Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kormányzati segítséggel épít új gyártócsarnokot az Axis Bentonit Kft.

Mintegy 300 millió forintos kormányzati segítséggel épít új gyártócsarnokot a Heves megyei Pétervásárán az erdőkövesdi Axis Bentonit Kft. - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter pénteken, a bentonit agyagásvány bányászatával és feldolgozásával foglalkozó vállalkozásnál.

Könnyítenek az otthonteremtési támogatások igénylési feltételein

Novák Katalin ma bejelentette, hogy a felújítási támogatás, az otthonfelújítási hitel és az adó-visszatérítési támogatás igénylési feltételein könnyítenek. Így több magyar lesz jogosult a támogatásra, vagy épp a munkálatok szélesebb körére lehet elszámolni a kapott összeget.  2021-től számos új otthonteremtési támogatást vehetnek igénybe a…

Kormányzati segítséggel épít új gyártócsarnokot az Axis Bentonit Kft.

Mintegy 300 millió forintos kormányzati segítséggel épít új gyártócsarnokot Pétervásárán az erdőkövesdi Axis Bentonit Kft.

Húsvéti karantén: Sztepanov „különleges rezsim” bevezetését helyezte kilátásba

Makszim Sztepanov egészségügyi miniszter az Ukrajina 24 tv-csatorna adásában kommentálta a húsvéti és májusi ünnepek idejére kilátásba helyezett szigorításokat. Elmondása szerint „különleges jogi szabályozást” vezetnek be.

Idősek otthona: ha lassan minden nyit, ők mikor fognak?

Kisebb-nagyobb megszakításokkal több mint egy éve zárultak be az idősotthonok kapui, ahol a nyári nyitást leszámítva kis túlzással élve se ki, se be nem lehet jutni. Vajon mentálisan hogy bírják a hosszú bezártságot a bentlakók, főleg most, hogy érthetetlen módon a rossz járványügyi adatok ellenére sok helyen nyitás történik?

Tavaszi szuperzöldség: egészséges, változatos, és otthon is termeszthetjük

A királyok és királynők zöldségeként jegyzik a fenséges ízű növényt. Nevére gazdag vitamin- és ásványi anyag tartalmával is rászolgált: igazi korai vitaminbomba. Bár nem olcsó, de időnként megengedhetjük magunknak ezt a finomságot.

Áll a bál Romániában: a leváltott egészségügyi miniszter a kormányra támadt

A leváltott romániai miniszter a kormányfőt és pártját támadta a halálozási statisztikák miatt.

Stohl András vallomása: Ha nem szálltam volna el magamtól, Évával még a mai napig együtt lennénk

Hajdú Péter műsorának vendégeként beszélt őszintén a színész a kicsapongó életéről, illetve arról, hogy pszichológus kezelte.

Fekete-Győr András: miniszterelnök elfelejtette, hogy Magyarország helye Nyugaton van – iránytűt is küldtek neki

Fekete-Győr András szerint a kormányfő teljesen eltévedt, elfelejtette, hogy Magyarország helye Nyugaton van – írja. 24.hu. Fotó:Mti/Krizsán Csaba Fekete-Győr András közösségi oldalán fogalmazta meg az alábbiakat: Bár 2007-ben Orbán Viktor még arról beszélt, hogy „az államalapítás óta Magyarország nyugati ország, amely saját…

Egyszerűbb feltételek mellett, még többen igényelhetik az otthonteremtési és otthonfelújítási támogatásokat

Egyszerűbb feltételek mellett, még többen igényelhetik a január 1-jén bevezetett otthonteremtési és otthonfelújítási támogatásokat – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter Facebook-bejegyzésében pénteken. Novák Katalin az újdonságok között említette, hogy bővült az otthonfelújítási támogatás igénylésénél elszámolható felújítások…

Az Anfield, az Everton ősi otthona

Talán nem mindenkinek evidencia, hogy Liverpool városának 1892-ig egyetlen jelentős futballklubja volt. Úgy hívták, Everton FC. És egy stadionja: az Anfield. Ott játszotta meccseit a város kék büszkesége. Anfield Road-i otthonában. Anfield és Everton. Ma már furcsa szókapcsolat, ugye?

Ha a bosszúállásból lenne verseny, ők lennének a bajnokai

UniLife
-
 Ma 16:00Életmód

Az ember minden nemes erkölcse ellenére a bosszúság egyik legédesebb ellenszere a kicsinyesség, amit vannak, akik művészetté fejlesztenek. Közülük mutatjuk be most a legsavanyúbbakat.

A jegybank felfüggesztette az OTT-ONE részvények tőzsdei kereskedését

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) péntektől felfüggesztette az OTT-ONE Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését, mivel a kibocsátó hiányosan, lényegi információt elhallgatva tette közzé, hogy könyvvizsgálója visszaadta megbízását. A jegybank a rendelkezésére álló adatok alapján feljelentést is tett a Fővárosi Főügyészségen - közölte az MNB pénteken…

Tiszalöki Napköziotthonos Óvoda és Napos Bölcsőde bővítése, a Mentőállomás és Idősek Otthona korszerűsítése

Tiszalök Város Önkormányzata 171.723.378.- Ft vissza nem térítendő Európai Uniós támogatásra vált jogosulttá a Pénzügyminisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága által a Tiszalöki Napköziotthonos Óvoda és Napos Bölcsőde bővítésére.