Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 76 hír

Törni-zúzni kezdett a 14 éves fiú, miután összeveszett barátnőjével

Egy buszmegálló és közvetlen környezete bánta a magáról teljesen megfeledkezett, megvadult fiú ámokfutását. Az események tükrében egyre inkább örülhet a volt barátnő, legközelebb talán ő lett volna a célpont. Összetörte a buszmegálló oldalát, tönkretett három kukát, de még a gázjelző oszlopot is kitépte a helyéről az a 14 éves fiú, aki elég…

Ámokfutó: bezárkozott a templomba, aztán törni-zúzni kezdett a pécsi férfi

A nem mindennapi esetben most született ítélet. Tavaly február 18-án zárkózott be egy pécsi templomba H. I., aki elképesztő ámokfutást rendezett ott. Az esetet a Pécsi Járásbíróság nem mindennapi közleménye részletezi. Ezek szerint miután a férfi egyedül maradt a templomban, a perselypénzt, illetve kegytárgyakat próbálta meg ellopni,…

Az év vandálkodását követte el a férfi, aki elbújt a templomban, és törni-zúzni kezdett

24.hu
-
  Tegnap 10:04 Baleset-bűnügy

A perselypénzt akarta megszerezni, végül két év börtönre ítélték.

Spöttle: A film lényege, hogy Angela Merkel egy szent, Orbán Viktor a gonosz

hirado.hu
-
  Tegnap 09:59 Külföld

Négymillió néző látta a német köztelevízió Az űzöttek című dokumentum-drámájának bemutatóját, amely élénk vitát váltott ki a német közbeszédben.

Egy újabb beteg hunyt el, nőni kezdett az aktív fertőzöttek száma

527 főre emelkedett az elhunytak száma az országban, 15 új fertőzöttel 3892 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Jelenleg 1209 aktív fertőzöttről tudni, közülük 417-en vannak kórházban és 25-en lélegeztetőgépen.

A butaság határtalan: egy vállalat 5G elleni védőpajzsot kínáló pendrive-ot kezdett árusítani!

Androgeek
-
  Tegnap 08:00 Tudomány

Elképesztően sok butaság jelent meg a világhálón az elmúlt hónapokban az 5G kapcsán, több országban sajnos tettlegességig is fajult a dolog, de most kiderült, hogy a butaság tényleg határtalan. Egy vállalat ugyanis olyan pendrive-ot kezdett árusítani a napokban, mely 5G BioShield név alatt azt a célt szolgálja, hogy védelme...

A későbbi magyar szövetségi kapitány felrúgta Pelét, az Oscar-díjas rendező tapsolni kezdett

Origo
-
  Tegnap 06:30 Foci

40 éve érkezett először hazánkba a futball háromszoros világbajnoka. Andy Vajna rengeteg sztárt hozott Budapestre.

25-30 ezer milliárd forintos pénzosztás jön, Merkelék nagy dobásra készülnek

Németország 75–80 milliárd euró (25-30 ezer milliárd forint) értékű ösztönző csomagon dolgozik, hogy támogassa a koronavírus-járvány utáni gazdasági fellendülést - jelentette a Bild am Sonntag hetilapra hivatkozva a Reuters.

Dél-Koreában néhány nap után be kellett zárni a megnyitott iskolákat, mert újra terjedni kezdett a koronavírus

Qubit
-
  20.05.31 10:47 Életmód

A szigorú iskolai óvintézkedések, fertőtlenítés, lázmérés és maszkviselés ellenére ismét növekedni kezdett a fertőzöttek száma.

Valóságos csoda: beszélni kezdett a néma fiú a víztől – Egyre többen keresik fel a szent kutat Mátraverebélyen

Blikk
-
  20.05.31 09:15 Belföld

Maga a Szűzanya fakasztotta a szent kút vizét a Nógrád megyei Mátraverebély melletti búcsújáró nemzeti kegyhelyen. Egy 1714-es irat számol be arról, hogy honnan kapta a Szentkút nevet és miért nyilvánították szent hellyé már 1195-ben.

Merkel nem jönne, így Trump elhalasztja a G7-es értekezleztet

Pedig ki is bővítené a meghívottak körét az amerikai elnök. Ezt maga Donald Trump közölte Floridából visszatérőben a repülőgépen vele utazó újságírókkal szombat este.

Zokogni kezdett, mert pár hétig jobb lett az élete

24.hu
-
  20.05.30 17:13 Belföld

A hátrányos helyzetű településeken nem a koronavírus, hanem a járvány következményei sújtják leginkább a családokat. Három helyi segítő arról, hogyan fogadták az adományokat azok, akiknek az elmúlt két hónapban kilátástalanná vált az élete.

Merkel visszautasította Trump ajánlatát

Napi
-
  20.05.30 15:20 Külföld

Angela Merkel német kancellár a járványhelyzet miatt nem vesz részt személyesen a világ ipari nagyhatalmait tömörítő G7-ek júniusban tartandó amerikai csúcstalálkozóján - tájékoztatott Steffen Seibert német kormányszóvivő szombaton.

Koronavírus - Merkel nem vesz részt a G7-ek csúcstalálkozóján

Gondola
-
  20.05.30 15:13 KülföldWashingtonG7

Angela Merkel német kancellár a járványhelyzet miatt nem vesz részt személyesen a világ ipari nagyhatalmait tömörítő G7-ek júniusban tartandó amerikai csúcstalálkozóján – tájékoztatott Steffen Seibert német kormányszóvivő szombaton

Merkel nem vesz részt személyesen a G7-ek amerikai csúcstalálkozóján

Parameter
-
  20.05.30 14:51 Külföld

Seibert elmondta, hogy a kancellár köszöni Donald Trump amerikai elnök meghívását a G7-ek júniusi washingtoni csúcstalálkozójára, de a jelenlegi járványügyi helyzetre tekintettel nem tudja megígérni, hogy személyesen is jelen lesz az összejövetelen. Trump előző héten jelezte: fontolgatja, hogy nem virtuálisan rendezi meg a…