Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 433 hír

Gyorssegélyt kapnak a jövedelem nélkül maradt művészek

Rendkívüli szociális támogatási keret létrehozásáról döntött az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) a koronavírus második hullámában bevezetett korlátozó intézkedések miatt nehéz helyzetbe került előadóművészek megsegítésére. Az EJI Elnöksége 60 millió forint keretösszegű támogatásról határozott. A megítélhető összeg az…

Minden negyedik – Beszélgetés a perinatális gyászról Csábi Annával, Földes Eszterrel és Gáspár Annával

A Manna Produkció a közeljövőben mutatja be a Minden negyedik című produkcióját a Radnóti Tesla Laborban. Az előadásban olyan nők történeteit osztják meg az alkotók, akiknek megszakadt a várandóssága, elveszítették meg sem született gyermeküket, vagy szembesültek közvetve, közvetetten ezekkel az eseményekkel, őrlődtek az…

Mindig elegáns lesz a sál, ha így kötöd meg: egyszerű technikák, amiktől garantáltan nőies lesz a megjelenés

Retikül
-
 Ma 08:00Divat

A sál nagyon hasznos kis kiegészítő – télen hová is lennénk nélküle -, de legyen szó bármilyen mutatós darabról, nem mindig sikerül a legsikkesebben belepasszírozni az összképbe.

Rendkívüli gyorssegélyt kapnak a jövedelem nélkül maradt művészek

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület által megítélt összeg 50 ezertől 140 ezer forintig terjedhet.

Koronavírus – Tízezer gyorsteszt Győr-Moson-Sopron megyében 500 helyszínen

Kisalföld
-
 Ma 07:01Megyei

Megyénkben 47 bevetési egység vesz részt a vizsgálatokban.

Tónusos, karcsú test, kis helyen is végezhető gyakorlatokkal: személyi edző tippjei az otthoni tornához

Retikül
-
 Ma 07:00Divat

Bár az otthoni edzés típusát és intenzitását elsősorban az alapkondíció, illetve a kitűzött cél határozza meg, a rendelkezésedre álló tér is beleszólhat abba, hogyan tornázz. Kis helyen nehéz nagy mozgásigényű, térigényes gyakorlatokat végezni, viszont az sem jó, ha emiatt korlátozva érzed magad, és nem úgy fejlődsz, ahogyan szeretnéd.

Gyorsteszttel szűrik ki a fertőzötteket Veszprém megyében

Hétfőtől megyénkben is megkezdődött az iskolákban, óvodákban, bölcsődékben és egészségügyi intézményekben dolgozók koronavírus-tesztelése. A részletekről Takács Szabolcs kormánymegbízott tájékoztatott.

Felidegesít a gyerek? Ez a gyors lehiggadás titka

Minden szülő szokott dühös lenni a gyerekeire, és nincs is semmi probléma azzal, ha mérgesek leszünk. Azonban sokszor azért leszünk idegesek a gyerek miatt, mert valamit üzenni szeretne, valamilyen probléma áll a háttérben.

Mézes-mustáros pácban sült szűzpecsenye: a fejedelmi étel egyszerűen készül

Só&Bors
-
 Ma 06:32Recept

A még intenzívebb zamat kedvéért érdemes sütés előtt egy éjszakát pácban pihentetni a húst, így lesz bőven ideje magába szívni a fűszereket.

Akár egy egyszerű grillezett hal mellett is finom a sült tök kecskesajttal és fűszeres gesztenyével

Ha még tovább fokoznád a fogás ünnepi hangulatát, készíts mellé fekete borsos-gyümölcsös meggyragut. Akár az ünnepi időszakban is klassz főétel, de egyszerű téli vacsoraként is bevetheted.

Több osztály is otthoni oktatásba került a pedagógusok országos tesztelésének harmadik napján

Hivatalos adatok még nincsenek az országos akció eredményeiről, de az eddigi visszajelzések során úgy tűnik, sok iskolában dolgozik fertőzött tanár. Elvileg a fizetésük száz százaléka járna nekik táppénzen, de buktatók sokaságát kell sikerrel venniük, hogy megkaphassák.

Gyorssegélyt kapnak az előadóművészek

Hatvanmillió forintos rendkívüli szociális támogatási keretet hoz létre az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) a koronavírus-járvány második hullámában bevezetett korlátozó intézkedések miatt nehéz helyzetbe került előadóművészek megsegítésére.

Saját gyártásban készíti kerekeit a Neuzer kerékpárgyár Esztergomban

A Neuzer Kerékpár Kft. kerékgyártó gépsor telepítéséhez kapott támogatást, ennek köszönhetően függetlenebbé válik a beszállítóktól, a gyár által kibocsátott biciklik nyolcvan százalékához saját maga készítheti el a kerekeket - közölte a vállalat tulajdonosa az MTI-vel.

Vízilabda OB I: közte tíz, a zuglói gyors javára

Dehir
-
 Tegnap 21:47Megyei

Budapest - Már az első félidőben elúszott a mérkőzés, 10-2-es előnyre tett szert a BVSC. Szünet után jobban tartotta magát a DVSE.