Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Fokozatosan nyitnak a fürdők: ilyen szabályok várják a látogatókat

Life
-
 Ma 12:30Bulvár

Május elsejével elkezdték megnyitni kapuikat a hazai fürdőhelyek, ám komoly feltételekkel fogadhatnak csak vendégeket.

Irány a Városliget! Ingyenes futóprogram pünkösdkor és gyereknapon

Kiemelten színesnek ígérkezik az idei gyereknap. Látogassatok el ti is a családdal idén a Városliget megújult helyszíneire és élvezzétek közösen a napot!

Jókora páncélszekrényt vittek Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea új házába

24.hu
-
 Ma 12:19Belföld

A háznál az őrök már az utcán akadályozzák az épület fotózását.

Futókihívást és virtuális gyereknapot szerveznek a Városligetben

A nevezés ingyenes és mindkét hétvégén ajándékokkal kedveskednek a befutóknak.

A vártnál tovább lehet regisztrálni a Pfizer vakcinájára

Az operatív törzs hétfői sajtóeseményén jelentették be, hogy kitolták a regisztrációs határidőt, így az embereknek több idejük marad regisztrálni, időpontot foglalni a Pfizerre.

A PM idén is várja a javaslatokat a Pénzügyi Tudatosság Fejlesztéséért Díj kitüntetettjeire

Ebben az évben is díjazza a Pénzügyminisztérium (PM) a pénzügyi tudatosság fejlesztésében kimagasló tevékenységet végző oktatási intézményeket és pedagógusokat, valamint a kimagasló egyéni eredményeket elérő diákokat – jelentette be hétfőn a minisztérium.

Mi lehetett Szeremley Huba varázsa?

Kalandorként emlegetik, akik csak felszínesen ismerték. Ebből is látszik, hogy ez a kor mennyire nem tud már mit kezdeni olyan hősökkel, akik mintha egyenesen egy Jókai-regényből bukkantak volna fel. Kardos Gábor nekrológja.

Pünkösd – Számos programmal várják majd a Sóstói Múzeumfaluba látogatókat

Pünkösd hosszú hétvégéjén számos programmal várják majd a Sóstói Múzeumfaluba látogatókat. Népi viseletbe öltözött táncosok, bábcsoport, művésztanya, valamint a csíksomlyói búcsúról szóló fotókiállítás és videós bemutató is várja majd a vendégeket. Emellett pedig egy református liturgia szerinti istentiszteletet is tartanak majd a…

Vona Gábor szerint sima Karácsony Gergely győzelem várható

A Jobbik volt elnöke szerint a főpolgármester már bizonyította, hogy képes egyesíteni az egész ellenzéket és képes győzni a Fidesz ellen. Vona Gábor öt érvet is felsorol, amiért Karácsony Gergely lesz az ellenzék miniszterelnök-jelöltje.

Varga Mihály: 800 munkahelyet véd meg állami támogatással az Axiál Kft. beruházása

A fejlesztésnek köszönhetően automatizált robotok végzik majd a logisztikai, rakodási feladatokat a magyar tulajdonban lévő Axiál Kft. új raktárépületében a nagyvállalati beruházási támogatás segítségével. Varga Mihály közölte, hogy a magyar gazdaságnak ehhez hasonló, világszínvonalú beruházásokra van szüksége, hiszen a jövő…

Itt a várt bejelentés: kiderült, mennyi ingyenpénz jár elektromos autókra

Hétfőn végre megjelentek az elektromos autók új támogatási programjának részleteit. Az új kiírásban is marad a sávos támogatási rendszer, viszont a sávok némiképpen módosultak: az 1 és 12 millió forintos autóbeszerzési ár között akár 2,5 millió forintos támogatás is járhat, a 12 és 15 millió forintos vételár között 1,5 millió forintos támogatást…

Az igazi Kinder tojás: váratlan meglepetés lapult az óriástojásban

Noizz
-
 Ma 12:00Bulvár

Ha jobban belegondolunk, a tojás egy elég furcsa dolog. Elvileg az utódoknak kéne megszületniük belőle, mégis, gyakran meg sincsenek termékenyítve.

Olvasóink már nagyon várják, hogy strandolhassanak

Nool
-
 Ma 11:57Belföld

Múlt héten arról kérdeztük olvasóinkat, hogy várják-e már, hogy kinyissanak a strandok?

Drog-milliók a rendőrségi rajtaütés után – “miénk a vár, tiéd a lekvár”

Egy drog-kereskedelemmel foglalkozó bűnszervezet április közepén történt felszámolása után a nyomozók a bűncselekményekből szerzett és felhalmozott vagyonelemeket is visszaszerezték a gyanúsítottaktól.

Varga Mihály: hamarosan robotok veszik át az irányítást Baján

Hamarosan a robotok veszik át az irányítást a bajai az AXIÁL Kft.-nél, amely új raktárépületében automatizált robotok látják majd el a logisztikai és rakodási feladatokat. A teljesen hazai tulajdonú cég kétmilliárd forint értékben bővíti telephelyét, amelyet a Nagyvállalati Beruházási Támogatáson keresztül egymilliárd forinttal segítünk - közölte V