Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 461 hír

A Momentum elkezdte gyűjteni a szomorú kórházi történeteket

Index
-
 Ma 22:08Belföld

Az egészségügyben dolgozók vagy a vírussal kórházba került betegek és családtagjaik írhatják meg névtelenül, hogy mi történik a magyar kórházakban.

Árulásnak tartja Orbán Viktor vétóját a DK és a Momentum

Donáth Anna szerint a pártja megvédi az EU-s pénzeket a korrupt kormányokkal szemben.

Erre az öt vakcinára vár a világ: adatokkal és árakkal mutatjuk be őket

Liner
-
 Ma 20:14Külföld

A SABAH török hírportál most összegyűjtötte mely oltóanyagok vannak készülőben, milyen hatékonysággal bírnak az előzetes tesztek alapján és várhatóan mennyibe fognak kerülni.

Európai Sajtódíj 2021

múosz
-
 Ma 20:02Média

A 2012-ben alapított rangos Európai Sajtódíj (European Press Prize) évről évre négy kategóriában díjazza az európai újságírók kiemelkedő teljesítményeit. A pályázatok benyújtásának határideje: 2020. december 11 . Részletek a European Press Prize weboldalán >>>

Merkel nem indítaná be az európai síturizmust, Kurz már nyitna

A német szövetségi kormány igyekszik megállapodásra jutni az Európai Unió társországaival valamennyi síterep lezárásáról.

Határozatot hozott az Európai Parlament a lengyel nők abortuszhoz való jogáról

A képviselők hangsúlyozzák, hogy elítélik az „átpolitizált lengyel alkotmánybíróság” által hozott döntést.

Mínuszban zártak az európai tőzsdék

Gyengüléssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdeindexek csütörtökön.

Bezáratná az európai síközpontokat Németország

Bezáratná az európai síközpontokat Németország. Angela Merkel szerint a koronavírus terjedése miatt a síszezont január elejéig el kellene halasztani. Az ötletet Olaszország és Franciaország is támogatja. Ausztria viszont nem, noha egy ottani síközpont lehet a felelős azért, hogy a vírus tavasszal elterjedt Európában.

Nem gyúrnak eleget az európaiak

A legtöbbet a skandinávok végeznek izomerősítő edzést.  Az európaiak nem végeznek elegendő izomerősítő edzést – derült ki egy friss ausztrál tanulmányból. Az ausztrál Dél-Queenslandi Egyetem (USQ) Jason Bennie vezette kutatócsoportja a 2013-ban és 2014-ben végzett nagyszabású európai egészségfelmérés (European Health Interview…

Az Európai Törvényszék előtt az Elios-ügy

Tárgyalást tartottak a strasbourgi uniós törvényszéken, ahová már több mint egy éve fordult az Eleven Gyál civil szervezet egyik tagja. Az EUrologus birtokába jutott dokumentum szerint az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) 2017 decemberében zárta le a vizsgálatát a magyarországi közvilágítási beszerzések kapcsán, és küldte meg a jelentését a…

Angela Merkel felfüggesztené az európai síturizmust

Az európai síturizmus felfüggesztését sürgette Angela Merkel német kancellár a Bundestagban, a német parlamentben.

A TV2 Média Csoport szlovéniai terjeszkedése is téma volt az Európai Parlamentben

Media1
-
 Ma 17:49Média

A fideszes Hidvéghi Balázs a tőke szabad áramlásának elvére hivatkozott, míg több más európai parlamenti képviselő szerint inkább arról van szó, hogy így próbálják Magyarországról befolyásolni a helyi médiaviszonyokat. Szó esett a Fidesz-közeli befektetők macedóniai médiapiacon való megjelenéséről is. A vitában szóba került az RTL…

Turizmusból élnek, nem érdekli őket az online, alig érinti a piacukat a járvány

A városi sétákat szervező cégek ugyan nem nyertesei a járványnak, de sokkal kevésbé rázta meg a piacukat a koronavírus, mint bárki másét a turisztikai szektorban. A forgalmuk a tavalyihoz képest nem esett jelentősen, és nagy reményekkel indulnak neki 2021-nek is. Elmondták nekünk, miért.

Lengyel kormányfő: A jogállamisági mechanizmus akár az Európai Unió széteséséhez is vezethet

Mateusz Morawiecki szerint a vétójog benne van a szerződésekben, így ennek alkalmazása egyáltalán nem jogellenes.