Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 220 hír

A nap képe: életre kel a legkülönlegesebb Toyota

Ha egy autó egyetlen példányban létezik, kis túlzással az is szenzációszámba megy, ha lemossák. Ez esetben azonban jóval többről van szó: a Toyota Gazoo Racing hozzáfogott, hogy két évtizedes tárolás után teljes körűen felújítsa a világ egyetlen felrendszámozott Toyota GT-One versenyautóját.

Molnár Andi lesz a vadonatúj Toyota Yaris márkanagykövete

Molnár Andi természetes könnyedsége, vidámsága, életszeretete, kifinomultsága és megkapó szerénysége nagy hatással volt a Toyotára.

Falusi Mariann: „Képes vagyok arra, hogy két perc alatt kiheréljem a partneremet” – Elviszlek magammal

WMN
-
 Ma 18:00Színes

Kevés nála önazonosabb ember van a magyar művészvilágban. Nem szűr, nem szépít, nem fojt el. Persze ez nem a könnyebbik élet – és ezt ő is pontosan tudja. El is mondja. Ezt is. Az Elviszlek magammal e heti vendége: Falusi Mariann. Nézzétek:

Akár hónapokat is várniuk kell a friss nyugdíjasoknak a pénzükre

G7
-
 Ma 17:01Gazdaság

Fél év szünet után ősszel újra megugrott a nyugdíjazások száma. Valójában már nyáron növekednie kellett volna, de ennyire lassú a rendszer.

Életre kel a legkülönlegesebb Toyota

Ha egy autó egyetlen példányban létezik, kis túlzással az is szenzációszámba megy, ha lemossák. Ez esetben azonban jóval többről van szó: a Toyota Gazoo Racing hozzáfogott, hogy két évtizedes tárolás után teljes körűen felújítsa a világ egyetlen felrendszámozott Toyota GT-One versenyautóját.

A SpaceX Starlink már a 190 Mbps letöltési sebességet is képes elérni

PCWorld
-
 Ma 16:04Infotech

Egyre megbízhatóbb és gyorsabb Elon Musk vállalatának műholdas internete, amelyet tavaly nyár óta tesztelnek és fejlesztenek folyamatosan.

Négyezer nyugdíjast lát el ajándék olvasnivalóval a Ringier Axel Springer

Összesen 52 ezer nyomtatott kiadványt ajánl fel fővárosi és vidéki idősotthonoknak a Ringier Axel Springer Magyarország médiavállalat, hasznos és szórakoztató időtöltést biztosítva ezzel közel négyezer nyugdíjasnak. A jellemzően egészség és gasztro tematikájú havilapokból és ismeretterjesztő magazinokból, könnyed kikapcsolódást ígérő…

Megvan, hogy a nyugdíjasok mikortól kapják meg a 13. havi nyugdíj első részletét

Kiderült, hogy a magyar nyugdíjasok mikortól kapják meg a 13. havi nyugdíjuk első részletét, melyre már nem kell sokat várni.

Televíziós híresség lesz a Toyota Yaris hazai reklámarca

A Toyota hazai szakemberei a Dancing with the Stars című műsorban figyeltek fel a mindig mosolygós, elegáns és kedves Molnár

Jó hír a nyugdíjasoknak: három hét múlva jön a 13. havi pénz

Február 12-től kapják meg a nyugdíjasok a 13. havi nyugdíj első részletét – jelentette be Zsigó Róbert, a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára szerdai sajtótájékoztatóján. 2021-ben egy átlagos összegű (150 600 forintos) nyugdíjban részesülő csaknem 37 650 forintot kap – a 13. havi nyugdíj első részleteként –…

Nincs oltási terv, sorra landolnak a kukában a vakcinák

Büntetéssel fenyeget a kormány, tovább fokozódik a bizonytalanság az egészségügyben.

Komáromban péntektől oltják a nyugdíjasotthonok lakóit

A megváltozott helyzetről a komáromi Agel Kórház igazgatóját, Miroslav Jaškát kérdeztük: „A nyugdíjas otthonban végzett vakcinázás szerintem jó lépés. Az otthon dolgozóit már beoltottuk, jelenleg az ottani lakosok oltásának stratégiáját tervezzük, reményeink szerint az elkövetkező két-három hétben elvégezzük az oltásokat” – mondta. Az igazgató…

Február közepén kapják meg a nyugdíjasok a 13. havi nyugdíj első részletét

Zsigó Róbert államtitkár szerint aki átlagos, 150 ezer forintos nyugdíjban részesül, az közel 37 650 forintot kap.