Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hogyan tedd hétszer hatékonyabbá a fogyókúrád?

Női NetCafe
-
  Ma 07:20 Egészség

Szakemberek szerint a mindfulness néven ismertté vált tudatos jelenlét meditációs módszer segítségével hétszer hatékonyabban tudunk fogyni, mint a hagyományos diétákkal.

Az otthoni Dns teszt azt is megmondja rólad, amit nem is akarsz tudni magadról

OLKT
-
  Ma 07:12 Vélemény

20 ezerért már megtudhatod, hogy a te gyerekeid valóban a te gyerekeid-e? Az otthon elvégezhető Dns teszt meg tudja mutatni az embereknek, hogy nem is különböznek olyan sokban egymástól, de közben az elnyomás eszköze is lehet, és a gyógyszeripar kapzsiságának a szolgálatába is állhat ez a technológia. (A kép Illusztráció)

Hogyan kezdj bele a hozzátáplálásba?

NLC
-
  Ma 07:11 Életmód

A hozzátáplálás során elkövetett hibák akár a felnőttkori egészségre is hatással lehetnek, ezért jobb, ha a szakértőkre hallgatsz. Ambrus Évát kérdeztük.

„Újra ott tartunk, hogy nem illik bírálni"

24
-
  Ma 07:01 Sport

Dr. Kotsis Attiláné két századfordulón átívelő családtörténete és sportpályafutása hiteles alapot szolgáltat ahhoz, hogy a jelent egybevesse a múlttal.

Tollvonás sem kell, hogy a Starbucks tollával fizessünk

FinTechRadar
-
  Ma 06:40 Gazdaság

Régen is volt olyan, hogy az ember tollal fizetett, de akkor egy csekket töltött ki az írószerszámmal. Ma elég odaérinteni a tollat a kártyaterminálhoz.

„Hálás vagyok a természetnek, hogy megérhettem a 100. életévemet” – Bálint gazdát ünnepelték a Hadik kávéházban

WeLoveBudapest
-
  Ma 06:33 Belföld

A Hadik Irodalmi szalon vendége volt Bálint gazda, akinek Bánó Andrással közösen írt életrajzi kötete nemrég jelent meg „A 100 éves kertész” címmel.

Kövér skizofréneknek nevezte a baloldalra szavazó keresztényeket. És felszólította a papokat, hogy átkozzák ki őket.

A politika és az egyház viszonyáról szóló kerekasztal-beszélgetésen Kövér László házelnök, Trócsányi László fideszes Ep-képviselő és biztosjelölt, illetve Bogárdi Szabó István dunamelléki püspök, a református zsinat lelkészi elnöke vett részt. A beszélgetés legerősebb kijelentései egyértelműen Kövérhez köthetőek. Szerinte: bár a hitből nem fakad…

Anyagcsere-gyorsító mustármag: hogy fogyaszd, hogy segítsen a diétában?

Femina
-
  Ma 06:06 Életmód

A mustármag nemcsak az ételeknek kölcsönöz pikáns ízvilágot, de anyagcsere-gyorsító hatása nagy segítség lehet a fogyókúrázóknak.

Hogyan lehet forintból Facebook Librát venni és hogyan lehet a Librát forintra váltani?

ProfitLine
-
  Ma 06:00 Gazdaság

Saját pénzt un. kriptodevizát vezet be a Facebook 2020 év elején, mely pénznek a Libra fantázianevet adták. A Libra több szempontból is kiemelkedik a már piacon lévő sok száz kriptopénz közül, de a legfontosabb különbség az, hogy a Libra árfolyama - annak stabilitásának érdekében - egy devizakosárhoz lesz rögzítve, melyben a legnagyobb súllyal…

5 tipp, hogy energiatakarékosabb legyen masszázsmedencéje

Spa Trend Online
-
  Ma 05:39 Otthon

Tudta, hogy egy nem jól karbantartott, nem megfelelően használt masszázsmedence energiafelhasználása megduplázhatja villanyszámláját? Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb tippeket és ötleteket, hogy hogyan csökkentse és optimalizálja masszázsmedencéje energiafelhasználását. Így valóban csak a meleg víztől fog felmenni a…

Ez a kanadai sofőr megcsinálta azt, amit nagyon nem szoktunk autópályán

Player
-
  Ma 05:33 Autó-motor

Ez a kanadai sofőr elnézhette az autópályánál a lehajtót, ugyanis egyszer csak megállt az út közepén, majd elkezdett tolatni. Ezzel viszont az volt az óriási probléma, hogy balesetveszélyes és szabályellenes is, de őt láthatóan nem zavarta a dolog: szépen, nyugisan visszatötyögött a lehajtóig, majd indult tovább a dolgára.

„Szeretném átadni azt, amit átéltem”

„Vajdaságban nagyon gyér a drámafelhozatal, sokkal kevesebb dráma születik, mint vers, persze Magyarországon is. Ennek ellenére nem hiszem, hogy könnyebb lenne betörni a dráma felől, ám lehet, valami miatt most a nők többet gondolkodnak drámában, jobban ráéreznek az ízére. Jó, ha teret tudunk nyerni, és nem az a felfogás dominál, hogy…

5+1 jel, hogy talán már nem vagy szerelmes a pasidba

Bien
-
  Ma 05:02 Életmód

Mindannyian az örökké tartó szerelemre vágyunk, azonban valljuk be: ez nagyon keveseknek adatik meg. Jobb esetben a szerelem egyszerűen átalakul...