Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 414 hír

Sokkoló felvételt mutattak be a tárgyaláson: M. Richárd magát videózta a Dózsa György úti tragédia előtti pillanatokban

Mint ismert, borzalmas baleset történt 2017 májusában a Dózsa György úton: egy Citroën éppen kanyarodni akart, amikor összeütközött egy egyenesen, nagyon gyorsan haladó Mercedesszel. Az utóbbi járművet M. Richárd vezette. A csattanást követően az egyik autó a közeli trolimegállóba csapódott.

Pisztolyt és lőszereket találtak a pénzügyőrök egy német autóban Röszkén

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense elmondta, a pénzügyőrök felfigyeltek egy belépésre jelentkező, édesanyjával utazó német sofőr ideges viselkedésére. A csomagok vizsgálatakor pénzügyőrök egy női táska aljában maroklőfegyvert találtak benne lévő tárral és 11 éles lőszerrel - közölte az…

Pisztolyt és lőszereket találtak egy német sofőr retiküljében

A röszkei pénzügyőröknek gyanús lett a sofőr ideges viselkedése.

Pisztolyt és lőszereket találtak egy német autóban Röszkén

Egy lőfegyvert és hozzá való éles lőszereket találtak a pénzügyőrök egy német autó ellenőrzésekor Röszkén – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t. Fotó: Pixabay Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense elmondta, a pénzügyőrök felfigyeltek egy belépésre…

Pisztolyt és lőszereket találtak a pénzügyőrök egy német autóban Röszkén

A csomagok vizsgálatakor pénzügyőrök egy női táska aljában maroklőfegyvert találtak benne lévő tárral és 11 éles lőszerrel.

Singh Vikti tiniként éheztette magát, osztálytársai gúnynevet adtak neki

Az énekesnő tudja, hogy nem tökéletes, de megtanulta elfogadni a hibáit.

Egy német autós fegyverrel bukott le Röszkén

24
-
  Ma 09:22 Belföld

A német férfi feltűnően ideges volt.

Németország második legnagyobb fintechcégévé hízott a Deposit Solutions

Portfolio
-
  Ma 09:16 Gazdaság

50 millió dollárért vásárol be a Deutsche Bank a Deposit Solutionsbe, egy hamburgi startupba, melyben így a bank 4,9%-os részesedést szerez. Ezzel a DS a második legértékesebb fintech lesz Németországban az N26 után.

Pisztolyt és lőszereket találtak a pénzügyőrök egy német autóban Röszkén

Egy lőfegyvert és hozzá való éles lőszereket találtak a pénzügyőrök egy német autó ellenőrzésekor Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

Óraleolvasónak adta ki magát, úgy fosztogatott időseket egy csaló Békés megyében

A Békés megyei rendőrök Pest megyében elfogtak négy férfit, akik a gyanú szerint közüzemi szolgáltató munkatársainak adták ki magukat és nyugdíjasoktól vitték el a megtakarított pénzüket.

Németh Szilárd már oda jutott a Főnök iránti csodálatban, hogy Orbán Viktor arcával díszített pólót hord

Orbán Viktor arcával díszített pólóval fotózkodott Németh Szilárd honvédelmi államtitkár - vette észre a Népszava a fideszes politikus Facebook-oldalán. Németh éppen választókörzetében, Csepelen kampányolt egy nőgyógyásznál és egy útfelújításnál, amikor feltűnt rajta a különös ruhadarab: a pólón Orbán portréja felett a 2030-as évszám…

Cukiság! A tengerbe is követi úszni gazdiját a lelkes cica!

Nuus
-
  Ma 07:15 Színes

Igazán példás az a bizalom és gazdiszeretet, ami egy aprócska cicát arra késztet, hogy még a tengerbe is kövesse gazdáját!

Pisztolyt és lőszereket találtak a pénzügyőrök egy német autóban Röszkén

A vámosok felfigyeltek az édesanyjával utazó német sofőr ideges viselkedésére.