Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bitang erős gamer laptop minden kockának

Origo
-
  Ma 19:38 Infotech

Újragondolt dizájnnal jelentkezik a Lenovo erőműve.

Heti Menü: Friss nyári zöldségeket és gyümölcsöket eszünk minden nap!

Nosalty
-
  Ma 19:14 Recept

Ezen a héten sem spórolunk a finom ízekkel, friss, gyors és egyszerű recepteket hoztunk, amikkel nagyon jól lakhattok a hét minden napján. 

Kombájnok közelről – A nyőgéri Antal Bálint mindent tud a gépekről

Vaol
-
  Ma 19:00 Megyei

Antal Bálint ősszel iskolás lesz, de most még óvodás társainak mesél a gyereknapi élményeiről. Kombájnokat, traktorokat szeretett volna látni és kipróbálni: az ő kívánsága is teljesült.

Minden szabad helyre kitelepülhetnek a vendéglátók, de tízkor be kell zárni - Párizsban

Napi
-
  Ma 18:58 Külföld

Nyitott bárrá válhat június 2-tól Párizs, ahol a koronavírus-járvány miatti óvintézkedések újabb enyhítésének keretében 11 hét után megnyithatnak a vendéglátóhelyeknek, de egyelőre csak a teraszokon fogadhatnak vendégeket. A fővárosi önkormányzat döntése nyomán azonban azok szinte valamennyi közterületet, a járdákat és a forgalom elől…

Minden nap feladat és ajándék

ma7.sk
-
  Ma 18:57 Könyv

Hodossy Gyula író, költő, szerkesztő számos felvidéki magyar intézmény alapítója vagy épp működtetője május 3-án töltötte be 60. életévét. Ez alkalomból kérdeztük pályájáról, elmaradt nyugdíjazásáról és jövőbeni terveiről.

Csak minden második helyre lehet ülni a vonatokon… és más finomságok a MÁV házatájáról

Mint arról már beszámoltunk, a koronavírus-járvány miatt rendkívüli – távolságtartó – szabályokat vezettek be a MÁV-Start vonatain. Tegnaptól megváltozott a vonatok menetrendje és a jegyek díjszabása is. Távolságtartó szabály Elindul a MÁV-Start előszezoni menetrendje. A vonatokon 50 százalékos értékesítési korlátot vezetnek be a…

Minden egészségügyi adatunkat elérhetővé teszi Kásler minisztériuma

Júniustól a közfinanszírozott szolgáltatók után a magánorvosok is az Egészségügyi Szolgáltatási Térbe (EESZT) töltik fel betegeik egészségügyi adatait, így az ott végzett ellátások, beavatkozások, felírt e-receptek is látszani fognak - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Tizenegy embert mentettek ki a Balatonból a vízi rendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.

A város mindenkié?

Azonnali
-
  Ma 18:16 Vélemény

Nem kéne megbélyegezni a turistákat, akik szeretnék valamennyire megismerni Budapestet – ellentétben azokkal a tősgyökeres budapestiekkel, akiket nem érdekel városunk históriája.

A programozás szexi, és mindenkinek jól áll!

Népszava
-
  Ma 18:09 Vélemény

A programozás nem férfi szakma, de a pályaválasztás előtt álló tinédzser lányok számára is érdekessé és vonzóvá lehet tenni – vallja Pálfi Dóra 26 éves startup-alapító és programozó, akinek szemléletformáló vállalkozását már az Apple, a Google, a svéd állam és több magyar milliárdos is támogatja. Dóra lapunknak mesélt arról, miért látott…

Minden harmadik 7-9. osztályos dohányzik

A koronavírus-járvány árnyékában most minden más betegség kevesebb figyelmet kap, pedig nyilvánvalóan nem szűntek meg pusztítani.

Minden harmadik 7-9. osztályos dohányzik

A koronavírus-járvány árnyékában most minden más betegség kevesebb figyelmet kap, pedig nyilvánvalóan nem szűntek meg pusztítani.