Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem várt hőse lett az egyre félelmetesebb Manchester Citynek

Szép csendben már a második helyig lopakodott Pep Guardiola csapata.

Szalai Attila a török Fenerbahce labdarúgója lett

A nyolcszoros válogatott hátvéd megállapodása négy és fél évre szól.

Vicuskából Gyönyörű Nő Lett: Megkésett Vallomás Venczel Verának

Újságmúzeum
-
 Tegnap 22:10Színpad

Miért van az, hogy az Egri csillagok nézése közben valahogy biztonságban érzi magát az ember? Fura ezt leírni, de mégis. Mintha újra ott ülnék, a már nem létező szentendrei kertmoziban, betakarózva valami olcsó kis pokróccal, mert hát hűvös az este, s közben figyelni, ahogy Dobó István a hazáról beszél átszellemülten, s arra gondolni, holnap…

Császári leszármazott lett Merkel utódja: ismerje meg a Cdu új elnökét

Blikk
-
 Tegnap 20:59Külföld

Megválasztották Angela Merkel (66) örökösét, aki beállítottságát tekintve legjobban hasonlít a német kancellárra. A német Kereszténydemokrata Unió, a CDU új elnöke Armin Laschet (59).

A Pdsz tiltakozik az egyetemek modellváltása ellen

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (Pdsz) Országos Választmánya nyilatkozatban tiltakozik az egyetemek modellváltása ellen - közölte a Pdsz vasárnap az MTI-vel.

Több mint 40 ezer embert teszteltek le Nyitrán, közel 420-an lettek pozitívak

Parameter
-
 Tegnap 20:01Határtalan

Aláhúzta, hogy 2768 fővel kevesebb ember jelent meg, mint az első fordulóban, „de ehhez hozzá kell tenni, hogy a múlt héten csaknem ezer embert küldtünk karanténba.“ Szerinte az a fontos, hogy a városban egy hét alatt a felére csökkent a pozitív esetek száma. (sme.sk)

Első képkockákon Kong és Godzilla, Tapsi Hapsi, az Öngyilkos Osztag...

Puliwood
-
 Tegnap 20:00Film

... és - ahogy mondani szokták - még sokan mások!

Gálvölgyi János: nem csak Sas Józseftől kell elbúcsúzni, hanem egy műfajtól is, aminek egyszer és mindenkorra vége le…

Gálvölgyi János Híradónknak azt mondta: szerinte Sas József akkora művész volt, mint Latabár Kálmán, Rátonyi Róbert, vagy Hofi Géza. Aradi Tibor humorista pedig úgy gondolja, ha lenne humorista főiskola, akkor annak Sas József lett volna az igazgatója.

Egy minisztériumból kiszivárgott prezentáció tényként kezeli, hogy modellt vált a szegedi egyetem

A HVG szerzett meg egy prezentációt, melyben konkrét tényként írják le, hogy 2021 első felében modellt vált több hazai egyetem, köztük a szegedi. Kiderül az is, hogy már február elején benyújthatják az országgyűlés elé az erről szóló előterjesztést.

Kalandorok kedvence lett a szellemhotel: a fénykorában panorámás szobákat kínáló hotelre ma má rá sem ismerni

Blikk
-
 Tegnap 19:39Belföld

﷯ Katasztrófaturisták látogatják az egykor vendégektől és gyerekektől zsibongó Nimród Hotelt, amely mára egy teljesen kifosztott, szétvert szellemépületként magasodik a Visegrádi hegység legmagasabb pontján – szúrta ki olvasó-riporterünk, akinek jár fotóiért a tízezer forint.

A rejtőzködés nagymestere, a hermelin lett a 2021-es év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (Am) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével. A Vadonleső program önkéntesek bevonásával 18 védett növény- és állatfaj elterjedési és veszélyeztetettségi adatai gyűjti…

A hermelin lett az év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit K...

75 éve lépett színre a botanikusból lett véreskezű diktátor

Az albán kommunista vezetés Sztálin 1930-as években alkalmazott erőszakos modernizációját tekintette példaképnek, és ez hamarosan a terrorban is testet öltött.  A Föld első hivatalosan ateista országát napjainkban Törökország reiszlamizálja.  Káncz Csaba jegyzete.

Szabadnapos rendőr lett figyelmes hat férfira, akik az út szélén sétáltak

A rendőrök hat illegális migránssal szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában Hajdú-Bihar megyében.

Összeomlottak a Star Wars Battlefront 2 szerverei, miután az Epic Games Store-on ingyenes lett

Game Channel
-
 Tegnap 18:00Gaming

A minap ingyen a közönség elé tárta az Electronic Arts a Star Wars Battlefront 2-t, ugyanis az Epic Games Store-on most ingyen bezsákolhatjuk jövő hét csütörtökig a produktumot - azonban olyan szinten megrohamoz...