Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Orbán Viktor aláírta az ingyenes közterületi parkolásról szóló kormányrendeletet

A kormányülés végén a miniszterelnök videót tett ki a közösségi oldalára.

Orbán aláírta a kormányrendeletet: hétfőtől díjmentes a közterületi parkolás

Huszonötödik nap. Aláírtam a kormányrendeletet. Hétfőtől díjmentes lesz a közterületi parkolás – osztotta meg közösségi oldalán Orbán Viktor miniszterelnök.

Hadat üzent Orbánnak a Magyar Orvosi Kamara

Hírhatár
-
  Ma 20:35 BelföldMOK

A Magyar Orvosi Kamara közleménye az egészségügy frontvonalában dolgozóknak szánt egyszeri, bruttó 500 000 forintos juttatásról.

Két fideszes polgármester a nevüket vállalva mondták el véleményüket Orbán legújabb intézkedéséről

A miniszterelnök vasárnap jelentette be, hogy hétfőtől ingyenes lesz az egész országban a parkolás. A gépjárműadó elvonása után ez is újabb százmilliókkal rövidíti meg az

Orbán megszüntette a parkoló díjakat

Hétfőtől díjmentes lesz a közterületi parkolás Magyarországon – közölte az MTI-vel Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap. A döntésnek az önkormányzatok nem igazán örülnek. A koronavírus-járvány elleni védekezés egyik legfontosabb eszköze az emberek közötti biztonságos távolság fenntartása. Mivel zsúfolt tömegközlekedési járatokon ez nem…

Európai Magyarország Vagy Orbán-Rendszer? Válasszatok!

OLKT
-
  Ma 18:48 Vélemény

Nem sokáig marad az Európai Unió tagállama egy olyan ország, amelynek a kormánya korlátlan teljhatalommal, az országgyűlés kiiktatásával, minden alkotmányos ellenőrzés nélkül, rendeleti úton kormányoz. Maffiabanda nem lehet Európában elfogadott rendszer…

Orbán Viktor a sátoraljaújhelyi börtönben

ma7.sk
-
  Ma 18:31 Életmód

Magyarországon a fegyencek is segítik a koronavírus-járvány elleni küzdelmet.

Orbán Viktor a sátoraljaújhelyi börtönbe látogatott

ma7.sk
-
  Ma 18:31 Életmód

Magyarországon a fegyencek is segítik a koronavírus-járvány elleni küzdelmet.

Gyurcsány kifakadt: Orbán egy kicsinyes gazember, egy görcsrángatta útonálló

Nem spórolt a jelzőkkel Gyurcsány Ferenc DK-elnök, aki legutóbbi Facebook-posztjában Orbán Viktort osztotta ki. „Orbán a bosszú embere. A kicsinyes bosszúé.” – kezdi bejegyzését, amit az önkormányzatokat érintő tervezett sarc kapcsán fogalmazott meg.

Orbán Viktor tegnap újabb megszorító csomagot jelentett be, mintegy 1345 milliárd forint értékben.

OLKT
-
  Ma 18:05 Vélemény

A megszorítások talán legnagyobb károsultjai a helyi közösségek életét szervező és védelmező önkormányzatok. Nekünk van egy 1349 milliárdos ellenajánlatunk.

Orbán Viktor: erre lesz időnk Húsvétkor – videó

Orbán Viktor miniszterelnök ma, a Húsvét előtti vasárnapon, Virágvasárnap közösségi oldalán üzent a magyaroknak. Virágvasárnap. Egyetlen magyar sincs egyedül – írta videójához, melyben a miniszterelnök azt mondja: – Most vasárnap Virágvasárnap, jövőhéten Húsvét. Ilyenkor általában a jóisten felé szoktuk terelni a gondolatainkat. Ez…

Igaza van Orbán Viktornak

Hírklikk
-
  Ma 17:10 Vélemény

Gondolkodtam a dolgon, és arra jutottam, hogy igaza van Orbán Viktornak; nálunk a papok és az egyházi vezetők tényleg nagyon bátor emberek!