbán Viktor mellett foglal állást az egyik legismertebb európai politikai elemző – írja az Origo.

Hidvéghi Balázs üzent az Eu-nak – “Ne álljanak az utunkba!”

Péntek délután feltöltöttek egy videót a Fidesz Facebook-oldalára, amelyben Hidvéghi Balázs Ep-képviselő fél percben elmondja, hogy Brüsszel akadályozni akarja a magyar kormányt a járvány elleni védekezésben, ahelyett, hogy segítene.   Hidvégi kifogásolja, hogy „Brüsszel sértegeti a magyar jogállamiságot”. Itt feltehetően arra gondol, hogy…

Orbán Viktor videójára a mémes akciócsoportok is beindultak, mutatjuk a legjobb műalkotásokat!

Azonnali
-
  Ma 20:05 Vélemény

A miniszterelnök akciócsoportos videója megihlette az online kézműveseket is.

Orbán Viktor és az operatív törzs megdobják a forgalmat

Tovább nőtt az adat- és hangforgalom a magyarországi mobilszolgáltatók adatai szerint, a közoktatásban március 16-tól bevezetett digitális munkarend és a sok helyen életbe léptetett távmunka miatt.

Árokba borult egy autó a Tiszaújváros és Kesznyéten közötti úton

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személyautó péntek este Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Tiszaújváros és Kesznyéten közötti úton. A balesethez a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

Orbán Viktor mellett foglal állást az egyik legismertebb európai politikai elemző

Éric Zemmour szerint - utalva a francia, az olasz vagy a spanyol válságintézkedésekre - több médium a szálkát

Orbán szerint a Mészáros-család nem igazi közösség?

Jó hír: a miniszterelnök pénteki rádióbeszéde szerint a rendőrökhöz hasonlóan most az egészségügyisek is kapnak fejenként 500.000 forintot. (Noha a szocialista javaslatban az egészségügy mellett a szintén veszélyeztetett szociális szakma is szerepelt, de örüljünk annak, hogy a javaslat fele legalább megvalósul.) Az viszont elképesztő, elhinni…