Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 496 hír

Gyula Tv Híradó 2019. 01. 21.

Témák: – Egy erősödő, fejlődő település képe bontakozott ki Görgényi Ernő gyulai polgármester újévi beszédében. A szombati fogadáson hatan kaptak Sikeres Gyulai elismerést. – A magyarországi németek elhurcolásának és elűzetésének emléknapja alkalmából mutatott be szentmisét Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök…

Kiadta Hollik Istvánnak az NVB Hirt Ferenc mandátumát

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) hétfőn kiadta a Fidesz-KDNP közös listájáról Hollik Istvánnak a Hirt Ferenc halála miatt megüresedett országgyűlési képviselői mandátumot. 

Gázzal fűt? Jó hír érkezett

Az idén télen nem várhatók problémák az Európai Unió tagállamainak földgázellátásában, zavartalannak ígérkezik Oroszország exportja Ukrajnán át - jelentette ki az Európai Bizottság energiaunióért felelős alelnöke, miután Moszkva és Kijev képviselőivel tárgyalt.

Híres lett Amerikában a mentett magyar kutya

24
-
  Ma 18:50 Színes

A mentéséről készült videót január 2-a óta egymilliónál többen nézték meg az interneten.

A házasság és a gyermekáldás nemcsak a boldogságot hozta meg Harry herceg számára: életmódot is váltott

Felesége, Meghan Markle (37) ugyanis szép lassan megszerettette Harryvel az általa igen kedvelt napindító zöld smoothie-kat, valamint a friss zöldségekből készült salátákat.

Kiadta Hollik Istvánnak az NVB Hirt Ferenc mandátumát

Mivel a bejelentés megfelelt a törvényi feltételeknek, az NVB hétfőn kiadta az országos lista 132. helyén szereplő Hollik Istvánnak az országgyűlési képviselői mandátumot.     

Híradó – 2019.01.21.

TelePaks
-
  Ma 18:10 Megyei

Feladatlapok – Lezajlott a központi írásbeli felvételi. Csobbanás – Alig három fokos volt a Duna, amibe a hétvégén fürödtek Gerjenben. Félévzáró – gálaműsort tartott a Pódium Táncstúdió.

Kiadták Hollik Istvánnak Hirt Ferenc mandátumát

Demokrata
-
  Ma 17:16 Belföld

Kiadta Hollik Istvánnak az NVB Hirt Ferenc mandátumát.

Tragikus hírt kaptunk: meghalt Trifán László

Ripost
-
  Ma 17:05 Belföld Elhunyt

Fiatalon, 63 éves korában érte a halál a híres művészt. Sokan nem csak a neves Metropol együttesből ismerhetik, hanem akár a színházi világából is. Halálhírét színházi kollégái jelentették be.

Jó hír a szurkolóknak a Loki-Újpest rangadóra

Cívishír
-
  Ma 16:35 Megyei

Regisztrációmentes lesz a debreceni derbi!

A világsajtóban is hírt adnak Andy Vajna haláláról

Life
-
  Ma 16:34 Bulvár

Így emlékeznek meg róla.

Zuhanni kezdtek az Est Média részvényei Andy Vajna halálának hírére

A többségi tulajdonos közleményben tudatta, hogy a cég piaci pozícióját nem befolyásolja a "sajnálatos esemény", de úgy tűnik, a befektetőket nem sikerült megnyugtatni.

Remek hír a drukkereknek: nincs regisztráció a Loki Újpest elleni meccsére

Debrecen - Mindössze bő másfél hét múlva folytatódik a DVSC szereplése a labdarúgó NB I-ben. Egy szurkolóbarát hírrel indulhat a ráhangolódás.