Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 388 hír

Újraindul a termelés a csongrádi kenyérgyárban

Megszüntették a Nébih által feltárt hiányosságokat.

A beteg Zsombor gyógyulásáért fogtak össze a tűzoltók Heves megyében is

Heol
-
 Ma 07:37Belföld

Az FCC Team Hungary a és a Magyar Lépcsőfutó Tűzoltók Közössége egy online jótékonysági felhívással segíti egy beteg gyermek, Zsombor gyógyulását.

Csütörtökön folytatódik a borult, párás idő Vas megyében

Délutánra +2, +3 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Körözöttek rendőrkézen Győr-Moson-Sopron megyében

Körözöttek rendőrkézen Győr-Moson-Sopron megyében Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 26., cs - 07:06 Az egyenruhások

Koronavírus – Tízezer gyorsteszt Győr-Moson-Sopron megyében 500 helyszínen

Kisalföld
-
 Ma 07:01Megyei

Megyénkben 47 bevetési egység vesz részt a vizsgálatokban.

Gyorsteszttel szűrik ki a fertőzötteket Veszprém megyében

Hétfőtől megyénkben is megkezdődött az iskolákban, óvodákban, bölcsődékben és egészségügyi intézményekben dolgozók koronavírus-tesztelése. A részletekről Takács Szabolcs kormánymegbízott tájékoztatott.

Budapest az élen, az egyik megyében drasztikus a koronavírus-növekedés

Liner
-
 Ma 06:01Életmód

Müller Cecília országos tisztifőorvos újabb fontos számokat közölt, melyek között vannak jobb és rossz hírek is. Az egyik megyében nagyon erőteljes volt a növekedés a 47. hétre.

Kutatók éjszakája – Több száz online programmal várnak pénteken

A Kutatók éjszakája idén az online térbe költözik. A szervező intézmények több száz, többek között agrártudományi, bölcsészettudományi, hittudományi, társadalomtudományi, orvoslással vagy kultúrával kapcsolatos előadással, kísérletekkel, beszélgetéssel várnak minden korosztályt november 27-28-án. “Különleges lesz idén a Kutatók éjszakája,…

Határsértőkkel szemben intézkedtek a rendőrök Bács-Kiskun megyében

Határsértőkkel szemben intézkedtek a rendőrök Bács-Kiskun megyében Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 26., cs - 00:33 Tizenegy fővel szemben intézkedtek a rendőrök.

Rejtett kincsek Vas megyében - A felsőcsatári Szűz Mária kápolna

Felsőcsatáron, a Vas-hegy tetején áll a szőlőtőkék közt megközelíthető Szűz Mária kápolna. Kutatások alapján az itteni szőlőműveléssel egyidős, tehát a középkor óta része a tájnak. Ajtaja csak jeles alkalmakkor nyílik meg, leginkább a május közepén tartott szőlőhegyi búcsú idején.

Illegális migránst fogtak el a rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében

Police
-
 Tegnap 22:16Baleset-bűnügy

Illegális migránst fogtak el a rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 25., sze - 22:16 Lakossági bejelentés alapján ellenőriztek egy külföldit a rendőrök Sopronban, aki magyarországi jogszerű tartózkodását nem tudta igazolni.

Átadták Csongrád-Csanád megye fejlesztett töltéseit

Javult az Alsó-Tisza-völgy árvízvédelmi helyzete, csökkent az árterek elöntésének veszélye, és várhatóan mérséklődnek az árvízvédekezés költségei azoknak a fejlesztéseknek köszönhetően, melyek 12 milliárd forintból, uniós támogatással valósultak meg a Dél-Alföldön.

Bogarak másztak a lisztben egy Csongrád megyei sütőüzemben

Penészes falak, koszos gépek, bogarak a lisztben. Ilyen körülményeket találtak az élelmiszerellenőrök egy Csongrád megyei sütőüzemben. A cégnek saját boltja volt, és legalább 70-80 helyre szállították termékeiket, közintézményekbe is. Az üzemet azonnal bezáratták. Milliós bírságra számíthatnak.