Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 251 hír

Önkénteseken fogják tesztelni, hogy a két oltási dózishoz használhatók-e eltérő vakcinák

Kiterjedt vizsgálat kezdődik Nagy-Britanniában az Oxfordi Egyetem tudósainak irányításával annak kiderítésére, hogy nem nyújtanak-e még jobb védettséget a koronavírus elleni oltóanyagok, ha az első és a második dózishoz két különböző vakcinát használnak. Fotó:Pixabay Az egyetem szerdán bejelentette, hogy megkezdte a tesztprogramhoz az…

Csak a magyar zászlókat kell eltávolítani a székelyudvarhelyi városháza polgármesteri irodájából

A Bukaresti Táblabíróság szerdán kimondott jogerős ítélete értelmében el kell távolítani a piros-fehér-zöld zászlókat a székelyudvarhelyi városháza polgármesteri irodájából, tanácsterméből és valamennyi helyről, ahol az intézményben ki vannak tűzve.

Újabb pécsi óvodások kerültek karanténba, két intézményben is megjelent a vírus

Két pécsi óvodában is felütötte a fejét a koronavírus-fertőzés: a Kertvárosi Óvoda Bimbó utcai Tagóvodájában és a Nyugati Városrészi Óvoda Közraktár utcai Sportóvodájában is egy-egy fertőzöttet találtak, rajtuk kívül összesen 4 munkatárs és 31 kisgyermek került karanténba.   A Nyugati Városrészi Óvoda Közraktár utcai Sportóvodájában az egyik…

Még mindig szökik a börtön elől Balmazújváros egykori polgármestere

A hivatali vesztegetés miatt jogerősen 5 év börtönre ítélt Veres Margit 3 éve nem hajlandó bevonulni. Szabadon jön-megy, dolgozik egy önkormányzati cégnél, látják a Fidesz-irodánál, egyesek szerint még az ingyenes kormánypárti újság kihordásában is részt vesz.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség szóvivője is jelentkezett önkéntes Covid-segítőnek

Ugytudjuk
-
 Tegnap 15:30Megyei

Dr. Gál Katalin szeretné a képzésen tanultakat a gyakorlatban is hasznosítani.

Korszerű erdőtűzoltó járműveket és szakfelszereléseket kapott megyénk két önkéntes szervezete

A Heves megyei Kékes Kutató-mentő Alapítvány és az Agria Speciális Mentő- és Tűzoltó Csoport is...

Erdőtűzoltó járműveket és szakfelszereléseket kapott megyénk két önkéntes szervezete

A Heves megyei Kékes Kutató-mentő Alapítvány és az Agria Speciális Mentő- és Tűzoltó Csoport is átvett egy-egy korszerű erdőtűzoltó járművet a mai napon.

Két pécsi óvodából összesen 37-en kerültek karanténba

Az egyik óvodában egy dolgozóról, a másikban pedig egy gyerekről derült ki, hogy megfertőződött koronavírussal. Az intézmények jelenleg ügyeleti ellátást biztosítanak.

A passzivisták járdát festettek, a polgármester feljelentett, a rendőrök pedig bevitték őket

Szegeder
-
 Tegnap 14:37Belföld

Kondoroson kifestettek egy széttört, balesetveszélyes járdát a Magyar Kétfarkú Kutya Párt passzivistái, majd este megjelent a rendőrség a lakásaikon. A polgármester valószínűleg több munkát okozott a rendőrségnek, mint amennyi a járda rendbe tétele lett volna.

Megviselte a vírus – Beoltatta magát Horváth Józsefné, Pördefölde polgármestere

Zaol
-
 Tegnap 14:00Megyei

Oltásra buzdít mindenkit Horváth Józsefné, Pördefölde polgármestere, aki december elején maga is megfertőződött koronavírussal.

Korszerű erdőtűzoltó járműveket és szakfelszereléseket kapnak az önkéntes szervezetek

Negyvenhárom önkéntes tűzoltó egyesület felszerelése, köztük két Veszprém megyei szervezeté is korszerűsödik a közeljövőben. Újabb fejezetéhez érkezett az EU Polgári Védelmi Komplex Modulok projekt. Áprilisban...

Az önkéntességet teszik kötelezővé Szigetszentmiklóson

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 13:33Belföld

A szerződésükben nem szereplő munkát kell végezniük a szigetszentmiklósi Polgármesteri Hivatal dolgozóinak, ráadásul a polgármester úgy tesz, mintha maguk döntöttek volna így.

Ismét ovisok kerültek karanténba Pécsen!

Az önkormányzat tájékoztatása szerint a Nyugati Városrészi Óvoda Közraktár utcai Sportóvodájában az egyik dolgozó koronavírustesztje lett pozitív kedden. Az intézmény munkatársa pár nappal korábban volt utoljára dolgozni az ügyeleti ellátást biztosító csoportban, az első tüneteket pedig vasárnap észlelte. A beigazolódott…