Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nemzeti imanap és engesztelés Magyarországért

hirado.hu
-
  Ma 10:56 Belföld

Lelkigyakorlat keretében emlékeznek Kaposváron az 1956-ra.

Fideszesek magyarázzák Erdoğan kurdok elleni háborúját

Törökország kurdok elleni háborújáról kérdeztük a Fidesz-Kdnp képviselőit, és arról, hogy az egész világgal szemben miért épp ők azok, akik támogatják a törökök véres offenzíváját. A képviselőktől megtudtuk, hogy a 2015-ös menekültválság komoly áldozatokkal járt Magyarországon; a kormány nem a keresztényüldözést támogatja, hanem a…

Határozott misszióval jönnek – két estét is Magyarországon tölt a dark wave-legenda Mission

Turnéjuk során a brit dark wave kultzenekar minden állomáson egymást követő két estén is fellép – két részre bontva terjedelmes diszkográfiájukat. Ám az, hogy melyik este, mi lesz az esti menü, azt mindig csak az adott pillanat dönti majd el. Április 2-án és 3-án a The Mission a Dürer Kertben.

Marvel's Avengers: Ilyen hatással lesznek a játékmenetre és a kinézetre a hősök felszerelései

IGN
-
  Ma 10:48 Gaming

Fejlődés és stílus A Crystal Dynamics fejlesztői részletezték, hogy a szuperhősös játékban mi értelme lesz a felszerelések gyűjtögetésének.

Fontos mérföldkőhöz ért a külföldön terjeszkedő magyar fintech

Portfolio
-
  Ma 10:48 Gazdaság

Fontos állomáshoz érkezett külföldi terjeszkedésében a Dorsum, egy magyar fintech vállalkozás: az ő rendszerüket használja a befektetési tanácsadás támogatására majd a lengyel BNP Paribas, amely mintegy 5 ezer privátbanki és 140 ezer prémium banki ügyféllel rendelkezik. A privátbanki piac, a vagyonkezelési szektor digitális transzformáción…

Lehet, hogy a Trónok Harca egyik Starkja lesz A Gyűrűk Ura főgonosza

Index
-
  Ma 10:48 Média

Egyre több dolog derül ki az Amazon új sorozatának castingjáról.

Magyar képviselet nyílt Omán fővárosában

Magyar külképviseletet nyitott ünnepélyes keretek között hétfőn a külgazdasági és külügyminiszter Omán fővárosában, Maszkatban. Szijjártó Péter az MTI-nek telefonon hangsúlyozta, hogy Omán a Közel-Kelet egyik legjelentősebb kőolaj- és földgáz kitermelője, a vele való stratégiai együttműködés Magyarország számára energiaellátási…

Hoppá, kiderült a Skywalker kora hossza: Ez lesz minden idők leghosszabb Star Wars mozija!

IGN
-
  Ma 10:42 Film

Nem veszik rövidre a lezárást A jegyelővétel elstartolásával fény derült a Skywalker kora hosszára is – még a 152 perces Az utolsó Jediken is sikerült túltennie.

A szemünk láttára alakul ki egy új tér, ahol a magyar betegekért versenyeznek

Portfolio
-
  Ma 10:41 Gazdaság

A digitális tér meghódítja az egészségügyet is, ez elkerülhetetlen. Részben a munkaerő okozta kényszerhelyzet, részben az általános digitalizációs trend, részben pedig a "piacra lépő" új generációk miatt - olvasható ki a Portfolio által készített körkép eredményeiből, melynek keretében a hazai piacon élen járó vállalkozásokat kérdeztük arról, mi vá

Rémisztő jövő várhat Magyarországra: 2050-re rá sem ismerünk majd a lakóhelyünkre

Nem túl fényes jövő vár 2050-re Magyarországra ökológiai szempontból, derül ki a Környezeti jövőkutatás - Magyarország 2050 projekt publikálása előtt megjelenő részleteiből.

Jó hír a magyaroknak: megszűnhet az ellenőrzés a horvát határon

A schengeni közös utazási térségbe való horvát felvételre tesz ma javaslatot az Európai Bizottság. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy amennyiben a javaslatot az Európai Tanács elfogadja, a felvétel napjától a horvát határszakaszon megszűnne a (magyar és horvát) határellenőrzés – számolt be a Portfolio.

Ez kemény lesz: akár - 10 fok is jöhet!

TWN
-
  Ma 10:35 Bulvár

Lesújtó előrejelzés

Három magyar is van a régió leggyorsabban növekvő cégei között

A legjobban szereplő Dyntell 2537 százalékos növekedést tudott felmutatni.