Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Csaknem száz online programmal készül a Pécsi Tudományegyetem

Csaknem száz online programmal, egyebek mellett előadásokkal, virtuális látogatásokkal és interaktív eseményekkel várja az érdeklődőket a Pécsi Tudományegyetem (PTE) pénteken, az idei Kutatók éjszakáján - közölte a felsőoktatási intézmény az MTI-vel.

Orbán Viktor a Die Zeitban: Bennünk nincs muzulmánellenesség, csak van egy elképzelésünk a saját életünkről

A mediterrán térségben talán jól együtt élnek az arabok, muszlimok és a keresztény világ. De mi, magyarok ennek a régiónak az északi pereméhez tartozunk, ezért olyan fontos számunkra a történelem. A mi felfogásunk szerint az történik ma Nyugat-Európában, ami korábban nem sikerült, nevezetesen, hogy a muszlimok elfoglalják Bécset, vagy akár…

Csaknem száz online programmal készül a Pécsi Tudományegyetem

Csaknem száz online programmal, egyebek mellett előadásokkal, virtuális látogatásokkal és interaktív eseményekkel várja az érdeklődőket a Pécsi Tudományegyetem (PTE) pénteken, az idei Kutatók éjszakáján - közölte a felsőoktatási intézmény az MTI-vel.

Gyász: a Boca-stadionban csak Maradona páholyában égtek a fények

NSO
-
 Ma 07:39Foci

Gyászol a futballvilág: elhunyt Diego Armando Maradona. Az argentin kiválóság korábbi klubja, a Boca Juniors – amelyben játékosként az 1981–1982-es idényben, valamint 1995 és 1997 között szerepelt – többek között az alábbi módon tisztelgett Maradona emléke előtt.

Szigorodnak a horgász szabályok – egy csónakban csak egy ember tartózkodhat

Berek
-
 Ma 07:21Életmód

Az újabb szigortások értelmében vízi járműről történő horgászat kizárólag egyénileg végezhető, azaz egy csónakban, hajón, csak egy ember

Csak fideszes városnak adományoz játszóteret a Szerencsejáték Zrt.

444.hu
-
 Ma 07:15Belföld

A Nagykarácsony sorsjegy bevételeiből kizárólag kizárólag kormánypárti helyeken építkeznek.

Parraghék csak másokkal spóroltatnának

Az iparkamara most dolgozik azon a javaslaton, amit Parragh László elnök már két hete bejelentett – tudtuk meg a testülettől, amely járvány idején is behajtja a tagdíjakat.

Fűteni csak biztonságosan!

A fűtési szezon kezdete óta országszerte megszaporodtak a lakástüzek. Fontos, hogy saját és mások biztonsága miatt odafigyeljünk fűtő berendezésünk használatára és a tüzelőanyag megfelelő tárolására. A kazán mellé elhelyezett tüzelőanyag gyulladt meg néhány négyzetméteren egy kétszintes családi ház pincehelyiségében tegnap este a…

Csak 16 éves, és 100 millió követője van

A TikTok népszerűségének sokat használt, hogy a világjárvány miatt beszűkültek a szórakozás lehetőségeink. Persze, ha nem lett volna pandémia, a 16 éves Charli D’Amelio valószínűleg így is betáncolta volna magát a legbefolyásosabb tinédzserek közé.

Orbán Sorosnak írt válaszlevelét nem “tiltották le”, csak “nem érte el az elvárt színvonalat” – üzeni a portál

Felteszem nem a "sokat látott-hallott konyhájában" a kissámlin gyertyafénynél magányában fogalmazta meg Orbán miniszterelnök a Project Syndicateban megjelentetni kívánt válaszlevelét, amit Soros Györgynek szánt. Ez esetben az anyagon dolgozó kommunikátorokra nézve is kellemetlen a portál reakciója.

Amikor a karácsony csak feszültséget és könnyeket jelent: hogyan mentsük a menthetőt?

Neked sem a felhőtlen örömet jelenti a karácsony? Megmagyarázhatatlan szorongás tör rád? Érdemes utánanézni, mik történtek ugyanekkor gyerekkorodban.

Két családból csak öten találkozhatnak - tovább szigorít Németország

Egyelőre december 20-ig, de Merkel szerint január elejéig meg fogják hosszabbítani a korlátozásokat.

Újabb remek ötlet az Orbán-kormánytól, elveszik a szemétszedést az önkormányzatoktól, de csak a bevételt, mert a fela…

Újabb éjszakai javaslat a kormány részéről. Az eddig 10 éve mindent csak államosító Fidesz-kormány most hirtelen privatizálásba kezdett és továbbra is a fő csapásirány, hogy az önkormányzatokat minél jobban sújthassa. Karácsony Gergely szerint Orbánék a vereségtől félnek, ezért gyorsan mindent végigvernek, ami a magánvagyont gyarapíthatja.…

Szereted úgy a tárgyaidat, mint őseink, vagy csak unalomból halmozod őket?

egy.hu
-
 Ma 06:30Otthon

Most, 2020-ban tényleg ki lehet jelenteni, hogy elborít bennünket az olcsó, keletről behozott kacatok tömkelege, egy szemétkupac a fél világ. Te miért veszel részt ebben az egész őrületben?