Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Joe Biden lesz Donald Trump demokrata kihívója

Bernie Sanders visszalépett az amerikai elnökválasztási versenyből, így Joe Biden lehet Donakd Trump elnök kihívója novemberben.

Megmutatták egy építési anyaggal telepakol furgon töréstesztjét, ami igen elgondolkodtató

HVG
-
  Ma 18:10 Autó-motor

Talán bele sem gondolunk, hogy egy furgonban hátulról mekkora veszély jöhet.

Veszélyhelyzetben, és utána is még 15 napig érvényesek lesznek a lejárt okmányok

A magyar állampolgárok Magyarország területén hatályos, lejáró hivatalos okmányai a veszélyhelyzetben is, annak megszűnését követő 15 napig érvényesek – közölte a rendőrség.

Cseri Tamás: Márki-Zay számára a segítségre szoruló emberek csupán a város kiadási oldalán megjelenő számok

Promenad
-
  Ma 18:07 Megyei

Néhány napja a Fidesz telefonon keresztül próbálja elérni szépkorú polgártársainkat, hogy otthonmaradásra kérje őket. A telefonos akciót Facebook bejegyzésében a Vásárhely polgármestere a város ellehetetlenítésén való munkálkodásnak nevezte – hívja fel a figyelmet Cseri Tamás.

Új online tartalmakkal és virtuális megnyitóval jelentkezik a Ludwig Múzeum

Bár a fizikai kapcsolatot egy időre fel kellett függeszteni a látogatókkal, a múzeum a virtuális térben minél több új tartalommal szeretné tartalmas kikapcsolódásra invitálni a közönséget, ezért létrehozta honlapján a #múzeum otthonról menüpontot.

Kiszivároghatott a Streets of Rage 4 megjelenési dátuma

Az ausztráliai Nintendo eShop felületén kiegészült a Streets of Rage 4 adatlapja egy olyan információval, amivel semelyik másik platform nem, nevezetesen a régóta várt játék premierdátumával. Elnézve, hogy egy eShop listázásról van szó, így joggal tulajdonítunk neki valamennyi esélyt a valósnak bizonyulásra, lévén a megjele...

Meglepő adatok derültek ki: ezért csökkent az infláció márciusban

3,9 százalékra csökkent az infláció márciusban, amely meghaladta a várakozásokat az élelmiszerárak és a szolgáltatási árak vártnál nagyobb drágulása miatt. Az inflációt azonban a koronavírus hatásai igen ellentétesen érintik, így a továbbiakban az előrejelzése is tág határok között mozoghat.

Így szabadulhatunk meg a horkolástól

HáziPatika
-
  Ma 18:02 Életmód

A horkolás rendkívül kellemetlen jelenség, annak is, akit közvetlenül érint, és annak is, aki csak "elszenvedője" a jellegzetes éjszakai hangoknak. Tulajdonképpen mi áll ennek a hátterében, és milyen megoldási lehetőségek vannak a horkolás...

Megszületett az olasz egyes számú beteg gyereke

Az első Covid-19-es betegként regisztrált olasz férfi és várandós neje már felgyógyult, és egészséges babájuk született.

Megint égett az aljnövényzet Soroksáron

Körülbelül ezer négyzetméteren kapott lángra a gaz és az aljnövényzet Soroksáron, a Szigetdűlő belső útján szerda délután. A tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat – tájékoztatott a katasztrófavédelem. 

Rektorok Országos Tanácsának elnöke: nem merül fel az egyetemi tanév megismétlése

A második félévre beütemezett 12. osztályos tananyag nem fog szerepelni az egyetemi felvételi követelményei között, nyilatkozta az Agerpres hírügynökségnek szerdán Sorin Cîmpeanu, a Rektorok Országos Tanácsának elnöke.   

Több mint 700 ember bírságoltak már meg a kijárási korlátozás megszegése miatt

Átlagosan 22 ezer forint büntetést szabott ki a rendőrség.