Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Blikk megtudta: ezért nem látni Marsi Anikót már hetek óta a képernyőn

Blikk
-
 Ma 17:23Bulvár

Két hete egyáltalán nem lehet látni Marsi Anikót a Tények műsorvezetői székében. Munkáját a TV2-nél kolléganője Vitányi Judit vette át. Anikó hirtelen tűnt el a képernyőről, hiszen a Tények beharangozójában még ő volt látható, de a műsort már nem ő, hanem kolléganője vezette.

Megváltoztatnák a periódusos rendszert: új módszert javasolnak az elemek rendezésére

A tudósok szerint az új elképzelés azért lenne jobb a mostaninál, mert segítene megjósolni azoknak a vegyületeknek a tulajdonságait, amelyeket még meg sem alkottak.

Ezt nézd meg, így megnőtt a várandós Hódi Pamela pocakja

Ripost
-
 Ma 17:20Bulvár

A szőke szépség második gyermekét várja.

Éles bevetésen a Szputnyik V: Putyin elrendelte a széleskörű védőoltás megkezdését

A koronavírus elleni széleskörű védőoltás jövő heti megkezdésére adott utasítást Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán.

Törökök zsarolták meg Péter Szabó Szilvit − csapdába csalták a hiszékeny énekesnőt

Indirekt
-
 Ma 17:20Belföld

Tálcán nyújtottá át a személyes adatait csalóknak, akik aztán megzsarolták. Péter Szabó Szilvi a Blikknek mesélte el, mivel csalták lépre. A bejegyzés megtekintése az Instagramon Peter Szabo Szilvia Official (@szilvia_peter_szabo) által megosztott bejegyzés Egy hivatalosnak látszó e-mailt kapott: valaki jelentette az oldalát, és az ügy…

Megölte hatéves unokahúgát, húsz évet kaphat

Hatéves unokahúga megölése miatt húsz év fegyházra ítélt nem jogerősen egy férfit a Szekszárdi Törvényszék szerdán - tudatta a bíróság sajtótitkársága az MTI-vel.

Vendée Globe: Sébastien Simon emelőuszonya megsérült

Víz alatti akadálynak ütközve sérült meg az Arkea Paprec jobb oldali uszonya és uszonyháza

Rossi 23 nap után gyógyult meg a koronavírusból: ide vezetett a kapitány első útja

Siet haza a gyermekeihez Marco Rossi (56), a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya, aki több mint három hét, egészen pontosan huszonhárom nap után elhagyhatta a karantént. A szakemberről még a november 12-én rendezett, Izland ellen 2-1-re megnyert Európa-bajnoki pótselejtező előtt néhány nappal derült ki, hogy…

Megkezdte a kőzetminták gyűjtését a Holdon a Csang'o-5 kínai űrszonda

Az ősi kínai holdistennőről elnevezett űrszonda kedden érkezett az égitestre azzal a céllal, hogy kőzetmintákat gyűjtsön, amelyek segíthetik a tudósokat az égitest eredetének és kialakulásának megértésében. A Csang'o-5 leszállóegysége lefúrt a Hold talajába és onnan vett mintákat, amelyeket aztán elcsomagolt. Eközben a Hold talajának…

Megvenné valamelyik vetélytársát a Tesla?

A kérdés már sokszor felmerült, de ennyire direkt módon Musknak még sosem tették fel. A teljes anyag Megvenné valamelyik vetélytársát a Tesla? címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Balázs.

Putyin elrendelte a széleskörű védőoltás jövő heti megkezdését

A koronavírus elleni széleskörű védőoltás – elsősorban az orvosok és tanárok körében történő – jövő heti megkezdésére adott utasítást Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán.

Ónos eső – Figyelmeztetést adtak ki a megyére – Lezárják a győri parkolóházak felső szintjeit

Az ónos eső veszélye miatt több nyugati megyére első- és másodfokú figyelmeztetéseket is kiadott az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Putyin elrendelte a széles körű védőoltás jövő heti megkezdését

A koronavírus elleni széles körű védőoltás – elsősorban az orvosok és tanárok körében történő – jövő heti megkezdésére adott utasítást Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán.

Meghökkentő őszinteséggel mesélnek autista fiatalok saját spektrumzavarukról (videó)

A kampányfilmben autista gyerekek és fiatalok osztják meg saját történeteiket, pontosabb képet adva a világról az ő szemszögükből.

Meghökkentő őszinteséggel mesélnek autista fiatalok saját spektrumzavarukról

A kampányfilmben autista gyerekek és fiatalok osztják meg saját történeteiket, pontosabb képet adva a világról az ő szemszögükből.