Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 295 hír

Tönkreteszi magát – megint piál az énekesnő

Indirekt
-
 Ma 19:10Színes

Miley Cyrus januárban tette le a poharat, és egészen mostanáig meg tudta állni, hogy igyon, vagy drogozzon. Akkor egy műtét kellett az elhatározásához, most a járvány, hogy újrakezdje. A bejegyzés megtekintése az Instagramon Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés Vad rock and roll életet élt évek óta, amikor januári…

Magyar sportolónő lett a nap lánya a Szovjetszkij Szportnál!

A junior világbajnok jégtáncos Janovszkaja Anna már négy éve korcsolyázik együtt Lukács Ádámmal.

Kásler Miklós: A sport támogatása a járványhelyzet idején is fontos

A miniszter szerint az állam 16 kiemelt sportágat támogatott 2020-ban az olimpiai évre tekintettel 8,5 milliárd forinttal.

Kásler Miklós felhívta a figyelmet: a sport támogatása a járványhelyzet idején is fontos

A járványhelyzet okozta nehézségek a sportban is jelentkeztek, de a kormány igyekszik segítséget nyújtani a sport minden területén – közölte éves beszámolójában az emberi erőforrások minisztere az országgyűlés kulturális bizottságának keddi ülésén.

Kásler: a sport támogatása a járványhelyzet idején is fontos

A járványhelyzet okozta nehézségek a sportban is jelentkeztek, de a kormány igyekszik segítséget nyújtani a sport minden területén - közölte éves beszámolójában az emberi erőforrások minisztere az Országgyűlés kulturális bizottságának keddi ülésén.

Náray Tamás lesz ma este a Momentán Társulat vendége

Náray Tamás festő-divattervező lesz a Momentán Társulat ma esti online előadásának vendége. A színészek a beszélgetés során felmerülő témák kapcsán improvizálnak majd jeleneteket.

Sportlövészet: Péni Istvánnak jót tett a szerbiai edzőtábor

NSO
-
 Ma 17:08Sport

A hathetes szerbiai edzőtábornak is köszönhető Péni István szerint, hogy kiemelkedően teljesített a vasárnap zárult Hungarian Open légfegyveres viadalon.

Kásler Miklós: a sport támogatása a járványhelyzet idején is fontos

A járványhelyzet okozta nehézségek a sportban is jelentkeztek, de a kormány igyekszik segítséget nyújtani a sport minden területén.

Miért esik egyre több sportoló trombózis áldozatává?

Az utóbbi időben egyre többször hallani, mikor egy profi sportoló trombózis okozta tüdőembóliában életét veszti. Így sokakban felmerülhet,  hogy azok, akik versenyszerűen sportolnak fokozottabban ki vannak téve a veszélynek? A kérdést prof. Blaskó György, a Trombózisközpont véralvadási specialistája válaszolja meg. Sajnos még nem készült…

Vége a józanságnak: Ismét alkoholhoz nyúlt a híres énekesnő

Femcafe
-
 Ma 16:29Bulvár

Júniusban jelentette be, hogy hat hónapja józan, azóta azonban újra pótszerekhez nyúlt.

Meglepte rákbeteg rajongóját Jason Momoa

Ragazze
-
 Ma 14:42Bulvár

Amint megtudta, hogy van egy kis beteg, azonnal azt nézte, mivel tudna segíteni.

Egy sportolónak nincs jobb érzés, mint a himnuszt hallgatni a pályán

Rudolf Gergely örül annak, hogy a válogatott mellett BL meccseken is szurkolhatunk magyar csapatnak.

Sportlétesítmény: bokrétaünnepet tartottak az épülő rendezvénycsarnoknál

Az építmény legmagasabb pontjának elkészülte után szűk körű bokrétaünnepet tartottak kedden Nagykanizsán, a Modern városok program keretében mintegy 15 milliárd forintból megvalósuló multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnoknál.

Sportlétesítmény: bokrétaünnepet tartottak a nagykanizsai csarnoknál

Az építmény legmagasabb pontjának elkészülte után szűk körű bokrétaünnepet tartottak kedden Nagykanizsán, a Modern városok program keretében mintegy 15 milliárd forintból megvalósuló multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnoknál.