Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gyurcsány szakpolitikusa: „jobb a betegség, mint egyes vakcinák”

Egészen abszurd vádakat fogalmaz meg a közös védekezéssel kapcsolatban Komáromi Zoltán, a DK egészségügyi szakpolitikusa.

Mintegy 300.000 magyar polgár már megkapta a második oltást

 A koronavírus ellen beoltottak száma 1.047.045 Magyarországon, és 314.485-en már a második oltást is megkapták – közölte kedden a koronavirus.gov.hu.  

Győzike durván beszólt Gáspár Beának: „Hát, már ne haragudjál, de én szebb vagyok férfibe, mint te nőbe”

Úgy tűnik, cseppet sem szenved önbizalomhiányban Gáspár Győző, aki ennek bátran hangot is ad, nem győzve hangsúlyozni, mennyire elégedett a külsejével. Feleségének, Gáspár Beának egyúttal csúnyán odapörkölt.

Amikor egy meg egy több mint kettő

Két jó dolog egyesítéséből még az informatikában sem mindig születik egy harmadik jó dolog. A munkafolyamatok digitalizálása és a folyamatrobotizálás szerencsére azon dolgok sorába tartoznak, ahol a végeredmény, a hiperutomatizáció több, mint az elemek összege.

6 sztár, aki úgy bánik a rajongóival, mint a saját barátaival

A fanok a TikTokon osztják meg a legszuperebb élményeiket a sztárokkal.

Olaszországban már több mint 100 ezer ember halt meg a covid miatt

444.hu
-
 Ma 11:10Egészség

Az első kilenc hónap halottjainak száma három és fél hónap alatt duplázódott meg.

Árbomba robbant a magyar boltokban: ez kerül 20-30 százalékkal többe mint 2020-ban

A KSH legfrissebb statisztikái szerint ismét jócskán voltak olyan termékek, amiknek 1 év, de akár egyetlen hónap alatt is jócskán kilőtt az áruk. Éves összevetésben ilyen volt például a napraforgó étolaj, az alma vagy éppen a rizs

Több mint 2200 gyémánt borítja a luxusórát

Vezess
-
 Ma 11:01Életmód

Mindenhol apró pici kövek borítják a limitált példányszámban készülő időmérő eszközt.

Vegyék tudomásul, hogy a Lajos nem kuplungos, Lali furfangos! Mint oly sokan, a bátor 133-ból

Lajosról manapság kezd terjedni, hogy hm….ööö….szóval… kalamol valami nála. Merthogy ritka ember az, aki szó nélkül benyalja, hogy neki ajándékozzák Európa egyik legnagyobb bankjának a harmadát.

Hogyan enyhítsük a koronavírus tüneteit és mi az, ami többet árthat, mint segíthet? – lényeges kérdések és válaszok

Hogyan kezelhető otthon a koronavírus-fertőzés enyhébb lefolyása? Továbbra is pozitív tény, hogy az emberek túlnyomó többségénél viszonylag enyhébb lefolyással jelentkezik a fertőzés, így nem szorulnak kórházi ellátásra. Ebben az esetben általában 4-5 napig észlelhetők intenzíven a fertőzés jelei. Mivel a koronavírus ellen nincs gyógyszer, az…

A piacokon nyitva lehetnek a virágárusok

A virágboltoknak ugyan be kellett zárniuk a védelmi intézkedések szigorítása miatt, de a piaci virágos standok továbbra is nyitva tarthatnak – közölte Nagy István agrárminiszter közösségi oldalán.

Nagy István: a piacokon nyitva lehetnek a virágárusok

A miniszter jelezte: telefonos vagy internetes megrendelés esetén az üzleteknek házhozszállításra is van lehetőségük. "A koronavírus-járvány alatt a kertészek áldozatos munkájukkal járulnak hozzá környezetünk, lakóhelyünk szebbé tételéhez és a lelki egészségünk megőrzéséhez. Ne feledjük, hogy a dísznövényágazat 14 ezer gazdasági…

Nagy István: a piacokon nyitva lehetnek a virágárusok

Nagy István: a piacokon nyitva lehetnek a virágárusok  

A piacokon nyitva lehetnek a virágárusok

A virágboltoknak ugyan be kellett zárniuk a védelmi intézkedések szigorítása miatt, de a piaci virágos standok továbbra is nyitva tarthatnak – közölte Nagy István agrárminiszter közösségi oldalán.