Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hat újabb járványkórházat jelöltek ki, mert egyre többen szorulnak kórházi kezelésre a koronavírus miatt

Jelenleg kéthetente duplázódik a kórházban kezeltek száma, emiatt a Kiskunhalason felépített mobil járványkórház már szinte be is telt. Grafikonokon mutatjuk, hogyan terjed a járvány Magyarországon és a környező országokban.

Féltékenységből vágta el nagyapja torkát egy férfi Zuglóban

A fővárosi főügyész közölte, hogy a férfi a bűncselekmény idején tudatzavarban szenvedett, ami kihathat a büntetésének mértékére is.

Őrizetbe vételek egy tartályhajón a brit partoknál

A hatóságok feltételezése szerint a libériai zászló alatt hajózó tankert el akarták téríteni.

Tovább élénkült az Egyesült Államok gazdasága októberben

Mandiner
-
  Ma 11:06 Külföld

Októberben javult az Egyesült Államok gazdaságának teljesítménye a londoni IHS Markit gazdaságkutató intézet pénteken ismertetett előzetes adatai szerint, különösen a szolgáltató szektor szerepelt jól, de a feldolgozóipari ágazat cégei is a termelés növekedéséről jelentettek.

Felborult egy autó az M3-ason Kálmánházánál

A sztráda Budapest felé vezető oldalán történt az eset.

Egyhangúan voksoltak olvasóink

Bama
-
  Ma 11:02 Belföld

Legutóbbi szavazásunk alkalmával arra voltunk kíváncsiak mennyire hozza lázba olvasóinkat a találkozás híres emberekkel.

K&H: hogyan hozhat össze 24 millió forintot átlagfizetésből egy huszonéves nő?

Mabisz
-
  Ma 11:02 Cégvilág

öbb mint 24 millió forintot tud felhalmozni egy huszonéves nő a nyugdíjba vonulásáig, ha a nettó átlagfizetésének körülbelül 10 százalékát havonta félreteszi. Egy tíz évvel idősebb férfi pedig 26 millió forintra tehet szert - derül ki a K&H Biztosító összeállításából. A társaság tapasztalatai szerint az öngondoskodás és a nyugdíjas évekre történő t

Tudja mi az a mesterelme csoport? Itthon is egyre több van belőle

A mesterelme csoportok külföldön a modern vállalkozói élet velejárói és Magyarországon is egyre népszerűbbek. Az ilyen összejöveteleken összeszorzódik a közös tudás, az üzletemberek a rendszeres találkozók során egymást segítik ötleteikkel és kapcsolataikkal.

Olyan pici Voyager űrhajót 3D-nyomtattak, hogy elférne egy emberi hajszálban

PC Fórum
-
  Ma 11:00 Infotech

Első hallásra szinte teljesen értelmetlen eredményről számoltak be a napokban egy holland egyetem kutatói. A Universite Leiden munkatársai ugyanis bejelentették, hogy sikerült olyan pici másolatát előállítaniuk a Voyager űrhajónak és Benchy-nek is 3D-s nyomtatási technológiával, ami akár egy emberi hajszál belsejében is simán elférnének.

Közel egy százalékkal nőtt az agrárgéplízing finanszírozott összege a második negyedévben

Közel egy százalékkal emelkedett az idén a második negyedévben az agrárgéplízing finanszírozott összege, a teljes portfólió 11 százalékkal 192 milliárd forint fölé nőtt – közölte a Magyar Lízingszövetség szombaton az MTI-vel.

Jogerősen elítélték a keszthelyi nőt, aki milliókat csalt ki egy idős német férfitól

Zaol
-
  Ma 10:59 Baleset-bűnügy

Végrehajtásában felfüggesztett börtönre ítélték azt 29 éves nőt, aki 12,1 millió forintot csalt ki egy idős német férfitől.

Hajnali négyre hívta titkos misére a híveket egy szlovákiai pap!

Egy pontosabban meg nem nevezett galgóci járásbeli városban templomába invitálta a híveket a helyi katolikus pap. Felhívta a figyelmet arra is, hogy megvásárolhatják a 2021-es naptárakat és hozzájárulhatnak a plébánia működéséhez. Ez a bejegyzés azonban eljutott a rendőrséghez is, amely még szombaton este meglátogatta a papot, és…

Két teherautó ütközött, le kellett zárni az utat Hegyháthodásznál

Későn vette ezt észre és a fékező teherautó hátuljának ütközött.

Amerikai elnökválasztás - Felgyújtottak egy szavazóurnát Bostonban, az FBI vizsgálódik

Parameter
-
  Ma 10:58 Külföld

Választási tisztségviselők vasárnapi tájékoztatása szerint szándékos támadás történt. A bostoni könyvtárban található urna 122 szavazatot tartalmazott, közülük 35 megégett. A tüzet gyorsan eloltották. Marty Walsh bostoni polgármester "a demokrácia szégyenének, a polgári kötelességüket teljesítő szavazókkal szembeni tiszteletlenségnek és…