Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 184 hír

„Olyan polgármester, aki a Fidesznek is ciki"

A városháza előtt felszólalók azt hangoztatták, hogy Borkai Zsolt méltatlanná vált a megyeszékhely vezetésére.

Süllő, bor, zene és napsütés a szigligeti fesztiválon

Veol
-
  Tegnap 18:54 Megyei

Több ezren látogattak el a hétvégén a strandra, a 14., kétnapos süllőfesztivál a remek őszi időben idén is tömegeket vonzott a tópartra.

Majka olyan zseniális fotót posztolt, hogy megnyerte vele a hétvégét

Blikk
-
  Tegnap 18:48 Bulvár

Vicces fotót osztott meg Instagramján Majka, amelyen Hajni látható, Michael Jackson ikonikus pózában - egy kis csavarral.

Szeretnéd, ha olyan tiszta lenne a fehér cipőd minden nap, mint új korában?

Joy
-
  Tegnap 15:32 Színes

Egyszerűbb lesz, mint gondolnád: ha lépésről lépésre követed ezeket a módszereket, a cipőid visszanyerik eredeti hófehér színüket.

Hihetetlen: 62 évesen olyan a teste akár az unokájának

Femcafe
-
  Tegnap 09:06 Életmód

Elképesztő! Valószínűleg ez az első szó, ami mindenkinek átfut az agyán, amikor meglátja erről a 62 éves nőről a következő képeket.

A Death Stranding új előzetesében a főhős nemcsak sétál, hanem szörnyekkel is harcol

IGN
-
  Tegnap 08:36 Gaming

Nem sétaszimulátor lesz ez Nagyon közel vagyunk már a Death Stranding megjelenéséhez, úgyhogy számíthatunk még újabb és újabb előzetesekre. A legfrissebb trailerben bőven vannak akciójelenetek, még egy bossharcszerű küzdelmet is láthatunk.

Olyan kreatív gyerekkönyvet készít egy magyar páros, hogy azonnal nyitjuk a pénztárcánkat

Player
-
  Tegnap 08:15 Kultúra

A Soft Opening ugyan csak angolul lesz elérhető, de van annyira ügyes, hogy még így is bevállaljuk apaként. Majd fordítunk.

Olyan pozíciót kapott a NATO-ban Mesterházy, amilyet magyar politikus még nem

Debmedia
-
  Tegnap 08:05 Belföld

Mesterházy Attilát választotta alelnökévé a NATO Parlamenti Közgyűlése. A NATO Parlamenti Közgyűlése egyhangú szavazással alelnökévé választotta Mesterházy Attilát, az MSZP volt elnökét. Ő az első magyar politikus, aki betöltheti ezt a vezető pozíciót. A NATO Parlament londoni ülésén a személyi döntéseken túl bizottsági ülések keretében és a…

Mint a jó bor, olyan az igazán jó sajt

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 07:34 Belföld

Menedzseri pozícióját dobta félre, hogy sajtokat készítsen Kun Anita, aki az elmúlt években számos hazai és nemzetközi díjat is besöpört a görögszénamagos sajtjával.

Katko Kriszta: az étel egy olyan bizalmi és egyben öröm forrás, amelyben jó úszkálni

Promenad
-
  Tegnap 07:00 Megyei

Az Alkimista Kulináris Műhely egy apró, tizenhat férőhelyes vacsorázóhely, Szeged belvárosának szívében elrejtve, ami minden alkalommal hét fogásos degusztációs menüsort kínál, válogatott, öt tételes italsorral, a slow food jegyében. A koncepció része az erős személyes jelleg: az étterem mérete és a teljes estés program ugyanis a privát étkezés…

A vetélés utáni baba olyan, mint a szivárvány eső után

Babaszoba
-
  Tegnap 05:39 Életmód

Veszteség után újra teherbe esni felemelő és egyben félelmetes pillanat. Megrendítő születésfotó készült egy veszteség utáni kisbaba és anyukája első pillanatairól.

Csak az EU-ban egyetlen év alatt 400 ezren haltak meg, mert olyan rossz a levegő

Mintegy 400 ezer ember idő előtti halálát okozta a légszennyezettség 2016-ban az Európai Unió tagállamaiban – közölte az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA).