Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A komáromi kórház bővíti a mobil mintavételi állomás kapacitását

„Februárban óriási volt az érdeklődés a tesztelés iránt, ez részben a régió aktuális járványügyi helyzetével függ össze, részben azzal, hogy a rendszeres tesztelés elengedhetetlen a COVID automata értelmében. Ezért is bővítettük a mobil mintavételi állomás kapacitását. A lakosok szombaton is leteszteltethetik magukat a komáromi…

Kiderült, hogy Orbán Viktor melyik vakcinát kaphatja meg napokon belül

Szerdán elkezdődött a kínai vakcinák felhasználása Magyarországon és a jelek szerint (feltételezhetően ha marad az oltási tempó, akkor) hamarosan a védekezés irányítói is sorra kerülnek.

Fontos levelet küld a NAV: több mint 3 millió magyar kapja meg a napokban

Femina
-
 Ma 18:46Színes

Február közepétől kézbesítik a gépjárműadóról szóló határozatokat.

Az igen: több, mint kétmilliót kaszál egy volt feleség, mert egykori férje nem végezte rendesen a házimunkát

Blikk
-
 Ma 18:43Külföld

Több mint kétmillió forintot kell fizetnie egy kínai férfinek válása után volt feleségének, mivel nem végezte rendesen a házimunkát.

A kormányhivatal vezetője szerint a betegek felelősek azért, hogy egymást taposták az oltásra váró nyugdíjasok

Sajtótájékoztatót tartott szerdán 15 óra körül Harangozó Bertalan, a Vas Megyei Kormányhivatal vezetője arról, hogy egymást taposták a várakozó idősek a szombathelyi oltópont épületénél, írja a Telex. Mindenkitől szeretne „türelmet, együttműködést és fegyelmet kérni. Kép:Ugytudjuk.hu Facebook Újságírói kérdésre kitért arra is, hogy végül is elnézés

Lehetséges, hogy ezek az utolsó filmkockák Gorbacsovról

Mihail Gorbacsov, a Szovjetunió utolsó elnöke március 2-i 90. születésnapjáról máris széles közben emlékezik meg a német sajtó. A Focus című hetilap honlapján a ZDF német közszolgálati műsorszóró szeretetteli Gorbacsov-portréjával kapcsolatban írt a politikusról.

Minden szava igaz: így reagálnak a különböző csillagjegyek, ha azt mondják nekik, hogy “szeretlek”

Nézzük, hogyan reagálnak a különböző csillagjegyek, ha azt mondják nekik, “szeretlek”.

Kásler miniszter “sajátszájúlag” tiltotta le az orvosokat …., hogy miről? Olvassa!

Az ARC plakátkiállítás szervezői kitalálták, hogy védőruhára ragasztható portrékat csinálnak a Dél-pesti Centrumkórház orvosainak, hogy láthassák a betegek, ki kezeli őket. A hvg.hu információi szerint azonban az intézmény a fotózás előtt egy nappal indoklás nélkül visszamondta az egészet.

Micsoda fotó! Ellie Goulding bejelentette, hogy gyermeket vár

hirado.hu
-
 Ma 18:33Bulvár

A brit énekesnő csodaszép fotóval jelentette be, hogy hamarosan szülői örömök elé néznek férjével.

Alig 10 ezer forintot ad az állam bértámogatásra, ennyi jár a vendéglátósoknak?

Nuus
-
 Ma 18:32Belföld

105 nap után megérkezett bértámogatás, a járulékok levonása után fejenként havi 10 416 forintot tesz ki – tudatta a nyilvánossággal a Ráday utcai Jedermann kávézó az ajtajára

Stummer János számít arra, hogy elmozdítják a pozíciójából

RTL Klub
-
 Ma 18:31Bulvár

A Belügyminisztériumba hívta csütörtökre Pintér Sándor a nemzetbiztonsági Bizottság jobbikos elnökét, aki kedden egy titkosított dokumentum alapján azt állította: Orbán Viktornak épül alagút a Puskás Aréna alá, 2 milliárd forintért. A stadiont üzemeltető állami cég úgy reagált: védett személyeknek építenének autós aluljárót. Stummer János…

Hogyan éljünk együtt a fájdalmas érzéseinkkel?

HVG
-
 Ma 18:30Életmód

Belső negatív élményeink elfogadása nem egyszerű feladat, ám nélkülözhetetlen ahhoz, hogy hosszú távon jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Több ezer élet egy közepes GDP-eredményért

A járványügyi intézkedések őszi halogatása csak arra volt elegendő, hogy ne átlagon felüli mértékben szakadjon be a gazdaság.