Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 406 hír

Elmarad az online Hangforrás koncert

Boon
-
 Ma 09:54Zene

A Miskolci Szimfonikus Zenekar értesíti közönségét, hogy a március 11-ei Hangforrás 4. koncertje élő, online közvetítése elmarad, kollégái és művészei egészségének védelme érdekében.

Kiderült, mely ágazatokat segíti a kibővített bértámogatás

A kormány a bértámogatás kiterjesztésével jelentős támogatást nyújt a bezárással érintett gazdasági ágazatok szereplőinek.

Ételek, melyek segítik az anyagcserét

Mutatjuk, mik azok, amiket bátran fogyaszthatunk, és melyek azok az élelmiszerek és italok, amiket jobb lesz ezentúl elkerülni.

Idén online rendezik meg a Fiatal Zeneszerzők Szegedi Fesztiválját

SzegedMa
-
 Ma 08:55Kultúra

Két hangversenyen kedden és szerdán tizenöt szerző műveit hallhatja a közönség.

Online logopédiai tanácsadás indul

Március 6-tól egy hétig online logopédiai tanácsadást nyújt a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat a logopédia európai napja alkalmából.

Online közvetítésekkel folytatja a munkát a Kecskeméti Nemzeti Színház

Nem hagyja színházi élmény nélkül közönségét a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház. Online közvetítések sugárzása mellett döntött a vezetőség, eleget téve ezzel a számtalan megkeresésnek, miszerint a nézők már nagyon hiányolják az előadásokat.

Rajzokkal segíti megélhetésért küzdő kedvenc helyeit a magyar illusztrátor

Buzás Aliz magyar illusztrátor eddig a Jedermann, a Kelet Café, a Majorka és a Tranzit vendéglátó helyeknek készített különleges illusztrációkat.

Ismét oktatási tartalmakkal segíti az iskolásokat a közmédia

Ismét oktatási tartalmakkal segíti az iskolásokat a közmédia

Visszakapjuk a márciusi helyközi bérletek árát - Az Itm utasította a szolgáltatókat

Visszakapjuk a márciusi helyközi bérletek árát - Az ITM utasította a szolgáltatókat

A Concerto Budapest vasárnap online rendezi meg Mozart napját

A Concerto Budapest Keller András művészeti vezetésével vasárnap online rendezi meg Mozart napját ingyenesen közvetített koncertekkel és exkluzív körkapcsolásokkal.

ITM: 2021-ben is ellenőrzi a telefonos ügyfélszolgálatokat a fogyasztóvédelem

A telefonos és online ügyfélszolgálatok a járványhelyzet idején is biztonságos lehetőséget kínálnak a kapcsolatfelvételre, panaszkezelésre.

Így segíti a kormány a tavaszi munkák elvégzését a lezárás alatt

Metropol
-
 Tegnap 22:00Bulvár

A kormány úgy döntött, hogy a kéthetes lezárás alatt is nyitva tarthatnak a mezőgazdaság és az élelmiszeripar zavartalan működéséhez szükséges üzletek.

Már a kisiskolások is online tanulhatnak matematikát

A kormány friss bejelentése szerint április 7-ig bezárják az óvodákat és az általános iskolákat, ezzel a szülőkre többlet feladat hárul a vírus elleni védekezésben. A kialakult helyzetre reagálva, a legkisebbek digitális oktatását is segítve előre meghatározott műsorrend szerint ingyenesen használhatók a Matek Oázis interaktív matek leckéi. A tanár

ITM: kezelési költség nélkül váltják vissza a márciusi helyközi bérleteket

A részletes feltételekről és a visszaváltási igény jelzésének módjáról a szolgáltatók tájékoztatják majd utasaikat.

Online lesz a Budapesti Tavaszi Fesztivál

Ingyenes online programokkal rendezi meg a 41. Budapesti Tavaszi Fesztivált (BTF) április 9. és 18. között a Fővárosi Önkormányzat és a Budapest Brand Zrt., immár kormányzati támogatás nélkül, a “Budapesten a kultúra szabad, a kultúra mindenkié” üze,nettel. Idén ünnepli 41. évfordulóját Budapest egyik legrangosabb kulturális…