Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 189 hír

A Belvárosban élni nem is olyan rossz – a statisztika szerint "középmezőnyös", ha azt nézzük, milyen soká fogsz élni

A magyaroknál csak a románok, a bolgárok, a lettek és a litvánok halnak korábban az Európai Unióban. A magyar nők születéskor várható élettartama ugyan körülbelül hat évvel magasabb a férfiakénál, de uniós összehasonlításban ez is csak a lista végéhez elég.Budapest átlaga nem rossz (nem is jó), sajnos jó pár évvel alacsonyabb az…

Az első kerületben élni nem is olyan rossz – a statisztika szerint "középmezőnyös", ha azt nézzük, milyen soká fogsz é…

A magyaroknál csak a románok, a bolgárok, a lettek és a litvánok halnak korábban az Európai Unióban. A magyar nők születéskor várható élettartama ugyan körülbelül hat évvel magasabb a férfiakénál, de uniós összehasonlításban ez is csak a lista végéhez elég.Budapest átlaga nem rossz (nem is jó), sajnos jó pár évvel alacsonyabb az…

Olyan fideszes megtévesztést találtunk, hogy még Kővári is a kúriáig rohanhatna

Szabad Pécs
-
  Ma 14:45 Vélemény

Öpés és fideszes képviselőjelölt pártlogó nélkül tobzódik a kertvárosi civil szervezet rendezvényén, amin városi cégek is képviseltetik magukat.

Harminc éve nem volt olyan kicsi az ózonlyuk, mint most

Qubit
-
  Ma 12:43 Tudomány

A jelenség nem az emberi erőfeszítésekkel függ össze, hanem azzal, hogy a sztratoszférában hirtelen 20-30 fokos felmelegedés következett be.

Lesz olyan nyugdíjas, aki novemberben akár 168 ezer forintos korrekciót is kaphat

Kilenc olyan nyugdíjas él Magyarországon, akinek havonta kétmilliós a nyugdíja, ők járhatnak a legjobban.

Még mindig sok olyan háztartás van, ahol nincs mosógép

Maszol
-
  Ma 12:08 Határtalan

A munkanélküliek, illetve a föld megműveléséből élők számára a legnehezebb a tartós háztartási cikkek beszerzése.

Vida József: Magyarországnak fontosak az olyan értékek, amelyek messzire viszik a hírünket

HelloVidék
-
  Ma 11:46 Utazás

Egyéniben és csapatban is megvédte világbajnoki címét a magyar válogatott a németországi Drebkauban megrendezett XVIII. Kettesfogathajtó Világbajnokságon, sorozatban negyedszer lettek elsők - mondta Szilágyi Zsolt Újhartyánban, a világbajnok Hölle Martin családjának birtokán tartott, lovasbemutatóval egybekötött sajtótájékoztatón.

Rendkívüli parlamenti ülés: olyan dolgok hangzottak el az ellenzéktől, amiket ritkán hallani

Bár az ellenzék által kezdeményezett mai, rendkívüli parlamenti ülés a klímaválság ügyében a kormánypártok távolléte miatt határozatképtelen lett, az ellenzéki politikusok elmondták beszédeiket, amelyekben meglehetősen erős jelzőkkel illették a kormánypártokat és politikusaikat. Kósa Lajost a „nemzet bozótharcosának” nevezték, Gyurcsány…

Puzsér Róbert: Lehet, hogy Karácsony Gergely mégsem olyan jó jelölt?

Mandiner
-
  Ma 10:57 Vélemény

A szuperszexi és szuperintegrativ Karácsony még a házi közvéleménykutatójának „mérése” szerint sem képes negyvenöt százaléknál többre.

„Olyan boldog vagyok” – egy nagyon régi dal újragondolva

HVG
-
  Ma 10:00 Kultúra

Az Sexepil frontembere és az egykori HS7 gitárosa új formációja, a C'monDante megjelentette első dalát, amely rögtön egy hangulatos klipet is kapott. Mutatjuk.

Nyugdíjkorrekció: lesz olyan, aki 168 ezer forintnál is többet kaphat

Lesz olyan nyugdíjas, aki 168 ezer forintnál is több nyugdíjkorrekciót kaphat. Ez több mint a 14-szerese az annak, amennyit az átlagos összegű nyugellátásban részesülő személy várhat. A sor másik végén pedig több tízezren vannak olyanok, akiknek még 5000 forint, vagyis havi 500 forint sem jár – írta az Mfor.hu. Kilencen pedig 2 millió…

Tarlós: "A Margitszigeten talán olyan gyávának tűntem?!"

Tarlós István szerint Karácsony Gergely valójában nem akar vitatkozni, szerinte komédia az egész.