Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kijev nem örül a magyar biztosnak

A kijevi diplomácia nincs elragadtatva attól, hogy Várhelyi Olivér személyében

Hiába oltották el a nagykarácsonyi télapó lángoló dolgozószobáját, nem fog tudni leülni, mert elégett a széke

A télapó dolgozószobájában csaptak fel a lángok a nagykarácsonyi Mikulásházban. Az épület tizenkét négyzetméteres szobájában egy szekrény égett - olvasható a Katasztrófavédelem Facebook-oldalán.

Fontos levelet kapnak a lakáshitelesek: ki nem dobd, döntened kell!

A következő hetekben kapja meg a változó kamatozású jelzáloghiteles ügyfelek többsége banki tájékoztató levelét arról, hogy a kamatkockázat miatt célszerű lenne fix kamatúvá alakítania szerződését. Bár az értesítések jelentős...

Ilyen gyenge Jedit még nem látott a világ – Star Wars Jedi: Fallen Order-teszt

Manapság nagyon jó dolog Star Wars-rajongónak lenni. A sorozat-junkieknak ott a remek The Mandalorian, a filmmániásoknak már csak egy hónapot kell várni a Skywalker-saga lezárásáig, a gémereknek pedig itt a Star Wars Jedi: Fallen Order, ami nemcsak minden idők egyik legjobb Star Wars-játéka, de az év legnagyobb…

Valami már megint nagyon nem oké Britney Spearsszel 

BorsOnline
-
  Ma 18:00 Bulvár

Az énekesnő az Instagramjára töltött fel egy meglehetősen furcsa videót, amiben eg

EU: fontos beszélni a jogállamról – Fidesz: nem fontos

A lengyelekkel együtt a magyar kormány sem értett egyet a finn uniós elnökség konklúzióival, Varga Judit már reggel kritizálta a jogállamisági mechanizmust. Magyarország és Lengyelország ellenállása miatt nem tudtak közös nyilatkozatot kiadni a jogállamisági párbeszédről az Európai Unió szakminiszterei. Az Általános Ügyek Tanácsa (mely a…

Kicsit érdekes…Nem?

OLKT
-
  Ma 17:52 Vélemény

Azért ez a kormánypárti táblamegértés kicsit érdekes! Ha azt olvassák loptok, csaltok, hazudtok csak vigyorognak. Ha azt olvassák jogállam, demokrácia, néznek bambán. Ha azt olvassák Orbán Viktor gazember, nem értik ez miért baj. Viszont a lónak a f@szát kiveri náluk a biztosítékot. Mert azt tudják, hogy őket minősíti. Bandita.

Most akkor válni vagy nem válni?

Cafeblog
-
  Ma 17:45 Blog

Mióta hangosan is kimondtam a vágyam az egyik kósza délutánon azóta egyre jobban csak szedem ízekre a fejemben Mert mivel is jár egy válás Azon

Az UCI közzétette a tokiói olimpia nemzetenkénti kvótaszámait, Magyarország egy kerékpárost indíthat a férfiak mezőny…

Velo
-
  Ma 17:44 Sport

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség hivatalosan is közzétette a jövő évi tokiói olimpia országúti kerékpárversenyeinek kvótaszámait. A férfiak mezőnyversenyében 130, míg a hölgyeknél 67 kerékpáros vághat neki a távnak.

Ez a fenyegető, nem Greta Thunberg tekintete: Velencében tombol az aqua alta

Rakéta
-
  Ma 17:36 Tudomány

Történelmi árvíz sújtja Velencét és ennek legalább részben az emberi mulasztás és az éghajlatváltozás az oka. A befejezetlen árvízgátló rendszer nem nyújtott megfelelő védelmet az emelkedő tengerszint ellen.

Terhespocaknak álcázva akart drogot csempészni egy nő, nem jutott messzire

Blikk
-
  Ma 17:34 Külföld

Látványos fogással gyarapodott az argentin nemzeti csendőrség csempészkrónikája, miután egy Chilébe tartó távolsági buszon lekapcsoltak egy állapotosnak tűnő nőt, aki négy kiló kannabiszt hordott a szíve alatt.

A könyvtár nem csak a kultúra és tudás, de a segítségnyújtás helyszíne is lett

Sonline
-
  Ma 17:30 Belföld

Megszelídül a világ és a kultúrák közelednek egymáshoz a jó tékában, derült ki az egyik előadásból.

Magyarország nem nyert a nagyhatalmak háborúján, bezzeg a csehek és a szlovákok

G7
-
  Ma 17:30 Külföld

Bár az Egyesült Államok külkereskedelme elég látványosan átalakult a Kínával folytatott kereskedelmi háború miatt, Magyarország ebből nem tudott profitálni.

Nem mindegy, hová dől a fa

Beol
-
  Ma 17:25 Belföld

Veszélyes fák kivágására specializálódott egy gyomaendrődi csapat.