Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Korrekció határozhatja meg az európai index nyitását

Napi.hu
-
 Ma 08:41Pénzügy

Enyhe csökkenéssel nyithatnak a főbb nyugat-európai értéktőzsdék szerdán, a hangulatra rányomja a bélyeget a más globális piacokon az elmúlt órákban tapasztalt bizonytalanság - írja az MTI.

Európai szerencsejáték körkép 2020 – 1. rész

2020 már a világjárvány kirobbanása előtt is átmeneti évnek tűnt az európai szerencsejáték szektor számára – a nagy szolgáltatók az alakulóban lévő amerikai piacra való belépéssel voltak inkább elfoglalva.

Fontos levelet küldenek a bankok

A következő hetekben a hiteltörlesztési moratóriumot igénybe vevő minden ügyfél – függetlenül attól, hogy az idén is él-e a kedvezménnyel – elszámoló levelet kap a bankjától, mivel a januártól hat hónapra életbe lépő hosszabbítás – a moratórium 2 – jogilag elkülönül az első, kilenc hónapra szóló moratórium 1-től - írta a Világgazdaság. 

2,9 milliárd euróval támogatja az Unió az európai akkumulátorgyártást

Az alap célja az Európai Unióhoz tartozó országokon belüli akkumulátorgyártás, kutatás fejlesztés, és újrahasznosítás támogatására.

Az Európai Parlament képviselői a mesterséges intelligencia által okozott apokalipszis elhárítására készülnek

Rakéta
-
 Ma 08:00Tudomány

Európának európai értékekkel rendelkező MI-t kell fejlesztenie, hogy megőrizzük a humánus, emberközpontú hozzáállást egy végletekig digitalizált korban is.

Momentum Mozgalom: valódi közmeghallgatást a Hegyvidéken

A Momentum Hegyvidék önkormányzati képviselője, Vadász Gábor - Momentum és a Momentum XII. kerületi parlamenti képviselőjelöltje, Hajnal Miklós ilyen "hiánypótló" élő közmeghallgatást tart a Facebookon február 10-én, szerda este 19 órakor. Az eseményhez ide kattints.Ezt írják az esemény meghívójában:"Valós idejű, valódi…

Az Európai Unió antiszemitizmus elleni stratégiát készít

Az Európai Bizottság az antiszemitizmus elleni küzdelem jegyében és az európai zsidó élet előmozdítása érdekében stratégiát dolgoz ki ebben az évben, ezzel támogatni kívánja az európai uniós tagországok tevékenységét az említett területeken – jelentette be Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke az auschwitz-birkenaui náci…

Elszámolólevelet küldenek a bankok minden magyarországi adósnak

A januártól hat hónapra életbe lépő hosszabbítás, a moratórium 2 jogilag elkülönül az első, kilenc hónapra szóló moratórium 1-től.

EY: A kulturális és kreatív szektor az európai gazdaság egyik motorja, kulcskérdés az újraindítása

Átfogó tanulmányt készített a kulturális és kreatív szektorról az EY az európai közös jogkezelők szervezete, a GESAC megbízásából. A tanulmány három részre tagolódik: bemutatja, hogy a szektor az európai gazdaság egyik motorja volt 2019-ig; részletezi a COVID-19 járvány hatását; végül javaslatokat fogalmaz meg a szektor újraindítására.  …

Elszámoló levelet küldenek a bankok az adósoknak

A következő hetekben a hiteltörlesztési moratóriumot igénybe vevő minden ügyfél -

Elszámoló levelet küldenek a bankok az adósoknak

Ennek oka, hogy a januártól hat hónapra életbe lépő hosszabbítás jogilag elkülönül az első, kilenc hónapra szóló fizetéskönnyítő megoldástól.

Elszámoló levelet küldenek a bankok az adósoknak

Ennek oka, hogy a januártól hat hónapra életbe lépő hosszabbítás jogilag elkülönül az első, kilenc hónapra szóló fizetéskönnyítő megoldástól.

Elszámoló levelet küldenek a bankok a moratóriumosoknak

Mert a januártól érvényes, hat hónapra szóló hosszabbítás jogilag elkülönül az első moratóriumtól.

Elszámoló levelet küldenek a bankok

A következő hetekben minden olyan ügyfél elszámoló tájékoztatást kap majd, aki tavaly igénybe vette a hiteltörlesztési moratóriumot.

Navracsics Tibor: elképzelhetetlen, hogy Orbán Viktor kivezesse Magyarországot az Európai Unióból

Navracsics Tibor volt igazságügyi miniszter, korábbi uniós biztos az Egyenes beszéd vendégeként elmondta, hogy a Fidesz jobb kondícióban van 22-re, mint volt 18-ban.​