Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 292 hír

Virtuális térben várja érdeklődőket a 21. Educatio kiállítás

A kiállítás január 21 és 23 között várja a továbbtanulás iránt érdeklődő fiatalokat.

Az Új Világ Néppárt a demokrácia erősödését várja Joe Biden elnökségétől

Az Új Világ Néppárt szerint Joe Biden elnöksége növeli annak esélyét, hogy hazánkban megteremthessük a demokratikus jogállamot, és szövetségeseink megbízható partnerei legyünk. Ez Magyarországnak és az Egyesült Államoknak is érdeke. Joe Biden elnökké választása, meghirdetett céljai és kormányának összetétele jó esélyt kínál a világban…

Az egymás iránti tisztelet hiánya a konfliktusok legfőbb kiváltója

Szoljon
-
 Tegnap 20:00Belföld

Napjaink rohanó világának velejárói a különféle konfliktusok, melyek akár évekig is keseríthetik mindennapjainkat.

Etel köz helyett Egyetem megálló várja a 8-as, 8A-s helyi járattal közlekedőket

Nyíregyháza
-
 Tegnap 17:31Belföld

Hosszú egyeztetési folyamat eredményeként a Nyíregyházi Egyetem javaslatára, Nyíregyháza Megyei Jogú város vezetésével és a Volánbusz nyíregyházi vezetőivel egyeztetve a korábbi Sóstói úti, az egyetemi campus főbejáratánál lévő, Etel köz megállót Egyetem megálló névre keresztelték. Így a 8-as, 8A-s helyi járattal közlekedők az új menetrend…

Korábbi játékosa mesélte el, hogyan teszi helyre a fiatalokat Jürgen Klopp

Dejan Lovren közel öt évig dolgozott együtt a német menedzserrel, mindent látott. És most mesél is.

Új honlappal várja az érdeklődőket a Schaeffler Autóipari Kereskedelem üzletága

autopro
-
 Tegnap 17:20Gazdaság

Minden egy helyen érhető el a Schaeffler Autóipari Kereskedelem üzletág új honlapján. A weboldalon elérhető a Schaeffler teljes termékpalettája, az integrált online katalógus naprakész adatokkal szolgál minden járműtípusról.

Várja a beoltott utazókat a Seychelle-szigetek

Karantén nélkül látogathatnak a Seychelle-szigetekre azok az utazók, akiket már beoltottak a koronavírus elleni vakcinával.

Harminckét nap van még hátra: várják az ötleteket az idei részvételi költségvetéshez

Tavaly, mint háromszáz ötletetek volt, hogyan lehetne szebb, jobb, a miénk Budafok-Tétény. Három kerületrész, azaz Budafok, Budatétény és Nagytétény döntött 100-100 millió forint sorsáról a részvételi költségvetés keretében, és a nyertes tervek nagy része mára meg is valósult, vagy legalábbis "folyamatban van."És most megint várják az…

Az Nje idén is részt vesz az Educatio kiállításon

Online térben rendezik meg idén az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást január 21–23. között. A többnapos webes rendezvényen tavaly közel 200 kiállító és 50 hazai felsőoktatási intézmény vett részt. Idén köztük van a kecskeméti Neumann János Egyetem és a Károli Gáspár Református Egyetem is.

Emilio az otthonába várja Gabriela Spanicot

Az énekes elárulta, nagyon jó kapcsolat alakult ki közte és Gabriela Spanic között, sokat beszélgettek a vallásról. A világsztár mindenképpen szeretne visszatérni Magyarországra, Emilio pedig alig várja, hogy vendégül láthassa otthonában.

Medián: Egyre inkább elveszíti a fiatalokat a Fidesz

Klubrádió
-
 Tegnap 15:32Vélemény

A 30 évesnél fiatalabbak 22 százaléka szavazna a Fideszre, ráadásul a diplomás fiatalok között már 55 százalék ellenzéki – mondta Hann Endre, a Medián ügyvezetője.

Alig indult el, de már most tudni: az idei Educatio kiállításra sokáig emlékezni fognak

Megnyitotta "kapuit" a 2021-es Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás, mely rendhagyó, online formában várja a továbbtanulás előtt álló fiatalok tízezreit. A 21 éves múltra visszatekintő rendezvény három napja alatt ezúttal is minden terítékre kerül a témában.

A Fehér Ház sajtófőnöke adatokat, átláthatóságot és a szabad sajtó iránti tiszteletet ígér

Joe Biden pedig azonnali kirúgást ígért a szövetségi tisztségviselőknek, ha lekezelően viselkednek egymással.

Az esküvői fotókat január 31-ig várja a letenyei művelődési ház

Zaol
-
 Tegnap 13:00Megyei

A házasság hete rendezvénysorozatot minden év februárjában megtartják. Ehhez különleges, esküvői képeket felsorakoztató online tárlattal készül a Fáklya Művelődési Ház és Könyvtár.

Rp. gyorskorcsolya: címvédőként várja az Eb-rajtot Liu Shaolin Sándor

Majdnem egy éve nem versenyeztek a short trackesek: a sportág Európa-bajnoksága pénteken kezdődik Gdanskban – s remélhetőleg folytatódik az elmúlt évek magyar sikersorozata.