Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 29 hír

Iram- Cimbaliband és Danics Dóra koncertje a Váci Mihály Kulturális Központban

Nyíregyháza
-
  Ma 11:55 Zene

2020. szeptember 17-én 18 órától Nyíregyházán!

Leköszön az IVSZ elnöki posztjáról Laufer Tamás

Tíz év után távozik az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért éléről Laufer Tamás.

Híres szüleinek üzent Szinetár Dóra

Már 47 éve házas Hámori Ildikó és Szinetár Miklós. A színésznő és a rendező lánya, Dóra gyönyörű poszttal köszöntötte őket. Dóra szerencsés, 88 éves édesapja, és 73 éves édesanyja majd’ öt évtizede él együtt boldogságban, és ma is mindketten rendkívül frissek, aktívak. Színésznő lányuk, unokáik és vejük a szomszédjukban él, a család tagjai…

Elítélték az egykori Google-dolgozót, aki cégtitkokat lopott át az Uberhez - ennyi időre zárják rács mögé

Blikk
-
  Tegnap 14:08 Külföld

A Google-alkalmazotja fontos információkhoz jutott, amiket aztán az Uber céghez is magával vitt. Mindezért 18 hónap letöltendő börtönbüntetést kapott.

Szinetár Dóra családi fotóval ünnepel

NLC
-
  Tegnap 13:32 Bulvár

Legendás szerelemként emlegetik Szinetár Miklós és Hámori Ildikó kapcsolatát, amely újabb mérföldkőhöz érkezett. Lányuk, Szinetár Dóra is velük ünnepli a nagy napot.

Lemond az IVSZ elnöki posztjáról Laufer Tamás

Távozik az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért éléről Laufer Tamás, aki 2010 májusa óta töltötte be ezt a pozíciót.

Nem zárják ki a Hezbollah érintettségét a bejrúti katasztrófában

Száznál is többen meghaltak, és több ezren megsebesültek a katasztrófában, melyet 2700 tonna ammóniumnitrát felrobbanása okozott a közel-keleti metropolisz kikötőjében. A detonációt még a 200 kilométerre fekvő Cipruson is érzékelték.

Vietnámi szépségkirálynő főszereplésével készül Szűcs Dóra mozifilmje

Budapest, ahol a szerelem kezdődik címmel magyar-vietnámi koprodukcióban készül Szűcs Dóra mozifilmje Nari Nguyen főszereplésével.

Kanye West az elnöki székért: már helyettest is megjelölt, akit 6 hónaposan meglátogatott az Úr

Noizz
-
  20.08.04 14:24 Bulvár

A sztár az Arkansasban államban benyújtott aláírás listán Michelle Tidball biblikus életmód tanácsadót tüntette fel alelnökként.

Elnöki rendelettel zárnák az amerikai munkaerőpiacot

Donald Trump rendeletet írt alá az amerikai munkahelyek védelméről, amely azt kívánja megakadályozni, hogy külföldi munkavállalókat, akár alkalmi munkára is, amerikai munkavállalók helyére vegyenek fel.

Lecsapott Trump keze és elnöki rendelettel ment neki a vízummal trükközőknek

Portfolio
-
  20.08.04 07:23 Külföld

Donald Trump amerikai elnök hétfőn rendeletet írt alá az amerikai munkahelyek védelméről, amely azt kívánja megakadályozni, hogy külföldi munkavállalókat, akár alkalmi munkára is, amerikai munkavállalók helyére vegyenek fel. A rendelkezés amerikai állampolgárok alkalmazását írja elő szövetségi munkahelyeken és kormányzati állásokban.

Donald Trump amerikai elnöki rendeletet írt alá a munkahelyek külföldiekkel szembeni védelméről

Propeller
-
  20.08.04 06:38 KülföldUSAÁllás

Donald Trump amerikai elnök hétfőn rendeletet írt alá az amerikai munkahelyek védelméről, amely azt kívánja megakadályozni, hogy külföldi munkavállalókat, akár alkalmi munkára is, amerikai munkavállalók helyére vegyenek fel. A rendelkezés amerikai állampolgárok alkalmazását írja elő szövetségi munkahelyeken és kormányzati…

Trump elnöki rendelettel védi az amerikaiak munkahelyeit a külföldiektől

Blikk
-
  20.08.04 06:34 Külföld

Donald Trump amerikai elnök hétfőn rendeletet írt alá az amerikai munkahelyek védelméről, amely azt kívánja megakadályozni, hogy külföldi munkavállalókat, akár alkalmi munkára is, amerikai munkavállalók helyére vegyenek fel.

Távozik az IVSZ elnöki székéből Laufer Tamás

digitrend-i
-
  20.08.03 15:59 KarrierInternetadó

Lemond az infokommunikációs vállalkozásokat tömörítő szövetség, az IVSZ elnöki posztjáról Laufer Tamás, aki 2010 májusa óta töltötte be ezt a pozíciót. Az IVSZ Laufer Tamás elnöksége alatt szót emelt az internetadó bevezetése ellen, elhárítva az egyik legnagyobb akadályt az ország digitális fejlődése elől. A leköszönő elnök újító ötleteinek egyik e