Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tragikus veszteség: egyetlen fiát gyászolja a Dallas Samanthája

Ridikül
-
 Ma 20:10Bulvár

A 80 éves színésznő Instagramon tudatta a történteket a világgal: két képet közölt, melyekkel, ahogy írja, fia, az 56 évesen elhunyt Jeff Thrasher életét ünnepli.

George Clooney-ügy: Varga Judit meghívta a színészt egy kávéra

Blikk
-
 Ma 20:08Belföld

A magyar politikus felajánlotta az amerikai színésznek, hogy egy kávé mellett szívesen tájékoztatja őt a jelenlegi helyzetről.

Elvette egy vadász fegyverét egy szarvas Csehországban

Egy szarvasbikát keres a cseh rendőrség, miután az állat véletlenül elemelte egy vadász puskáját a múlt héten. Az eset az ország déli részén fekvő Ceské Budejovice környékén, Horní Planá település határában történt, ahol egy csapat vadász apróvad után kutatva fésülte át az erdőt. A szarvast megijesztette egy kutya. Az állat felegyenesedett és a v

Elrohant a vadász fegyverével egy szarvas Csehországban

A puska talán még most is az állat agancsán lóg. Egy szarvasbikát keres a cseh rendőrség, miután az állat véletlenül elemelte egy vadász puskáját a múlt héten. Az eset az ország déli részén fekvő Ceské Budejovice környékén, Horní Planá település határában történt, ahol egy csapat vadász apróvad után kutatva fésülte át az erdőt. “A szarvast

Hogyan rendezzünk be egy ifjúsági szobát?

Röviden: a tulajdonosa ízlése szerint. Persze ez korántsem egyszerű feladat, hiszen a bőség zavarában igencsak nehéz megtalálni azt, ami nem csak dekoratív, de praktikus, költséghatékony és persze mindenkinek megfelel.

Megbüntethetik-e azt, aki az orra alatt hordja a maszkot?

Ha valaki az orra alatt vagy a szakállán, esetleg máshol viseli a maszkot, és emiatt nem takarja el az arc kulcsfontosságú részeit, hiába érvel azzal,

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Törökbálinton

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó kedd este Törökbálinton, a Géza fejedelem utca és a Nyár utca kereszteződésében. A balesethez a törökbálinti katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

Fura dologra bukkantak egy indiai nő agyában

Nagy port kavart világszerte a hír, hogy a 26 éves indiai hölgy, Yamini Karanam agyában parazita ikertestvérre bukkantak. Valójában azonban nem ikertestvérről, de még csak nem is valódi embrióról van szó.

Tanártesztelés: egy iskolát már be kellett zárni

Vegyes képet mutat az országos pedagógus-szűrés első két napja, de több intézményben már most súlyosabb a helyzet, mint várták.

A hulladékmentes konyha egyálalán nem lehetetlen

Molnár Klára, az 5 elemes étrend szerzője beszélgetett Kocsis Dórával, aki a Talpalatnyi történetek blog egyik alapítója. Dóri éppen egy olyan szakácskönyvön dolgozik, melyben a hulladékmentes konyhája mindennapjaiba enged bepillantást: az évszakokat követő vegetáriánus receptjei mellett megosztja a beszerzési forrásait, a zöldebb…

A művészek egy fillért sem kapnak a munkájukért

Bama
-
 Ma 20:00Belföld

Miközben sok tízmillió forintot költ a baloldali önkormányzat ügyvédekre, addig a művészeti élet jeles képviselőitől elvárják az ingyenmunkát.

A csomagszállítók bírják, de egy boltzár fennakadásokat okozhat

Egyszerre kell megbirkóznia a csomagszállító cégeknek az ünnepi szezonnal és az online vásárlások növekedése miatt amúgy is egyre nagyobb forgalommal - írta a hirado.hu kedden.

Horror: nyúl helyett egy gyereket lőtt le a vadászaton a borsodi zsaru

A rendőr 2018 novemberében vett részt egy vadászaton 13 társával és 2 hajtóval eg

A Föld vészes közelségébe kerülhet egy aszteroida

Az Eiffel-torony méretű Apophis becsapódása komoly károkat okozna.