Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 171 hír

Érdekes elemzés jöt a politikai hirdetésekről

A hagyományos médiatermékek esetében erősödött a politikai hirdetések átláthatósága és elszámoltathatósága a 2010-től több ütemben megújított jogszabályi előírások eredményeként az Állami Számvevőszék (ÁSZ) legfrissebb elemzése szerint.

Nem csillapodik az erőszak az Egyesült Államokban

New York kormányzója a rendőrséget okolja, amiért nem mutattak erőt a fosztogatók és a vandálokkal szemben - Ferenc pápa és az EU is elítéli a rasszizmus minden formáját

Autópályán hajtott végre kényszerleszállást egy kisrepülő az Egyesült Államokban

Motor1
-
  Ma 11:08 Autó-motor

A manőverben mindössze a repülőgép szenvedett kisebb károkat.

Előválasztások az Egyesült Államokban, már Trumpnak és Bidennek sincs ellenfele

Több amerikai tagállamban és a szövetségi fővárosban is előválasztást tartottak tegnap. A demokraták és a republikánusok egyaránt voksoltak.

Politikai hirdetések - ezt mondják az ÁSZ elemzői

A hagyományos médiatermékek esetében erősödött a politikai hirdetések átláthatósága és elszámoltathatósága a 2010-től több ütemben megújított jogszabályi előírások eredményeként - erre a következtetésre jutott az Állami Számvevőszék legfrissebb elemzése. Az ÁSZ elemzői ugyanakkor arra is felhívják a figyelmet, hogy a politikai…

Gyurcsány Ferenc is állást foglalt az Egyesült Államokban történtekkel kapcsolatban

ATV
-
  Ma 09:51 Külföld

A Demokratikus Koalíció elnöke egy rövid videót tett közzé, amelyhez csak annyit írt: "Mert úgy születünk, hogy senkit nem gyűlölünk".

Folytatódtak a zavargások az Egyesült Államokban

Több mint 50 amerikai városban tiltakoztak a rendőri túlkapások és a faji megkülönböztetés ellen. A megmozdulások ismét erőszakba csaptak át.

A felmérések alapján Trump elszámította magát

Index
-
  Ma 02:31 Külföld

Az eddigieknél nyugodtabb volt a rendőrök által megölt afroamerikai halála miatti tiltakozások hetedik napja az Egyesült Államokban, de így is előállítottak több száz embert. Trumpot több keresztény egyházi vezető és republikánus elődje is kritizálta. 1600 katonát rendeltek Washington közelébe, de a Pentagon szerint nem vethetők be. Trumpnak…

Sok riportert ért támadás az Egyesült Államokban, a Riporterek Határok Nélkül intézkedést követel a média biztonsága …

Media1
-
  Tegnap 22:55 Média

A párizsi székhelyű RSF konkrét sokkoló példákat is összegyűjtött azzal kapcsolatban, hogy az Egyesült Államokban milyen támadások érték a tudósítókat az elmúlt napokban. Több példa is akadt rendőri erőszakos fellépésre, de a tüntetők sem kímélik a média munkásait. Van, aki emiatt a fél szemére meg is vakult.

Júliustól az Egyesült Királyságban is újraéled a boksz

Az elmúlt napokban többször is hírt adtunk arról, hogy a Dominikai Köztársaság, Nicaragua és Dél-Korea mellett az Egyesült Államokban, konkrétan Las Vegasban is újra beindul gyakorlatilag napokon belül - igaz,

„A válság mutatja meg, hogy egy politikai erő mit gondol valójában a világról”

Cseh Katalin többet keresett joghurtkóstoltatással 2014-ben, mint egy orvos fog 2021-ben, a béremelés után. Többek között ez is kiderült azon a beszélgetésen, ahol végre egy fideszes képviselő is leült ellenzékiekkel vitázni.

Cseh Katalin: Ami az Egyesült Államokban történik, az egyszerre nagyon szomorú és teljesen érthető

Nem megengedhető, hogy a rendőrség intézkedése során fegyvertelen fekete bőrű emberek tucatjai haljanak meg.

„A koronavírus tovább növelheti a migrációs nyomást”

Szijjártó Péter a dán külügyminiszterrel beszélte meg a járvány tanulságait videókonferencia keretében.