Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 181 hír

A győri Fidesz amatőr módon gratulált Orbán Viktor fiának

Egy kormányt gyalázó oldalról leszedett képet satírozott át amatőr módon a győri Fidesz és azzal gratulált a miniszterelnök fiának.

#szívmelengető – Borka Zsolt

SzemLélek
-
 Tegnap 16:15Zene

Negyven éve írja és énekli jellegzetes dalait az érces hangú hithirdető.

Jégkorong-vb: már hétfőn döntés születhet a fehérorosz rendezés ügyében

A Nemzetközi Jégkorongszövetség (IIHF) elnöke azt mondta, akár már hétfőn, de legkésőbb a hét végéig dönthetnek arról, hogy maradhat-e Fehéroroszország az idei elit-világbajnokság társrendezője.

Jégkorong-vb – Már hétfőn döntés születhet a fehérorosz rendezés ügyében

 A Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) elnöke szerint legkésőbb a hét végéig mindenképpen kiderül, maradhat-e társrendező Belarusz. A torna két főszponzora, a Skoda és a Nivea a héten egyértelművé tette, visszalép a támogatástól, ha Minszk otthont adhat májusban és júniusban az elit-világbajnokságnak, amelynek rendezését annak…

Az orosz milliárdos fiának kalandjai a bolgár labdarúgásban

A bulgáriai Plovdivban összefogott a kormány, az önkormányzat és a helyi üzleti világ, hogy egy rejtélyes orosz milliárdos bevonásával felvirágoztassák a csőd szélén álló futballklubot

NB I: Nagy szükség van a VAR-ra – Szabó Zsolt

NSO
-
 Tegnap 10:42Foci

Bejött Szabó Zsolt volt FIFA-bíró korábbi jóslata, míg az MLSZ költséghatékony módszert választ arra, hogy az NB I-ben segítse a játékvezetőket.

Személyesen – Birtalan Zsolt

kultura.hu
-
 Tegnap 09:00Kultúra

Birtalan Zsolt fotóművész szívesen sétál olyan helyszíneken, ahová jellemzően nem sokan mennek: a külváros külvárosába, oda, ahol nincsenek emberek.

Benkő Zsolt: Vásárhelyről messzire költözött a tisztesség – egyedül Lázárnak kell úthasználati díjat fizetnie (VIDEÓ!)

Ez igazságtalan és tisztességtelen – jelentette ki szókimondó videójában Benkő Zsolt fideszes külterületi képviselő, aki szerint Márki-Zay Péter arra használja a pozícióját, hogy büntesse politikai ellenfeleit. A politikus hozzátette, ma Vásárhelyen fontosabb Lázár János üldözése és b.sztatása, mint a tisztesség.

V Naszályi Márta: Bayer Zsolt családjának szerződéseit is bíróságra visszük

thevip.hu
-
 Tegnap 07:48Vélemény

Miközben Váradiné Naszályi Mártáék a publicista több családtagja csereszerződései ellen is készítik periratokat, az új lakásrendeleten a végső simításokat végzik.

Sürgős cselekvésre szólított az Iránnal kötött atomalku ügyében a francia külügyminiszter

Sürgősen értésére kell adni Iránnak, ahol folyamatban van a nukleáris fegyverek kifejlesztése, hogy ennyi és ne tovább - jelentette ki a francia külügyminiszter.

Új fejlemény a Wichmann-kocsma és a Márványmenyasszony ügyében

Nagy botrányt kavart a pesti zsidónegyed legkisebb házának, a Wichmann-kocsma épületének bontási terve, és Buda egyik legrégebbi éttermének, a Márványmenyasszony tömbjének átalakítása.

Az ellenzéki önkormányzat lépett: bíróság elé viszi Bayer Zsoltot

A budavári önkormányzat beperli Bayer Zsoltot amiatt, hogy a törvények kijátszásával jutott lakáshoz a várban – jelentette be online sajtótájékoztatón V. Naszályi Márta. Budapest I. kerületének polgármestere kiemelte: az ügyet nem a nyilvánosság, hanem a jog erejével szeretnék rendezni.  Kifejtette: elkészült a jogi szakvélemény Bayer…

Az eldurvult Való Világról készített videót Osváth Zsolt

iFaktor
-
 21.01.16 16:30Bulvár

Mint köztudott Zsolti a Való Világ 8-ból vált országoson ismertté, így a saját elmondása alapján is elfogult a műsorral. A saját csatornáját is a VV AFTER-ral indította el, amely a Való Világ egyik kisérőműsora volt akkoriban, most azonban egy olyan problémára hívja fel a figyelmet, ami már bőven túl nőtt az ő egyszerű vélemény kinyilvánításán, ezé

Kalmár Zsolt már most Eb-formában van

NB1
-
 21.01.16 15:32Foci

További változások lehetnek a Vasasnál?

Döntött a bíróság Nótár Mary ügyében

Döntés született első fokon Nótár Mary és egykori kiadója, a Skyforce ügyében.