Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 18 hír

Oltass, hogy élhess! - Kampányt indítottak civilek

Magyarország nem halad rosszul az oltásokkal, de messze még a kívánt 8 milliós szám - erre akarja felhívni a figyelmet a hírességek akciója.

Oltass, hogy élhess! címmel indítottak kampányt civilek

Oltass, hogy élhess! ezzel a címmel indítottak kampányt civilek. Az akcióban ismert művészek mondják el tapasztalataikat a fertőzésről és arról, hogy miért tartják fontosnak az oltást. A kormány is híres emberekkel buzdít majd az oltásra. Orbán Viktor ezt azzal indokolta, hogy nyárig 8 millió magyart szeretnének beoltani.

„Hiszünk benne, hogy fel tud épülni”- gyűjtést indítottak a balesetben lebénult 9 éves kézilabdázó gyógyítására

SzMo
-
 Tegnap 15:42Egészség

Az ötfős család februárban az M6-os autópályán szenvedett autóbalesetet, 11 éves kislányuk meghalt. A 3. osztályos fiuk súlyos gerincsérülése miatt most kerekesszékes, ahhoz, hogy talpra álljon, egy speciális kezelésre lenne szüksége.

Civil szervezetek oltási kampányt indítottak a romák számára

Lépésről-lépésre és 100 településen személyesen magyarázzák el, hogy miért fontos az oltás és hogyan kell regisztrálni rá.

Ivartalanítási programot indítottak a kóbor kutyák számának csökkentéséért

A kistelepülésekre fókuszáló, ivartalanítási programot indított a kóbor kutyák számának csökkentése érdekében a Nébih.

Így indították a pénteket a tőzsdék

ProfitLine
-
 21.04.09 10:00Gazdaság

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.

Bigámia miatt indítottak eljárást egy nő ellen

Kettős házasság miatt indult eljárás egy magyar nő ellen, aki 2015-ben Írországban, majd három év múlva Magyarországon is férjhez ment.

Fura és vicces videóval indították el ismét az új Szellemirtók kampányát

SG
-
 21.04.08 12:33Film

Kiadtak egy jelenetet a Ghostbusters: Afterlife-ból.

Mozgalmat indítottak az iskolák április 19-ei újranyitása ellen: ezt kérik a kormánytól

Az Alternatív Diákközpontú Oktatásért Mozgalom (ADOM Diákmozgalom) arra kéri a kormányt, hogy egyelőre ne nyissák meg az oktatási intézmények kapuit a diákok előtt, mert az iskolapadokba való visszatérés hatalmas károkat okozhat.

66 éves, ittas női sofőr ellen indítottak eljárást az egerszegi rendőrök

A 66 éves nőt húsvét hétfőjén, Zalaegerszegen, a Balatoni úton ellenőrizték a rendőrök. A szonda elszíneződött, ezért mintavétel céljából előállították.

Odúkihelyezéssel indították a tavaszt a somorjai természetvédők

ma7.sk
-
 21.04.05 10:26Határtalan

A somorjai madárodú programot a Dunavit természetvédelmi polgári társulás dolgozta ki. Valószínűleg Somorja az első város az országban, amelynek elkészült egy ehhez hasonló cselekvési terve. Feladata meghatározni a célfajokat, az odúkihelyezések helyszíneit, a madárodúk típusait, mennyiségét és költségeit.