Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács: A jövő év végéig Ukrajna teljes lakosságát be lehet oltani koronavírus ellen

Ezen feltevését Szerhij Komiszarenko, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács biológiai biztonsággal és biológiai védelemmel foglalkozó bizottságának elnöke közölte az Ukrajina 24 tv-csatorna adásában, közölte a „Szlovo i gyilo” sugározta.

Nem Trump lelépése az egyetlen dolog, aminek ma lehet örülni a piacon

Trump ujjait egyesével kell lefejteni a kormányrúdról, de lassan csak beletörődik abba, hogy át kell adnia a hatalmat - a befektetők örülnek a bizonytalanság elmúlásának, és a tömeges oltások közeledtével a gyors gazdasági fellendülésben bíznak, amit az USA-ban egy régi ismerős arc pénzügyminiszteri kinevezése is segíthet. Budapesten a…

Szlávik: Sokan nem kérnek majd oltást, de 90 százalékos hatékonyság mellett ez is beleférhet

HVG
-
 Ma 11:27Belföld

Szlávik János szerint 90 százalékos hatékonyságú koronavírus elleni védőoltással elég lehet a lakkosság 50-60 százalékát beoltani, hogy ne alakuljon ki nagyobb járvány Magyarországon.

Nagyot fordult a világ: Az SaS nem is olyan régen még a magyar és lengyel álláspontot védte

Nyitókép forrása: facebook.com/archív   A magyar és lengyel vétó, az uniós büdzsé és az újjáépítési alap blokkolása Szlovákiában is alaposan felrázta az állóvizet. Politikai nyilatkozatok tömkelege jelent meg Brüsszel védelmében és a magyar és lengyel álláspont védelmében. A leghangosabbak e tekintetben a harmadik legerősebb…

„Nem kötekedni szeretnénk, csak számonkérjük Karácsony Gergely ígéreteit”

Levélben kéri a Fidesz fővárosi frakciója Karácsony Gergely főpolgármestertől, hogy vizsgálja ki a BKV buszbérlésének ügyét.

Nem hallgatnak az intelmekre hálaadáskor az amerikaiak, Mexikóban viszont óvatosak

A fertőzések berobbanásához vezethetnek járványügyi szakértők szerint a hálaadási családi ünnepségek az Egyesült Államokban, ahol már most is tombol a járvány. Mexikóban viszont elmarad az egyik legnagyobb egyházi ünnep.

Tér és idő: hol érvényes és hol nem a keddtől érvényes idősidősáv?

Papírboltba például nem, de piacra mindig mehetünk életkortól függetlenül nyitva tartási időben. Tankolni is bármikor lehet – persze a kijárási korlátozás figyelembevételével.

Szlávik szerint előfordulhat, hogy sokan nem akarják beoltatni magukat a koronavírus ellen

Liner
-
 Ma 11:23Életmód

A Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének osztályvezető főorvosa szerint lehetséges, hogy sokan döntenek majd úgy, hogy nem akarják beoltatni magukat a koronavírus ellen.

Németországban fogják gyártani az elektromos MINI Countrymant

2023-ban az új crossover az első Németországban készülő MINI modellként gurul le a gyártósorról, belsőégésű erőforrásokkal és tisztán elektromos hajtáslánc-technológiával felszerelve.

Nem tett vallomást a feltételezett gyújtogató

24.hu
-
 Ma 11:20Belföld

Az alkoholista férfi azért gyújtogathatott, mert kirakták az albérletéből és az állásából.

Pozsony-Óváros megígérte, biztosan nem költöztetik át Petőfi szobrát a Medikus-kertből

Mint arról hétvégén hírt adtunk, Pozsony-Óváros vezetése visszaállítaná az eredeti történelmi barokkert egy részét a mai Medikus-kertben. A ma7.sk ennek kapcsán felkereste az Óváros vezetését: arra voltunk kíváncsiak, hogy az említett projekt mennyiben fogja befolyásolni a magyar irodalom egyik legnagyobbjának, Petőfi Sándornak a…

Nem hallgathatunk tovább, felvidéki magyarok!

Tisztelt felvidéki magyarok! Úgy éreztük, hogy meg kell szólalnunk, mert erkölcsi kötelességünk támogatni azt a kormányt, amelyik erőn felül támogatja a felvidéki magyar embereket. Az aláírók neveihez nem írtunk sem társadalmi pozíciót, sem hivatást vagy munkahelyet, pedig sokan közülük országosan vagy regionálisan ismert…

Adótartozása van? Nem biztos, hogy azonnal fizetnie kell!

A koronavírus miatt sokaknak problémát jelenthet az adótartozás, hiszen most nehéz többletjövedelmet felhalmozni, amiből ezt fedezhetnék. Mit tehetnek?

"Örülök, hogy műteni kellett, két éve szenvedtem"

Rangadó
-
 Ma 11:13Foci

Ha minden jól megy, akkor már teljesen felépül, mire a téli alapozás elkezdődik.