Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Egyre több a hamisított peszticid

Jelentős mértékben nő a hamis, nem engedélyezett vagy betiltott peszticidek illegális kereskedelme. Amellett, hogy ezek potenciálisan hatástalanok, a haszonnövényeket, környezetet, sőt akár az emberi egészséget károsító összetevőket is tartalmazhatnak.

Több száz versenyengedélyt hamisított egy budapesti férfi

Egy orvos nevével visszaélve, tényleges vizsgálatok nélkül állított ki több mint 300 esetben hamis sportorvosi igazolásokat egy középkorú, a fővárosban élő férfi. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint "közokirat-hamisítás bűntett miatt indítottak eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói, mert gyanújuk szerint…

Sportorvosi igazolásokat hamisított egy férfi

Index
-
 Tegnap 07:49Belföld

Több mint háromszáz kamu engedélyt készített.

A nagy többség nem vesz hamisított termékeket – infografika

Adó
-
 20.11.27 07:45Cégvilág

A lakosság kilenctizede nem vásárolt hamis terméket az elmúlt egy évben. Akik mégis, azokat főként a valódinál alacsonyabb ár motiválta. Az InfoTandem infografikája.

Starbucks termékeket hamisított a kínai cég, nagyon ráfázott

Hamis Starbucks termékek forgalmazásáért 21 millió jüanos (967 millió forint) közérdekű pert indítottak egy dél-kínai élelmiszeripari vállalat ellen – adta hírül csütörtökön a CGTN kínai nemzetközi hírcsatorna rámutatva, hogy ez Kína eddigi legnagyobb összegű közérdekű pere.