Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 125 hír

Szomorú hír Gyuláról: megtalálták az eltűnt nő holttestét

Beol
-
  Ma 20:02 Baleset-bűnügy

A haláleset kapcsán nem merült fel idegenkezűség gyanúja.

Bodrogi Gyula és Venczel Vera is életműdíjat kap

Dehir
-
  Ma 12:33 Megyei

Budapest - Az idei filmhéten hét kategóriában több mint 200 film versenyez a Magyar Filmdíjakért. Elsőzör adnak át életműdíjakat.

Nyugodjon le mindenki! A kormány ura a helyzetnek

Hírklikk
-
  Ma 11:06 Belföld

A húsvéti hosszú hétvége előtt tartott még egy kormányinfót a kancelláriaminiszter, amin a szokásos migránsozás és „Jobbanteljesít” típusú kinyilatkoztatásokat követően kérdésekre is válaszolt. Ezek közül az egyik az úgynevezett "STOP kilakoltatás" néven futó civil kezdeményezésről szólt, illetve arról, hogy mit tesz a kormány a megállás nélkül…

Eger, Hajdúszoboszló és Gyula szálláshelyei megtelnek húsvétkor

Megtelnek a wellness-szállodák a négynapos húsvéti hosszú hétvégén a szallas.hu foglalási adatai szerint. Egy átlagos áprilisi hétvégéhez képest közel négyszeresére, míg a tavalyi húsvéthoz képest csaknem a duplájára nő a forgalom. Főtt sonkával, tojásfestéssel és állatsimogatóval várják a szállásadók vendégeiket.

Eger, Hajdúszoboszló és Gyula a legvonzóbb úticél húsvétkor – Kalocsán, a Pilvaxban kézzel festett tojást is kapnak a …

Kalohírek
-
  Ma 08:30 Megyei

Sokan wellnesszel töltik a most következő, négynapos húsvéti hosszú hétvégét. Az ismert szállodák már kitehetik a megtelt táblát – derült ki a Szallas.hu foglalási adataiból. A kalocsai Pilvax is jórészt teltházzal üzemel a húsvétkor. Legfeljebb nagypéntekre, azaz a mai napra lehet már csak helyet találni.

Jubileumi vándorgyűlés Gyulajon

Idén a Tolnai-hegyhát déli részén található Lengyel ad otthont az Országos Erdészeti Egyesület Vándorgyűlésének és ahhoz kapcsolódóan az Év Erdésze Verseny döntőjének. A jubileumi 150. Vándorgyűlés terepi programjainak és az Év Erdésze Verseny döntőjének a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. lesz a házigazdája és szervezője.

Nagy buli volt Bodrogi Gyula 85. születésnapja

HVG
-
  Ma 07:38 Kultúra

Mutatjuk a partifotókat.

Munkatársai vallottak Bodrogi Gyuláról

ATV
-
  Tegnap 21:00 BelföldSzínház

85. születésnapja alkalmából köszöntötték Bodrogi Gyulát a József Attila Színházban. Pályatársai a művésszel együtt idézték fel a legjobb, vagy éppen a legmeghatóbb közös élményeiket. Újréti László arról mesélt, hogy a közönség mennyire sajnálta, amikor Bodrogit kinevezték a Vidám Színpad igazgatójának, így addig elköszönt a József Attila…

Bodzsár Gyula menthető

Mandiner
-
  Tegnap 20:50 Vélemény

Úgy gondolom, csekély anyagi ráfordítással szépen felújíthatók lennének az egykor mesteri munkával készült síremlékek.

Könnyekig meghatódott a 85 éves Bodrogi Gyula

Life
-
  Tegnap 20:00 Kultúra

"Hirtelenjében nem győztem zsebkendővel a könnyeim."

Eger, Hajdúszoboszló és Gyula a toppon

Megtelnek a wellness-szállodák a négynapos húsvéti hosszú hétvégén a Szallas.hu foglalási adatai szerint. Egy átlagos áprilisi hétvégéhez képest majd négyszeresére, míg a tavalyi húsvéthoz képest csaknem a duplájára nő a forgalom. Főtt sonkával, tojásfestéssel és állatsimogatóval várják a szállásadók vendégeiket.

Gyula Tv Híradó 2019. 04. 18.

Témák: – Megnyílt a felnőtteket ellátó Békés Megyei Neuropátia Centrum Békéscsabán, a Réthy Pál Tagkórházban. Az új szűrőközpont teljessé teszi a cukorbeteg-ellátást, hiszen a megfelelő vizsgáló eszközökkel könnyen, fájdalommentesen diagnosztizálható a még tünetmentes neuropátia, vagyis az az idegkárosodás, mely lábamputációhoz…

László Gyula újabb rekordkísérletekre készül

Haon
-
  Tegnap 17:42 Sport

A hajdúhadházi labdazsonglőr, aki ezer szállal kötődik a megyéhez, májusban Budapesten, a Hősök terén igyekszik megdönteni saját rekordját freestyle fociban és bmx-ben.

Új irodát kaptak a gyulai polgárőrök

Beol
-
  Tegnap 17:15 BelföldPolgárőrség

Átadták a Gyulai Bűnmegelőzési és Polgárőr Egyesület irodáját csütörtökön a fürdővárosban, a Pósteleki utca 22. szám alatt.