Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vizsgálat indult három francia rendőr ellen, miután összevertek egy fekete férfit

444.hu
-
 Ma 06:38Külföld

A francia hatóságok felfüggesztettek három párizsi rendőrt az állásából, miután nyilvánosságra került róluk egy videó, melyen egy fekete zenei producert vernek.

Több mint ezer egyetemista segít a járvány elleni védekezésben

Hasonlóan a járvány tavaszi, első hullámához, a járvány második hullámában is húsz gépjárművet ajánlott fel a védekezéshez a Toyota magyarországi márkaképviselője a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács (Nhkt) számára.

Fokozatos ellenőrzés alá kerülhet a koronvírus-járvány 2021-ben

Az Egészségügyi Világszervezet (Who) veszélyhelyzeti igazgatója csütörtökön Dubl

Az ellenzék stratégiáján nem változtat a választási törvény módosítása

Már így is minden folyamat a közös lista irányába mutatott, a Kétfarkú Kutya Párt akár kulcsszereplővé is avanzsálhat.

Trump a járvány ellenére arra buzdította az amerikaiakat, hogy gyűljenek össze otthonaikban és a templomokban

Donald Trump amerikai elnök a hagyományos amerikai értékek ünneplésére buzdította honfitársait a hálaadás napján, csütörtökön kiadott proklamációjában.

“A nők ellen elkövetett erőszak többről szól, mint a mesterségesen gerjesztett nemek harca”

Az erőszak alaptermészete nemtelen, mégis többet beszélünk a nők bántalmazásáról. Vajon miért van ez így? Egy kis történelmi áttekintés.

Így ellenőrizhető, melyik program fut Apple M1 processzoros gépeken

Techwok
-
 Ma 06:00Infotech

A macOS Big Sur az Apple első rendszere, amely fut a cég új, Apple Silicon M1 processzorokkal (Apple M1 Chip) ellátott gépein. Azonban a macOS Big Sur még szerencsére támogatja a korábbi Intel. processzoros Macek egy részét is. Így viszont sokaknak nehéz lehet kiigazodni azon, melyik program fut Apple M1 processzoros gépeken.…

Hosszú harcra készül Orbán és Morawiecki Európa többi része ellen

Ragaszkodnak a vétóhoz, amíg a többi 25 ország nem engedi el a jogállamisági mechanizmust. Azt állítják, hogy Merkel a nyáron átverte őket, bár ennek a nyilvános dokumentumokban nincs nyoma. Jogi kifogásaik is vannak, de lényeg nem itt van. A fő kérdés valójában az, hogy az EU-nak el kell-e viselnie, ha tagállamaiban…

A legolcsóbb sportautó? – Suzuki Swift Sport teszt

Na, de miért lett nehezebb és főleg, miért veszített az erejéből? Nos, azért, mert lágy hibrid rendszert kapott, hiszen most

Pénteki sportműsor: Újpestre látogat a Paks

Sport365
-
 Ma 05:36Foci

Labdarúgó topligák mellett többek között Forma-1, jégkorong, valamint ökölvívás és darts a kínálatban.

Fokozatos ellenőrzés alá kerülhet a járvány

 “Nagyon-nagyon valószínű, hogy folytatódhat a régi életünk, de továbbra is be kell tartanunk a higiéniát és a távolságtartást. A védőoltások nem tüntetik el teljesen a Covid-19-betegséget. A mostani intézkedéseink és a védőoltások révén ténylegesen el tudjuk laposítani a járványgörbét, elkerülhetjük a kijárási korlátozásokat, és…

A mese titokzatos szálai összekötnek

Ortutay Gyulától Csukás Istvánig ível a Magyar Versmondók Egyesületének tanulmánykötete.

Így korlátozza Olaszország az ünnepeket

Az ünnepekre vonatkozó járványintézkedéseken dolgozik az olasz kormány, amely a karácsonyi családi találkozók résztvevőinek számát is korlátozni akarja tíz főben, közben az egészségügyi tárca csütörtök esti adatai szerint átlépte a másfél milliót a február óta azonosított koronavírus-fertőzöttek száma.