Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 163 hír

Már másfél milliónál többen kapták el a vírust a világon

24
-
  Tegnap 21:53 Külföld

Mindenhol készülnek a húsvétra.

Többen halnak bele a koronavírusba, ahol szennyezett a levegő

Népszava
-
  Tegnap 21:52 Tudomány

Összefüggést találtak kutatók a légszennyezésnek való hosszú távú kitettség és az új koronavírus okozta Covid-19 betegség magasabb halálozási aránya között az Egyesült Államokban.

Víztornyot robbantottak fel Székelyudvarhelyen

Székelyhon
-
  Tegnap 20:15 Határtalan

Irányított robbantással bontották le csütörtök délután a volt Matrica gyár udvarán lévő betonból készült víztornyot – tájékoztatott Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala.

Megállíthatatlanul szedi áldozatait az olasz orvosok között a koronavírus: már ilyen sokan meghaltak

Blikk
-
  Tegnap 17:59 Külföld

Az egész világ a feje tetejére állt pár hónapja, mikor első ízben jelent meg Európán belül Olaszországban az újfajta koronavírus. Azóta az ország helyzete egyre csak romlik és még a hétköznapi hősök közül is sokan életüket vesztik.

Csaknem ezerötszáz diplomással lettünk többen az új döntéssel

Sonline
-
  Tegnap 17:30 Belföld

A Kaposvári Egyetem (KE) volt hallgatói közül 1426-an még mindig nem vették át diplomájukat, mert nem rendelkeznek a szükséges nyelvvizsgával. A több mint ezernégyszáz hallgató 2005-től a napjainkig járt az intézménybe.

A koronavírus-helyzet miatt egyre többen választják a Simple alkalmazást

Blikk
-
  Tegnap 17:22 Bulvár

Az OTP által működtetett Simple alkalmazás nagy segítséget nyújt a mindennapi ügyek intézésében. Az appon keresztül lehetőségünk van csekkbefizetésre, parkolásra vagy épp mobilfizetésre, írta meg az origo.hu.

Mi, hogy ezt a dokuszériát többen nézték meg a Netflixen, mint a Stranger Things S2-t?!

IGN
-
  Tegnap 16:48 Film

A Tigriskirály legyőzte a Demogorgont Ki hitte volna, hogy egy tigristenyésztő dönti majd meg a Netflix legnépszerűbb sorozatának rekordját?

Egyre többen választják a "részidős" vegetarianizmust

Női NetCafe
-
  Tegnap 16:09 Egészség

Az emberek mintegy fele időről időre lemond a húsról: sokan heti kétszer nem esznek húst, egyébként azonban nem élnek vegetáriánus életmódot – legalábbis az Egyesült Királyságban.

Egyre többen kerülnek intézményes karanténba Bihar megyében

Maszol
-
  Tegnap 11:40 Határtalan

Otthoni elkülönítésben 1756-en vannak.

Amerikában többen nézték a Tiger Kinget, mint a Stranger Things utolsó két évadát

Index
-
  Tegnap 11:11 Média

Még Donald Trump fiának is szimpatikus volt a sorozat főszereplője, az elnök viszont nem tud semmit róla, de ránéz majd.

A hónap dilemmája: Bűn-e az öngyilkosság? A főrabbi válasza

Dívány
-
  Tegnap 09:20 Életmód

Az élet komoly erkölcsi dilemmáit boncolgató sorozatunk mai részében Frölich Róbertnek, a Dohány utcai zsinagóga főrabbijának gondolatait olvashatod.

Lemerültek a kutatók a mélybe, olyat láttak, amit többen még soha

Hatalmas medúzatelepet filmeztek le a nyugat-ausztráliai partok közelében. Mintha nem is e világi lények lennének, olyan a látvány.

Már többen elkezdték embereken tesztelni a koronavírus ellen fejlesztett vakcinájukat

Portfolio
-
  Tegnap 08:18 Gazdaság

Gyors ütemben folyik a verseny a koronavírus vakcina kifejlesztéséért, már két cég is megkezdte a napokban a klinikai teszteléseket embereken. 12-18 hónapon belül már lehet működőképes oltóanyag, pedig jellemzően 10 évbe telik egy vakcina kifejlesztése - mondta el a Nemzetközi Vakcina Intézet vezetője, Jerome Kim a CNBC-nek. Mindez…