Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Őrizetbe vették a szkopjei parlament volt elnökét és több egykori magas rangú politikust

Több volt magas rangú politikust, közöttük Trajko Veljanoszki egykori házelnököt vette őrizetbe az észak-macedón rendőrség, mert a gyanú szerint szerepük volt a szkopjei parlament elleni tavalyelőtti támadásban.

Egészséges 2019 kutyával: négy mancs a több relaxációért és mozgásért

Egy nemzetközi kutatás megerősítette, hogy az érzelmi kötődés a háziállatok és gazdáik között javítja az egészséget és jólétet.

Már 360 ezer forint a bruttó átlagkereset

Tavaly a bruttó és a nettó átlagkereset is 11,3 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit. Ez az inflációt is figyelembe véve 8,3 százalékos emelkedést jelent.

330 ezer forintos bruttó átlagbért mért a KSH

HVG
-
  Ma 09:38 Gazdaság

Egy év alatt 11,3 százalékkal nőtt a magyar átlagbér.

Felmondott az érsebészek többsége a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban

Hat orvos közül három távozott, köztük az osztályvezető főorvos is - tudta meg a 24.hu.

Index: több száz venezuelai menekültet fogadtunk be teljes titokban

ATV
-
  Ma 09:21 BelföldVenezuela

Az Indexnek több független forrás is megerősítette, hogy a magyar állam eddig mintegy 300 menekültet fogadott be a legsúlyosabb politikai és gazdasági káoszba süllyedt Venezuelából.

Észak-Macedónia: őrizetbe vették a parlament volt elnökét és több egykori magas rangú politikust

Több volt magas rangú politikust, közöttük Trajko Veljanoszki egykori házelnököt vette őrizetbe az észak-macedón rendőrség, mert a gyanú szerint szerepük volt a szkopjei parlament elleni tavalyelőtti támadásban.

Nőtt az átlagkereset tavaly

Híradó
-
  Ma 09:14 Gazdaság

A KSH adatai szerint 11,3 százalékos volt az emelkedés.

Nem gond többé a nitrátjelentés – Így csökkentheti gazdasága adminisztrációs terheit

Új termékével rögtön Nemzetközi Termékfejlesztési Díjat nyert a Karintia Kft. a 2019-es AgromashExpo és AgrárgépShow kiállításon. A Farmdok egy nyilvántartásvezető- és kezelő szoftver, ami jelentősen csökkenti a termelők adminisztrációs terheit, gyakorlatilag kiváltja a régi táblatörzskönyvet.

Több mint 160 millió forintot csalt ki ismerőseitől egy nagykanizsai férfi

Jelentős kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalássorozat miatt emeltek vádat egy nagykanizsai autószalon volt tulajdonosa ellen, aki több mint 160 millió forintot csalt ki ismerőseitől üzleti ajánlatokkal.  A Zala Megyei Főügyészség szóvivőjének közlése szerint a most 34 éves férfi 2007-től társtulajdonosa, 2010-től pedig ügyvezetője volt…

A húsok fogytak tavaly a legjobban

Élelmiszerre 2018-ban 1835 milliárd forintot költött a lakosság.

Egyre többet vásárolunk interneten

VG
-
  Ma 09:06 Gazdaság

A KSH adatai szerint a csomagküldő és internetes kiskereskedelem volumene 31 százalékkal emelkedett, folytatva az évek óta tartó bővülést.

Több embert megsebesített egy elmeháborodott késes támadó

Tizenegy embert megsebesített egy elmeháborodott késes támadó csütörtökön a Kína keleti részén fekvő Santung tartomány székhelyén.

250 ezer tonnával nő a hazai búzakereslet egy új beruházás miatt

Magro
-
  Ma 09:03 Gazdaság

Magyarország egyetlen és Közép-Európa legmodernebb búzakeményítő üzemét avatták fel a Heves megyei Visontán. Az Opus Global Nyrt. többségi tulajdonában álló, 33 milliárd forintból megépülő gyárat Orbán Viktor miniszterelnök adta át. A kormány 6,2 milliárd forinttal támogatta a búzakeményítő üzem létrehozását, amellyel egy teljesen…

Nettó 219 400 forintot kerestünk tavaly

A tavalyi egész éves bruttó és nettó átlagkereset 11,3 százalékkal nőtt 2017-hez képest a statisztikai hivatal adatai szerint.