Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ittasan vezetett, de nem ez volt az egyetlen bűne

A járőrök pénteken éjszaka Esztergom-Kertvárosban a Bocskai soron igazoltattak egy autóst. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért további mintavételre előállították.

Újabb nyertes pályázatok Békés megyében

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program révén (TOP) újabb közel 4,5 milliárd forint értékben 28 Békés megyei projektről hozott támogató döntést az Irányító hatóság – ismertette Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke.

Újabb migránscsoport Hercegszántónál

Police
-
  Ma 06:31 Baleset-bűnügy

Újabb migránscsoport Hercegszántónál Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 30., szo - 06:31 A hat szír férfi jogellenesen jutott be az ország területére.

Újabb négy szír migráns Hercegszántónál

Police
-
  Ma 05:50 Baleset-bűnügy

Újabb négy szír migráns Hercegszántónál Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 30., szo - 05:50 Újabb 4 illegális migráns jogellenesen jutott be az ország területére.

Újabb magyar filmsiker, a legjelentősebb filmfesztiválon debütál Dér Asia és Haragonics Sári alkotása

Május végén rendezik meg, a járványhelyzet miatt rendhagyó módon online, Észak-Amerika legjelentősebb dokumentumfilm szemléjét, a HotDocs Nemzetközi Filmfesztivált. Haragonics Sári és Dér Asia első e...

Újabb négy fő szír migráns Hercegszántónál

Újabb négy fő szír migráns HercegszántónálBács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 30., szo - 03:45 A 4 illegális migráns jogellenesen jutott be az ország területére.

Újabb migránsok Hercegszántónál

Police
-
  Ma 01:48 Baleset-bűnügy

Újabb migránsok HercegszántónálBács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 30., szo - 01:48 Tíz illegális migráns jogellenesen jutott be az ország területére.

Itt a friss meteorológiai előrejelzés szombatra - Mutatjuk a részleteket

Három megyére adtak ki figyelmeztetést szombatra. Mutatjuk a részleteket:

Ötszáz autó előtt játszott a Tankcsapda Debrecenben – itt nézhető vissza a koncert

Rendhagyó, autós koncertet tartott a Tankcsapda a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren május 29-én. A zenekar a Szüless meg újra című dalát az autós koncerten adta elő először.   Az összesen ötszáz autóval érkező rajongók a jelenleg érvényben lévő járványügyi intézkedéseket betartva a járműveikből hallgatták meg a különleges…

Itt az online hurrászombat

Port
-
  Ma 00:00 Kultúra

Ez a hétvége többszörösen terhelt lesz ünnepekkel, szóval szombaton pihenjünk rá, készülődjünk, hangolódjunk. Ehhez pedig remek programokat tudunk ajánlani. Jó böngészést!

Szoboszlai: gól és újabb trófea; Kleinheislernél a fináléba kerülés a cél

NSO
-
  Tegnap 23:16 Foci

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Ittas vezetésen kapták a Dunaszerdahely lábtörő játékosát

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 22:36 Sport

Az amúgy is problémás labdarúgónak számító Čmelík 1,5 ezrelék körüli véralkoholszinttel vezette autóját.

Lakner az újabb konzultációról: A kormány visszatért a sorosozáshoz

Klubrádió
-
  Tegnap 21:58 Vélemény

Az elmúlt tíz év valójában összekapcsolódó kampányok folyamata, és úgy tűnik, a sorosozást minden helyzetben válasznak tekinti a kormányoldal – mondta Lakner Zoltán.

Itt a bajnok! Busa Gabriella nyerte a 15 milliót az Exatlon női versenyében

A 31 éves, rendőr nyomozóként dolgozó dr. Busa Gabriella nyerte az Exatlon Hungary női versenyét. A cím mellé 15 millió forint is jár. A háromszoros kick-boksz világbajnok sportoló a Bajnokok csapatát erősítette, és az első pillanattól kezdve ott volt a dominikai helyszínen, vagyis csaknem öt hónapot töltött el ott. Hat női társat „fogyasztott el”,

TGM: Trianon itt veszteség, a szomszédban győzelem

Klubrádió
-
  Tegnap 21:56 Vélemény

Nem ismerjük, nem tudjuk, hogy milyen lett volna a Trianon utáni Magyarország, ha nagy marad. Tamás Gáspár Miklós filozófus szerint ezért sem kellene Trianonról írni.