Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 206 hír

Sportfogadás: Underekkel kaszálnánk - hétvégi magyar tippek

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

Lefújták a palesztin vendégmunkások hétvégi tömeges oltását Izraelben

HVG
-
 Ma 08:22Külföld

122 palesztint oltottak volna be Izraelben, de adminisztrációs nehézségekre hivatkozva elhalasztják.

Hétvégi tűnődések

„…nem szorult rá, hogy bárki is fölvilágosítsa az emberről. Tudta ő, mi lakik az emberben.” (Jn.2/24-25.)

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. március 6-7. – Édes a békülés

Felemásnak ígérkezik március első hétvégéje a szerelmi horoszkóp szerint: míg szombaton irritáló konstellációk lesznek az égen, addig vasárnap harmonikusak. Szóval, ha szombaton összekapnátok, vasárnap kibékülhettek. Minél hevesebb lesz a vita, annál édesebb lesz a békülés.

Hétvégi séták Győrben – Városházáról városházára

Kisalföld
-
 Ma 06:30Megyei

Az elmúlt héten a városunk jelképeként ismert városháza egyik részlete került a fókuszba. Sétáljunk ma tovább a városháza története nyomán! Keressük meg múlt heti rejtvényünk megfejtésének helyét az Apáca utca 5. szám alatti ház homlokzatán.

Országos fagyokat hoz a hétvégi hidegfront

A Magyarország felett átvonuló hidegfront mögött szárazabb, mintegy 10 fokkal hidegebb levegő érkezik fölénk, emiatt az enyhe tavaszi időnek vége. A hét végén éjszaka országos fagyra számíthatunk és a délutáni hőmérséklet is jóval alacsonyabb lesz a korábbinál.

Izgalmas 0-0-ával kezdődött az NBI hétvégi fordulója

A sereghajtó Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég MTK Budapesttel a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén. OTP Bank Liga, 25. forduló: Diósgyőri VTK-MTK Budapest 0-0 Diósgyőri Stadion, zárt kapus, v.: Iványi sárga lap: Ivanovski (22.), illetve Herrera (21.), Perkovic (54.), Dimitrov (56.) Diósgyőri VTK: M

Részleges hétvégi zárás

Magyar Szó
-
 Tegnap 21:28Határtalan

A testület nem fogadta el a javaslatot, hogy az általános iskolások is térjenek át a távoktatásra.

Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák

Infostart
-
 Tegnap 20:14Belföld

Az InfoRádióban a hétvégén mások mellett hallható lesz Jakab Zsuzsanna, Káel Csaba, Deutsch Tamás, Balog Zoltán, Patai Mihály és Hernádi Zsolt is.

Oltáskáosz: technikai malőr miatt törölték a hétvégi akciót

Több száz oltópontra hirdetett meg tömeges oltást a hét végére a kormány, tervük azonban füstbe ment, miután nem kis zavar keletkezett a rendszerben.

Előrelépés a techtörvény ügyében Magyarországon: Varga Judit egyeztetni fog a Google-lal

Varga Judit igazságügyi miniszter Facebook-oldalán pénteken bejelentette, hogy egyeztetni fog a Google-lal, és konzultációkat kezdeményez a Facebook és más nagy technológiai cégek vezetőivel is. Az igazságügyi miniszter közölte, hogy pénteken a Budapestre látogató Thierry Breton belső piacért felelős európai biztossal egyeztetett a…

A kormányt hibáztatja az ellenzék, amiért le kellett állítani a hétvégi tömeges oltást az AstraZenecával

Összeomlásról beszél és felelősségrevonást követel az ellenzék, miután a miniszterelnök arról beszélt, hogy leállították az oltási rendszert. Az ellenzéki pártok azt kérik Orbán Viktortól: nevezze meg, ki vagy kik felelősek azért, hogy a hétvégére az AstraZeneca vakcinájával tervezett 74 ezer oltást el kellett halasztani. A kormány erre nem reagált

Indul a hétvégi roham, tömeg a plázákban

A zárás előtt már pénteken kígyóztak a sorok a budapesti nagyáruházakban.

Jasná: havazás miatt felcserélték a hétvégi programot

Síelők
-
 Tegnap 18:15Sport

Hétvégén öt év után ismét világkupa futamokat rendeznek a szlovákiai Alacsony-Tátrában. Ahogy öt éve, az időjárás most is befolyásolja a programot. Szerencsére, most úgy néz ki, hogy a szombati nap programját kell "csak" megcserélni a vasárnapival.